Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 20, 06:58)
Bet gi gali ir ne socremtini į ta grupę eit  g.gif  Nu negali būti, kad vien tik soc remtinus į prailgintą priima. Aišku, reik mokėt už tą grupę, tik aš nežinau kiek, bet gi gal ne daugiau negu už darželį aš moku  g.gif

Prailginta mokama grupe darys tuo atveju jei susirinks atitinkamas vaiku skaicius, kuo maziau vaiku, tuo daugiau moket, kazkur po 200 lt ir uz tris men i prieki. Tai vat daugeliui tevu tie 200 nesimeto, tai pakolas nesurenka tos grupes... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.....

QUOTE(Upjora @ 2012 09 19, 18:57)
Ž.J.,ką marinuoji?Paskaičiau tavo postą ir  pasiilgau tų laikų pas mamą.  wub.gif Tos visos marinacijos užknisdavo tada,dabar oi,kaip marinuočiau.  rolleyes.gif

o aš visą šitą malonumą tik pirmi metai patiriu... ir pati netikiu kaip užsikabinau.... išbaigiau visus savo slovikus ir dar vakar is pazistamų susirinkau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pasakaiu, jeigu nepavyks, daugiau nedarysiu niekada.... nu kiek pridariau... dar niekas nenusaude... ir pokolkas ka ragavau, viskas labai patiko....o pridirbau... traskių, nev Kėdainių, agrkėlių, Bulgariškų agurku, korėjietiškos agurgu-morkų mišrainės, vienų Korėjietiškų morkų, pomidorų savo sultyse, pomidorų-paprikų-svogūnų padažo, pomidorų-česnakų padažo, labai daug marinuotos paprikos su medumi, marinuotu žalių pomidorųir žalių pomidorų su agurkais,orandžinio stebuklo t.y morkų-pomidorų mišrainė troškiniams), paprikos-cukinijų morkų mišrainė dviejų rušių,viena su pomidoru padazu kita su aliejum, dviejų rušių obuolienės: su kondensuotu pienu ir su šokoladu, koncervuota cukinija su migdolais, citrina ir razinom, koncervuota cukinija su ananasu sultymis, ir koncervuotos agurkienės su perinėm kruopom....

QUOTE(julioske @ 2012 09 19, 23:37)
katik suvakavau 5 litrus lecho su ryziais, pernai viriau, patiko, siemet galejau ryziu daugiau idet, bet jau isvirus nebeprikresi. patinka man sita misraine - kepi saslykus, nereik ryziu virt, atidarei stiklaini ir isverti i lekste, tingi sriuba virt, atsidarai stiklaini ir suverti i puoda, beleika tik bulviu ipjaustyt biggrin.gif

nu o kas tas toks?

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 20, 07:58)
Aš tai būčiau keitus, jei būčiau turėjus į ką keisti. Reik ugdyt vaiko savarankiškumą ir laisvą pasirinkimą. Man smagu, kai vaikas jau po biškį pats renkasi, ką nori rengtis. Aišku - proto ribose, išsidirbinėt piktybiškai neleisčiau smile.gif

tiksliai nepamenu nuo kada, bet jau senai leidziau jai paciai rinktis rubus ir rengtis... užmetu aki, karais patariu ka pakeisti...... ir abi patenkintos.....dabar jau ja visikai pasitikiu ir zinau, kad bet kaip neapsirengs...
Atsakyti
Labas,
Daluzei sekmes pokalbyje del darbo. As irgi einu rytoj.
Mano maze jau atsigavus,laksto siandien... tfu tfu tfu gal baigsis visi tie baisumai.
Atsakyti
Labas rytas!

Julioške,mandrros mergos tavo,mes jaukiam tu tvarkyk. lotuliukas.gif Eisiu googlint kas per lecho... g.gif O telefoniniai sukčiai nesnaudžia. blink.gif

Daluže,leidžiu ir aš pasirinkti,ale persigalvojimas paskutinę minutę errrzina. biggrin.gif Duodu pasirinkimo laisvę iš poros variantų. tongue.gif
Žiūrėk,dar ir užkibs darbukas bevaikščiojant.Linkiu sekmės.

ŽJ,oho,kokia konservacijos fėja tu.Tokių mandrų dalykų,kai kurių net nesu girdėjus. biggrin.gif

Imelda,liuks.

WW,lauksiu išsižiojus.

Sima,oho,200 nori. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 20, 10:39)
ŽJ,oho,kokia konservacijos fėja tu.Tokių mandrų dalykų,kai kurių net nesu girdėjus.  biggrin.gif

aš ir pati savim stebiuos.....
Atsakyti
Rynu tortą ir šast mintis apie Dalužės -60.Kaip sekas?

