Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas rytas... lyg butu visu kitu nesamoniu maza,tai sianakt mazei dar ir tempa uzkilo... gun_bandana.gif frusty.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=y9KyXYkV4bo
labas rytas ir sokio zingsneliu deginam kalorijas po baliaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas... o mano vakarai skirti daržovėms.... baigiau jau ir stiklainius..... ax.gif
Atsakyti
Raimuk,radau nemokamus anglų kalbos kursus ir užsiregistravau,kitą savaitę eisiu.Porą val. irnesakyk.gif

Ž.J.,ką marinuoji?Paskaičiau tavo postą ir pasiilgau tų laikų pas mamą. wub.gif Tos visos marinacijos užknisdavo tada,dabar oi,kaip marinuočiau. rolleyes.gif

Imelda,sveikatos mergytei tavo.

WW,pasirodyk ir papasakok kaip gyveni.

Linausiau,nu aš nesu prieš juos nusistačius,juk ir pati esu svetima čia,bet blyn,kažkaip perdaug man jų. biggrin.gif

Daluže,ar skanias kulšis iškepei tada?

Klasta,ką susirinkime papasakojo?

Sima,kaip tavo pirmakleckis?

Spindi,mačiau skaitei kažkada,tai jau ir parašyk ką nors,gi įdomu kaip gyveni.

Pūkita,tai va,laukiu ir aš tos naujokės/o,gal pasakys ką namie rado Mildutį ar Mildutę. hihihi.gif

Atsakyti
Julioškę matau. bigsmile.gif Nu,pasakok.

Kokių skanių blynų iškepiau.Kepiau tuos,per visa keptuvę,o įvyniojau varškę su pakepintu česnaku ir špinatais.Dieviško skonio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 19, 17:49)
Julioškę matau.  bigsmile.gif Nu,pasakok.
Kokių skanių blynų iškepiau.Kepiau tuos,per visa keptuvę,o įvyniojau varškę su  pakepintu česnaku ir špinatais.Dieviško skonio. wub.gif

Niu va, uzsimaniau dabar lietiniu su varske doh.gif teks sestadieni Asdoj lenkiskos varskes uzsipirkt rolleyes.gif Man gi baisus liudesys, nes visos arti buvusios LT parduotuves uzsidare doh.gif iki artimiausios valanda su masina vaziuot verysad.gif verysad.gif Reik savo atsidarinet

Sveikutes 4u.gif

Prasidejo jau mano vaikui visokie bureliai biggrin.gif Pirmadieniais kompai, treciadieniais futbolas cool.gif o smagiausia,kad viskas nemokamai.

Namuose jau salta daros, nepatinka man tas visai unsure.gif

Imelda, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif buciau siaubingai issigandus, jei taip mano vaikui nutiktu unsure.gif

Atsakyti
Sveikutes...
doh.gif , kiek streso darbe apturejau,bet, atrodo viskas issisprede...O tai jau viena nakti kosmarus sapnavau...Nu kas per durnas charakteris. Na, zinau, kad blogiausiu atveju buciau apturejusi finansiniu nuostoliu ir viskas...
Per susirinkima nieko stulbinancio nepasake...Eilini karta surinko pinigiukus ir vsio.Uzrasiau mergina pabandymui i sokius ir i daile (mokamus), bet kol kas dar nevede...Sakiau, kas patiks, ten ir gales eiti (jei patiks....)

Upjora, sazines neturi, darbe as, o ji maista sneka,o man kaip tam Pavlovo suniui seiles tista...
Tai ir tu kokia skepeta uzsirisk, susiintegruok su vietiniais anglais biggrin.gif ....
Nu, bet is kur toks entuziazmas, net i du kursus. As siemet leidau sau neiti i kursus, pasakiau sau "gana"...

Puki, vakar buvo fantastiskas oras prie juros, nesalta, nu super....galvojau skambinti, bet...susiradom kompanija....

Atsakyti
Laba, pirmakleckis tai kosmaras doh.gif , pirma kart kai namie vienas pasiliko tai padare viska ko negalima: duris sesei atidare net nepaziurejes kas uz ju, parsivede drauga, isipjove i pirsta doh.gif . Jau namu darbu uzduoda, tik nesuprantu kodel, nes visur deklaruojama, kad pirmokeliams neuzduoda....tai vat su tomis raidziu ir skaiciu rasybomis sunkiai... nedarysiu ir viskas... doh.gif Vienu zodziu vargeliai prasidejo.

Kas del kursu...as irgi vis rezgu tokias mintis, kad dar eit kur pasimokyti, na bet cia kai mano pirmakleckis bus jau koks treciokas, o tai dabar nespesiu.

Imelda sveikatos mazajai :4u 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 09 19, 20:23)
Laba, pirmakleckis tai kosmaras doh.gif , pirma kart kai namie vienas pasiliko tai padare viska ko negalima:

..."Vienas namuose"....gerai, kad pakankamai sekmingi nuotykiai. Mane ir "veza" svietimo sistema LT.
Zodziu, 4-metis vaikas turi moketi skaiciuoti iki 5 (pagal svietimo sudaryta programa), taciau pratybu knygeles sudarytos taip, kad jau reikes mokytis rasyti skaicius iki 9 ir skaiciuoti daigtus 9-niu ribose. Kur logika doh.gif . Kaip ir visur, kazkas gauna uz tai , kad patvirtina pratybas, knygas, jau nekalbant apie tai, koks ju turinys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 09 19, 18:35)
..."Vienas namuose"....gerai, kad pakankamai sekmingi nuotykiai. Mane ir "veza" svietimo sistema LT.
Zodziu, 4-metis vaikas turi moketi skaiciuoti iki 5 (pagal svietimo sudaryta programa), taciau pratybu knygeles sudarytos taip, kad jau reikes mokytis rasyti skaicius iki 9 ir skaiciuoti daigtus 9-niu ribose. Kur logika  doh.gif . Kaip ir visur, kazkas gauna uz tai , kad patvirtina pratybas, knygas, jau nekalbant apie tai, koks ju turinys  doh.gif

Kazkada man mama atsiunte pratybu 2-3 metu vaikam, tai maniskis isvis nesuprato kas prie ko ten biggrin.gif
Dabar skaiciuoja be klaidu iki kokiu 15, tada jau susimakaluoja biskiuka, o skaiciukus iki 10 pazista. Dziaugiuos ir tokiais musu pasiekimais biggrin.gif

Jauciu ,kad su rasymu kankinsimes kaip ir sima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 19, 17:57)
Pūkita,tai va,laukiu ir aš tos naujokės/o,gal pasakys ką namie rado Mildutį ar Mildutę. hihihi.gif

lotuliukas.gif

Klasta, drauge miela, butume su vejeliu atpute ax.gif zodziu kita karta duok zinot kai sumastysit kur lekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 09 19, 19:35)
Zodziu, 4-metis vaikas turi moketi skaiciuoti iki 5 (pagal svietimo sudaryta programa), taciau pratybu knygeles sudarytos taip, kad jau reikes mokytis rasyti skaicius iki 9 ir skaiciuoti daigtus 9-niu ribose. Kur logika  doh.gif . Kaip ir visur, kazkas gauna uz tai , kad patvirtina pratybas, knygas, jau nekalbant apie tai, koks ju turinys  doh.gif

Vat tas vienas namie man ziauriai nepatinka, bet kadangi prailginta grupe tik socialiai remtiniems vaikams....tai vienu zodziu dek kur nori ta vaika po pamoku.
Atsakyti