Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Ž.J. @ 2012 10 09, 11:07)
mes darbe jau sildomes... o valkar namie jau su siltom tapkem visi vaiksciojom... ir su MB kalbejau apsiklojus pledu.. Noriu namuko su židiniu.... isimetai malkike... ir jauku...........

labai jauji židinio šiluma wub.gif
Atsakyti
Labas,
kaip gyvenat damos? As su savo damute is ligonines grizom siandien. Nuo ketvirtadienio vakaro ten isbuvom. Laringitas damai. Ir dabar dar koseja,bet jau issiprasem namo gydytis.
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 10 09, 13:44)
Labas,
kaip gyvenat damos? As su savo damute is ligonines grizom siandien. Nuo ketvirtadienio vakaro ten isbuvom. Laringitas damai. Ir dabar dar koseja,bet jau issiprasem namo gydytis.

Sveikatytės mažiukei 4u.gif Mes ir per mažosios antruosius gyvenimo metus dažnos lankytojos ligoninių būdavom doh.gif pfiu pfiu pfiu... atrodo išaugom unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man net noras rasyt praejes sad.gif nuo sestadienio pas mane namie nera elektros, bus tik 11 diena 7 val, bent jau planuojama, nes elekros tinklai vedantys i mano sodus yra labai smarkiai po audros pazeisti... taip ir vazineju pirmyn atgal vakar nakvojau namie, prie zvakiu sviesos, nes dar nezinojau kad elektros tiek ilgai nebus, siandien pas mama vel atvaziavau. ryt i DB reikia, jauciu skambinsiu kad i poryt atideti, nes vazinet kasdien po 120km biski perdidele prabanga...

siandien visas kojas nuvaiksciojau darbo beieskodama, geriausias kol kad gautas pasiulymas - buti nepriklausoma zurnaliste, t,y, rasyti straipsnius ir parduoti daugiausiai pasiuliusiam leidiniui, ko gero ties situo ir ussiliksiu, dar bendruomeniu rumuose (kulturkej) pasiule puse etato projektu vadovo pareigu, teoriskai isivaizduoju kas per darbas, bet praktiskai nifiga nezinau net nuo ko pradet reiktu...

dar siandien suzinojau kad dvi is 3 regioniniu tv (vienoje is ju man buvo grubiai atsakyta cia pries kelias savaites) uzsilenkia po spalio 29. tai tv darbuotoju rinkoje bus daugiau nei reikia doh.gif

tada nusprendziau keist paiesku profili, nulekiau pas drauge dirbancia Miltinio teatro administracijoje, ta mane pas vadova nuvede, ir ka jus manot, pavelavau 3 dienas!!! ten pries tris dienas ivyko konkursas kostiumininko vietei uzimti (suvienu tik pretendentu) vakar sutarti pasirase doh.gif o man patiktu teatre dirbt, per valanda praleista teatro koridoriuose, mano siela atsigavo, pasirodo buvau ziauriai pasiilgusi bendravimo su bohemscikais biggrin.gif beje labai idomiai pabendravau su aktoriumi dalyvavusiu tame garsiame spektaklyje kur s... apsidrabsto, sake ispustas burbulas, spektaklis nevertas tokio sarsalo, vietom net neskanus jam kaip teatralui. sake viskas tera vadybos reikalas, likus savaitei iki premjeros sale buvo beveik tuscia, bet prie spaktaklio dirba net 3 vadybininkai, suorganizavo sarsala ziniasklaidoje, ir galutiniam rezultate visi pirko bilietus vien del intrigos lotuliukas.gif sake prie iejimo geresnio turinio spektaklis vyko lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.... o aš jau skaičiuoju dienas iki susitikimo su wub.gif liko devynios.....
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 10 10, 00:26)
sveikos  4u.gif

siandien visas kojas nuvaiksciojau darbo beieskodama, geriausias kol kad gautas pasiulymas - buti nepriklausoma zurnaliste, t,y, rasyti straipsnius ir parduoti daugiausiai pasiuliusiam leidiniui, ko gero ties situo ir ussiliksiu, dar bendruomeniu rumuose (kulturkej) pasiule puse etato projektu vadovo pareigu, teoriskai isivaizduoju kas per darbas, bet praktiskai nifiga nezinau net nuo ko pradet reiktu...

Tik varyk į ta kultūrkę. Jei nežinosi ką daryt - pasuksi ir aš tau viską paaiškinsiu. Duosiu ir scenarijų pavyzdžių ir projektų aprašymų ir rėmėjų kaip ieškot paaiškinsiu. Varyk būtinai.
O dar kitą pusę etato dirbk ta laisva žurnaliste smile.gif Ir žiūrėk kažkiek susirinksi tų pinigėlių thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Šalta unsure.gif

Julioške,bet nėr beviltiška situacija,žiūrėk,du pasiūlymus turi.O dėl elektros eina sau,kaip nefainai.

Imelda,sveikatos mažytei.Fuj,tos bjaurios ligos.

Matyt,aš jau beviltiška visai,kai ŽJ paminėjo namą,židinį,man iškart užpustytas kiemas,aplinkos prižiūrėjimas,žodžiu,tarnavimas aplinkai iškilo prieš akis.Man ir bute gerai,va,pasisodinu į vazonus rūtų,kurias nupyzdina ir džiaugiuos. biggrin.gif O bet tačiau,pas mane pečius,tai jau kokios trys savaitės vakare įjungiu,ryte išjungiu,nes nepernešu šalčio,tuoj skauda artritinius sąnarius.Žinau,žinau-penCija. hihihi.gif Kažin,ką LT daryčiau... g.gif

Nu,viskas,nebetrukdykit,lekiu į mokslus.Viau.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 10 10, 09:31)
Nu,viskas,nebetrukdykit,lekiu į mokslus.Viau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o, motin, pati save subarė dėl trukdymų ir į mokslus išlėkė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 10 10, 10:31)
Matyt,aš jau beviltiška visai,kai ŽJ paminėjo namą,židinį,man iškart užpustytas kiemas,aplinkos prižiūrėjimas,žodžiu,tarnavimas aplinkai iškilo prieš akis.Man ir bute gerai,va,pasisodinu į vazonus rūtų,kurias nupyzdina ir džiaugiuos.  biggrin.gif O bet tačiau,pas mane pečius,tai jau kokios trys savaitės vakare įjungiu,ryte išjungiu,nes nepernešu šalčio,tuoj skauda artritinius sąnarius.Žinau,žinau-penCija. hihihi.gif Kažin,ką LT daryčiau...  g.gif

oi.... ir sniega kast... ir gėlynus prižiūrėt... ir šiltnamis.... ir kas ryta, vakara krosni pasikurent... nooooriu......
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 10 10, 09:39)
oi.... ir sniega kast... ir gėlynus prižiūrėt... ir šiltnamis.... ir kas ryta, vakara krosni pasikurent... nooooriu......

Praktiškai viskas, ką surašei, man yr veu veu veu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 10, 11:31)
Praktiškai viskas, ką surašei, man yr veu veu veu  lotuliukas.gif

nieko nesupratau..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip iššifruot ta VEU?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 10 10, 10:42)
nieko nesupratau..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip iššifruot ta VEU?? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kai vemi, tai būna veu lotuliukas.gif
Atsakyti