Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Klasta,vaje,kaip rimta skamba susirgimas. unsure.gif Kaip sugebėjo?
Sveikatos eglė Džigitei 000059.gif O tau kantrybės kibiras. Nėr kibiro,te didelę taurę first.gif

ŽJ,tai iki penCijos galėsit konservuotom daržovėm mist. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 08 spalio 2012 - 20:20
QUOTE(Upjora @ 2012 10 08, 21:19)
ŽJ,tai iki penCijos galėsit konservuotom daržovėm mist. hihihi.gif

nuojauta sako, kad tik siems metams uzteks.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ner taip daug kaip atrodo.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 10 08, 20:36)
vaikams tik agurkai ir uogienes... dar sunus geria obuoliu sultis... o visos misraines tik dviem asmenims............... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kai spasi obuoliu sultis kartu ir apelsinu pridek...vaikais neatsitrasuks isvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 10 08, 21:01)
Raimuk, paskolink valios blush2.gif ....kaip man numetus kokius  5 kg rolleyes.gif ...(svajoju jau)

neskolinsiu schmoll.gif blush2.gif

Klasta, 5 kg nera daug ax.gif subalansuok mityba, t.y. piragaiciai pusryciams, o vakariene priesui atiduok ir 5 kg kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 10 08, 20:01)

O pas mane vel serga Dzigite  doh.gif , ir tai per mano laisva savaitgali....Taigi turim inkstu geldeliu uzdegima  verysad.gif  ir vel antibiotikai (antri per2 men)  doh.gif

Sveikatėlės mergytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...

QUOTE(Edgarita @ 2012 10 08, 23:20)
kai spasi obuoliu sultis kartu ir apelsinu pridek...vaikais neatsitrasuks isvis biggrin.gif

nu reik pabandyt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 10 08, 20:01)
LINAUSIAU su praejusiu...sveikatos, sveikatos, meiles ir sekmes  4u.gif

Daluze, na  thumbup.gif  groja vaikiai (tiesa, mano pencynikes skoniui tiko pirma dainuska  blush2.gif )

Raimuk, paskolink valios blush2.gif ....kaip man numetus kokius  5 kg rolleyes.gif ...(svajoju jau)

Erotica, ka tu ten darai, kad nagai taip kencia (nors, as irgi susivarau, imdama papkes ar dokumentus  doh.gif )

Z.J. toks jausmas, kad turi kokius 10 vaiku su tokiais koncervavimo mastais...

O pas mane vel serga Dzigite  doh.gif , ir tai per mano laisva savaitgali....Taigi turim inkstu geldeliu uzdegima  verysad.gif  ir vel antibiotikai (antri per2 men)  doh.gif

Labas rytas
prajuokinai del papkiu lotuliukas.gif visos darzoves,vaisiai reikia krauti valyti,apie bananus isvis tyliu zalios rankos buna doh.gif
rytoj y darba blink.gif ir ka gi gero nuveikiau? g.gif ogi nieko...gulinejau lovoje ir filmus ziurejau ot aktyvus poilsis negaliu lotuliukas.gif
Upjo aha penCijoje tik ir nagai man turbut rupes lotuliukas.gif
Klastos Dzigitei 4u.gif
Daluzes vaikis tai wub.gif
Atsakyti
labas rytas,
linausiau su paraejusiu 4u.gif
Erotiks, bet nesakyk, smagu kai dirbi ax.gif
mano maze su sloga doh.gif , nuo brolio uzsikrete... jau jauciu koks ruduo manes laukia...
Ž.J i uoliu sultis kai Edgarita minejo apelsinu ispausk ir dar morku, tuomet super gaunas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 10 08, 23:20)

O mano šeimynai nepatiko toks variantas, šiemet pabandžiau. Bet sako geriau standartinis, tradicinis variantas g.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 10 09, 09:10)
aha penCijoje tik ir nagai man turbut rupes lotuliukas.gif

Matei kokios penCininkės būna dailios, su skrybėlaitėmis, pirštinaitėmis, perlų vėriniais? Tai joms manau nagai tikrai rūpi mirksiukas.gif O mes čia visos tokios fainos, tai tikrai tokios fainos ir išliksime brunette.gif

QUOTE(daiset @ 2012 10 09, 09:17)
smagu kai dirbi ax.gif

Jau norėtum į darbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 09 spalio 2012 - 08:26
QUOTE(daiset @ 2012 10 09, 09:17)
labas rytas,
linausiau su paraejusiu 4u.gif
Erotiks, bet nesakyk, smagu kai dirbi ax.gif
mano maze su sloga doh.gif , nuo brolio uzsikrete... jau jauciu koks ruduo manes laukia...
Ž.J i uoliu sultis kai Edgarita minejo apelsinu ispausk ir dar morku, tuomet super gaunas drinks_cheers.gif

Man svarbiausia kad as dirbu ir uzsidirbu,ir ka jau padarysi juodadarbiu visur reikia blush2.gif
mazei 4u.gif

QUOTE(Mort @ 2012 10 09, 09:26)
O mano šeimynai nepatiko toks variantas, šiemet pabandžiau. Bet sako geriau standartinis, tradicinis variantas  g.gif
Matei kokios penCininkės būna dailios, su skrybėlaitėmis, pirštinaitėmis, perlų vėriniais?  Tai joms manau nagai tikrai rūpi  mirksiukas.gif  O mes čia visos tokios fainos, tai tikrai tokios fainos ir išliksime  brunette.gif
Jau norėtum į darbą?

tai va as dabar laukiu to gyvenimo etapo,kai niekas man nerupi- tik as sau pati biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mano laisvos dienelės tirpsta, jau visai nedaug beliko kada startuosiu į darbelį ax.gif

Šaltoka kambariuose jau unsure.gif gerai jau būtų tas šildymas, bet kai pagalvoji apie kosminius mokesčius blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 10 09, 10:52)
Mano laisvos dienelės tirpsta, jau visai nedaug beliko kada startuosiu į darbelį  ax.gif

Šaltoka kambariuose jau  unsure.gif  gerai jau būtų tas šildymas, bet kai pagalvoji apie kosminius mokesčius  blink.gif  doh.gif

mes darbe jau sildomes... o valkar namie jau su siltom tapkem visi vaiksciojom... ir su MB kalbejau apsiklojus pledu.. Noriu namuko su židiniu.... isimetai malkike... ir jauku...........
Atsakyti