QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 21, 20:18)
Nu zinok su -60 nelabai kaip einasi - labai letai svoris krenta. Vis tik matau, jog be sporto neissisuksiu si karta. Bet ir sportuot negalesiu varyt tol, kol nesusirasiu naujo darbo. Is vienos vietos atsakyma turiu gaut kita savaite. I dar kiton vieton pokalbi varau pirmadieni. Tai vat taip vat, va ir va kaip 
----------------------------
O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu

----------------------------
O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu

Susirasi darbą,ir gerą,žinau.
--------
Aš suprantu-penCija tau.O pencininkų medžiagų apykaita lėta.

Imelda,nu bliamba bliamba.Kažin koks procentas ateinančių darbintis atsako į šitą klausimą-"ne". ..

Skierkute,taikykis su mama ir prašyk išeiginės nakties.Dieną irgi miegok,netvarka namie ir kiti reikalai nepabėgs,o tau poilsio reikia.Aš su Staska miegodavau,papą į dantis ir miegu,keldavaus 12 dienos,iš pižamos vakarop išlysdavau.