sveikos
man net noras rasyt praejes

nuo sestadienio pas mane namie nera elektros, bus tik 11 diena 7 val, bent jau planuojama, nes elekros tinklai vedantys i mano sodus yra labai smarkiai po audros pazeisti... taip ir vazineju pirmyn atgal vakar nakvojau namie, prie zvakiu sviesos, nes dar nezinojau kad elektros tiek ilgai nebus, siandien pas mama vel atvaziavau. ryt i DB reikia, jauciu skambinsiu kad i poryt atideti, nes vazinet kasdien po 120km biski perdidele prabanga...
siandien visas kojas nuvaiksciojau darbo beieskodama, geriausias kol kad gautas pasiulymas - buti nepriklausoma zurnaliste, t,y, rasyti straipsnius ir parduoti daugiausiai pasiuliusiam leidiniui, ko gero ties situo ir ussiliksiu, dar bendruomeniu rumuose (kulturkej) pasiule puse etato projektu vadovo pareigu, teoriskai isivaizduoju kas per darbas, bet praktiskai nifiga nezinau net nuo ko pradet reiktu...
dar siandien suzinojau kad dvi is 3 regioniniu tv (vienoje is ju man buvo grubiai atsakyta cia pries kelias savaites) uzsilenkia po spalio 29. tai tv darbuotoju rinkoje bus daugiau nei reikia
tada nusprendziau keist paiesku profili, nulekiau pas drauge dirbancia Miltinio teatro administracijoje, ta mane pas vadova nuvede, ir ka jus manot, pavelavau 3 dienas!!! ten pries tris dienas ivyko konkursas kostiumininko vietei uzimti (suvienu tik pretendentu) vakar sutarti pasirase

o man patiktu teatre dirbt, per valanda praleista teatro koridoriuose, mano siela atsigavo, pasirodo buvau ziauriai pasiilgusi bendravimo su bohemscikais

beje labai idomiai pabendravau su aktoriumi dalyvavusiu tame garsiame spektaklyje kur s... apsidrabsto, sake ispustas burbulas, spektaklis nevertas tokio sarsalo, vietom net neskanus jam kaip teatralui. sake viskas tera vadybos reikalas, likus savaitei iki premjeros sale buvo beveik tuscia, bet prie spaktaklio dirba net 3 vadybininkai, suorganizavo sarsala ziniasklaidoje, ir galutiniam rezultate visi pirko bilietus vien del intrigos

sake prie iejimo geresnio turinio spektaklis vyko