Imelda,koks darbas?
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Nedirbu, o laiko laisvo kažkaip visai neturiu unsure.gif
Vakar buvau net dvejose pokalbiuose vienas užkabino, kitas nelabai, tai va dabar laukime išvadų esu ax.gif

Mašiniuką jau baigiau prisikelti ant ratų ax.gif pasirodo ogo kiek dar į jį reikėjo įdėti doh.gif o va važiavau rinktis su mašinų meistru doh.gif ai, bet čia jau praeitas etapas, dabar jau išsišiepus važinėju biggrin.gif

Mergina į daržą šuoliuoja noriai, net bėgte bėga, tad ir manka lekia labai jau pagreitintu žingsniu biggrin.gif Gal paaugo ir suprato, kad tas darželis nieko blogo mastau.gif biggrin.gif

daugiau lyg ir neturiu ką apie savo kasdienybę papasakoti mastau.gif

Tiesa pasigirsiu, kad šiandien susiruošiau tokį bandelių torčiuką išsikepti, kaip sekėsi pasipasakosiu vakare ar ryt ryte ax.gif Šiaip kai va sėdžiu namie, tai iš tėvų obuolių prisivežėm, tai visokiausiu obuolių pyragų receptų išbandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 20 rugsėjo 2012 - 12:06
QUOTE(Upjora @ 2012 09 20, 09:52)
Rynu tortą ir šast mintis apie Dalužės -60.Kaip sekas?
Imelda,koks darbas?

Apskaitininkes.
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 09 20, 09:11)
Labas rytas.....
o aš visą šitą malonumą tik pirmi metai patiriu... ir pati netikiu kaip užsikabinau.... išbaigiau visus savo slovikus ir dar vakar is pazistamų susirinkau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir pasakaiu, jeigu nepavyks, daugiau nedarysiu niekada.... nu kiek pridariau... dar niekas nenusaude... ir pokolkas ka ragavau, viskas labai patiko....o pridirbau... traskių, nev Kėdainių, agrkėlių, Bulgariškų agurku, korėjietiškos agurgu-morkų mišrainės, vienų Korėjietiškų morkų, pomidorų savo sultyse, pomidorų-paprikų-svogūnų padažo, pomidorų-česnakų padažo, labai daug marinuotos paprikos su medumi, marinuotu žalių pomidorųir žalių pomidorų su agurkais,orandžinio stebuklo t.y morkų-pomidorų mišrainė troškiniams), paprikos-cukinijų morkų mišrainė dviejų rušių,viena su pomidoru padazu kita su aliejum,  dviejų rušių obuolienės: su kondensuotu pienu ir su šokoladu,  koncervuota cukinija su migdolais, citrina ir razinom, koncervuota cukinija su ananasu sultymis, ir koncervuotos agurkienės su perinėm kruopom.... 
---
nu o kas tas toks?

idomus receptai smile.gif
---
va mano receptas, pagooglinau ir pataisiau kas pas mane kitaip

Lečo su ryžiais

Jums reikės: 3 kg pomidorų
1 kg raud. paprikos (as dejau visokiu spalvu, misraines spalva grazesne)
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 st. cukraus
1/2 l. aliejaus
1 st.(+0,5) ryžių
2 šaukštai druskos
lauro lapelių, krapų ir juodųjų pipirų. (krapu nedejau, bet dadedu kvapiuju pipiru)

Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pipirus šiaudeliais, svogūnus griežinėliais, morkas sutarkuoti. Daržoves pavirti 40min. (pas mane valanda virt reikia), supilti cukrų, aliejų, ryžius ir dar pavirti 30 min. Įberti druskos, prieskonių ir pavirti 10min.(as prieskonius kartu su aliejum supilu) Išpilstyti ir uždaryti metaliniais dangteliais.
Atsakyti
Laba ryta,
Na ka buvau susirinkime tevu vakar...prailgintos grupes nebus, vaika dek kur nori. Apie mokymosi kruvi ...net nesinori pasakot doh.gif , turbut kai as mokiaus , visa ta ka turi jie pirmoj klasej ismokt, mes mokinomes turbut trecioj kokioj...nezmoniskas kruvis,,,nesamone doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Dar dusioj vilkai staugia.....esu Medejos likimo ( kas del MB) drauge... Ech....buna tokiu sh....dienu...
Atsakyti
Labas rytas

http://www.youtube.c...h?v=zFWr-CKMWGY

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien turėsiu įdomų pokalbį biggrin.gif ot laikai, dėl darbo bus konferencinis pokalbis skype biggrin.gif teko ir kamera ir mikrofoną prisitaisyt ax.gif

Torčiuko vakar nevalgėm, nes nespėjo normaliai sustingti, negalėjau šokoladu apipilti, tai gi valgysim šiandien vakare ax.gif

Tingiu tingėti doh.gif blush2.gif graži diena, o šiandien aš http://www.youtube.c...h?v=MueygZWpywo

sima123 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(annomis @ 2012 09 21, 08:45)

klipas sugraudino doh.gif cray.gif
Papildyta:
Geriau pasiklausom kas mano merginą užveda biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=c6S2-avT_x0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 21 rugsėjo 2012 - 08:00