Labas rytas.....
QUOTE(Upjora @ 2012 09 19, 18:57)
Ž.J.,ką marinuoji?Paskaičiau tavo postą ir pasiilgau tų laikų pas mamą.

Tos visos marinacijos užknisdavo tada,dabar oi,kaip marinuočiau.
o aš visą šitą malonumą tik pirmi metai patiriu... ir pati netikiu kaip užsikabinau.... išbaigiau visus savo slovikus ir dar vakar is pazistamų susirinkau...

ir pasakaiu, jeigu nepavyks, daugiau nedarysiu niekada.... nu kiek pridariau... dar niekas nenusaude... ir pokolkas ka ragavau, viskas labai patiko....o pridirbau... traskių, nev Kėdainių, agrkėlių, Bulgariškų agurku, korėjietiškos agurgu-morkų mišrainės, vienų Korėjietiškų morkų, pomidorų savo sultyse, pomidorų-paprikų-svogūnų padažo, pomidorų-česnakų padažo, labai daug marinuotos paprikos su medumi, marinuotu žalių pomidorųir žalių pomidorų su agurkais,orandžinio stebuklo t.y morkų-pomidorų mišrainė troškiniams), paprikos-cukinijų morkų mišrainė dviejų rušių,viena su pomidoru padazu kita su aliejum, dviejų rušių obuolienės: su kondensuotu pienu ir su šokoladu, koncervuota cukinija su migdolais, citrina ir razinom, koncervuota cukinija su ananasu sultymis, ir koncervuotos agurkienės su perinėm kruopom....
QUOTE(julioske @ 2012 09 19, 23:37)
katik suvakavau 5 litrus
lecho su ryziais, pernai viriau, patiko, siemet galejau ryziu daugiau idet, bet jau isvirus nebeprikresi. patinka man sita misraine - kepi saslykus, nereik ryziu virt, atidarei stiklaini ir isverti i lekste, tingi sriuba virt, atsidarai stiklaini ir suverti i puoda, beleika tik bulviu ipjaustyt
nu o kas tas toks?
QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 20, 07:58)
Aš tai būčiau keitus, jei būčiau turėjus į ką keisti. Reik ugdyt vaiko savarankiškumą ir laisvą pasirinkimą. Man smagu, kai vaikas jau po biškį pats renkasi, ką nori rengtis. Aišku - proto ribose, išsidirbinėt piktybiškai neleisčiau
tiksliai nepamenu nuo kada, bet jau senai leidziau jai paciai rinktis rubus ir rengtis... užmetu aki, karais patariu ka pakeisti...... ir abi patenkintos.....dabar jau ja visikai pasitikiu ir zinau, kad bet kaip neapsirengs...