Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 21, 20:18)
Nu zinok su -60 nelabai kaip einasi - labai letai svoris krenta. Vis tik matau, jog be sporto neissisuksiu si karta. Bet ir sportuot negalesiu varyt tol, kol nesusirasiu naujo darbo. Is vienos vietos atsakyma turiu gaut kita savaite. I dar kiton vieton pokalbi varau pirmadieni. Tai vat taip vat, va ir va kaip smile.gif
----------------------------
O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu  lotuliukas.gif

Susirasi darbą,ir gerą,žinau.
--------
Aš suprantu-penCija tau.O pencininkų medžiagų apykaita lėta. mirksiukas.gif biggrin.gif

Imelda,nu bliamba bliamba.Kažin koks procentas ateinančių darbintis atsako į šitą klausimą-"ne". .. g.gif

Skierkute,taikykis su mama ir prašyk išeiginės nakties.Dieną irgi miegok,netvarka namie ir kiti reikalai nepabėgs,o tau poilsio reikia.Aš su Staska miegodavau,papą į dantis ir miegu,keldavaus 12 dienos,iš pižamos vakarop išlysdavau.
Atsakyti
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 21, 21:28)
O tu negali paprasyt kuria nakti mamos, kad padetu su mazuoju - nu kad duotu tau bent kokias 5 valandas pamiegot be perstojo? Galgi padetu? Ir beje ka diena darai, kai mazasis miega? Tikiuosi miegi kartu?

QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 22:38)
Skierkute,taikykis su mama ir prašyk išeiginės nakties.Dieną irgi miegok,netvarka namie ir kiti reikalai nepabėgs,o tau poilsio reikia.Aš su

Kad eitu su ja susikalbeti normaliai, pastaruoju metu geria stiprius vaistus ir yra pikta kaip sirse, apsoliuciai kitokia ( nu nesakau, kad as labai nuotaikinga).. visom dienom dirba, savaitgali nori ilsetis aisku.. ir jos paskutine fraze "nieko as tau nepadesiu" man istrigus, ir dabar jau mano principas neleidzia nieko jos prasyti. Dabar ji net nebegryzta pietu namo, o po darbo iseina ir iki tol, kol nieko nebesimato kapstosi darze. Diena tai jo, as atsigulu kartu ir bandau uzmigti tol, kol atsikelia dazniausiai smile.gif kazkoks budejimo rezimas, laukiu, kol atsikels uzmerktom akim. Nu sia nakt vienas kartas buvo 4 valandos be perstojo, kiti po valanda, bet jauciuosi geriau ir laikausi thumbup.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 22 rugsėjo 2012 - 10:18
Skierkute, labai suprantu ir užjaučiu tave. 4u.gif Kaip ten buvo su dukra - jau ir nebepamenu, bet va labai gerai atsimenu, kai parsinešiau katuką iš lauko - tai man užteko ir pirmų keturių bemiegių naktų, kad stogas imtų važiuot. Sėdėjau ir žliumbiau. doh.gif O po to užteko išsimiegot ir viskas praėjo.
Žinoma, gaila, kad mama tavęs nesupranta 4u.gif bet kaip merginos sakė, miegok bent dieną su lelium - neplauti indai ar grindys niekur nepabėgs. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 22, 09:52)

A ką čia ponia spoksot? A ko nerandat gal? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 22 rugsėjo 2012 - 11:27
QUOTE(annomis @ 2012 09 22, 13:06)
Žinoma, gaila, kad mama tavęs nesupranta  4u.gif

as taip supratau, kad pati mama darbuose skesta, su sveikata ne kas, tai kur dar naktim prie anuko budeti?
Atsakyti
Nu,kai aprašei mamos gyvenimą,tai aišku,kodėl neprašai,kad pagelbėtų.O briedis nebesirodo horizonte?

Daluže,ieškau skaitinių prie rytinės kavos. tongue.gif
Atsakyti
O mes su mažąja fejerverkus per langą vėpsom - super gerai matosi man fejerverkai iš Vingio parko bigsmile.gif
Atsakyti
Ad ka tik Puki uzlauziau...valgau namie kepta duona wub.gif dar karsta rolleyes.gif is orkaites pries 40 min istraukta rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien visą dieną valgau ir negaliu pavalgyt - jau, žiūriu, ir visą maistą iš šaldytuvo sušlaviau, liko tik visokie makaronai, ryžiai spintelėse, o man jei bulvių su mėsa nėr - tai galima sakyt nėr maisto. biggrin.gif Tiesa, buvau skaičius dietą prie mano ligos - endometriozės, tai pagal ją reikia praktiškai vegetariškai maitintis. Nu bet man niekaip vien vegetarinė mityba netinka - nepavalgau, kad ir pupeles su bulvėm ryju.
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 09 22, 20:52)
Ad ka tik Puki uzlauziau...valgau namie kepta duona  wub.gif  dar karsta  rolleyes.gif  is orkaites pries 40 min istraukta  rolleyes.gif

Duok ir man - suryčiau visą kepalą dabar lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Šiandien Vilniuj Alutinio varžybos, o ir šiaip - pilna visokių koncertų mieste ir pan., o aš visai be pinigų - tenka namie vakarot. Liūdna... Net dukra pasišaipė, sako: "Na, ir kaip jautiesi įkalinta namie?" doh.gif Žino, kad man kaip oro reikia sociumo.
Atsakyti
Pūkita,figūrą sugadinsi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 22, 20:26)
Pūkita,figūrą sugadinsi.  biggrin.gif

ai irnesakyk.gif vistiek niekas nemyli...vienintelis gyvenimiskas malonumas likes, tai ko nesinaudot dirol.gif
Atsakyti