Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Inguti @ 2012 11 27, 23:00)
tai jei kiekvieno po du vienetus,tai viskas dar nėra taip baisiai labai permokėta..as uz sampuna ir balzama sumokejau litais pavertus ,apie iki šešiasdešimt lt..

na ,kitą kart ,įspėkit vyrą ir abu rinkitės ,jūs juk čia būnat ,galit geros info gaut  4u.gif  4u.gif
P.S. Kiek maždaug laiko lauksiu šių dalykų  ax.gif ? 4u.gif

Jei neklystu tai vienas komplektas 16svaru ir mums uz siuntima 20 svaru, tai 52 sv tiek ir gavosi wink.gif is jusu nuoros ebay uk ir uzsakem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 28, 12:47)
Jei neklystu tai vienas komplektas 16svaru ir mums uz siuntima 20 svaru, tai 52 sv tiek ir gavosi wink.gif is jusu nuoros ebay uk ir uzsakem wink.gif

Bet kodel siuntimas tiek ? Man su siuntimu jau gavos apie iki 60 lt..
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 11 28, 10:41)
o kas čia per stebuklas>? Ar galima rasti kur nors jo sudėtį?

Mane N' Tail Shampoo Ingredients: Water, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Fragrance, Hydrolyzed Protein, Sodium Chloride, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben

Mane N' Tail Conditioner Ingredients:Water, Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate, Distearyldimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Emulsifying Wax NF, Cetyl Alcohol, Coconut Oil, Glycerine, Sodium Chloride, Vegetable Oil, Fragrance, Hydrolyzed Protein, Lanolin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, FD&C Yellow #5.

Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 28, 10:50)
Bet kodel siuntimas tiek ? Man su siuntimu jau gavos apie iki 60 lt..

Nezinau, aj koks skirtumas kad tik butu rezultatas, nes kolkas naudoju visko labai daug o auga kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 28, 10:03)
Nezinau, aj koks skirtumas kad tik butu rezultatas, nes kolkas naudoju visko labai daug o auga kaip visada  doh.gif

Tai ir dziaukimes, kad auga kaip ir visada, o kai nebeaugs tada ir ieskokime priemoniu skatinanciu augima. Stebuklingu priemoniu nera ir nebus, plaukai tikrai neaugs 5 cm i menesi daugiau, jei ir paaugs keliais mm, tai mes to ir greiciausiai nepastebesim. Naudodamos vis naujas nezinomas priemones galim tik pakenkti plaukams, kam dar juos vargint, jei jie ir taip auga, O viskas ,kas zada pritrenkiancius ir greitus rezultatus yra apgaule ir komercija smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 28, 13:03)
Nezinau, aj koks skirtumas kad tik butu rezultatas, nes kolkas naudoju visko labai daug o auga kaip visada  doh.gif

As geriu pantogar ,naudosiu sita sampuna ir dar uzsisakiau zuvu tauku tableciu..geriu dar nakvisu alieju ..ir galvoju ar neperdaug vitaminu ..
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 28, 12:29)
As geriu pantogar ,naudosiu sita sampuna ir dar uzsisakiau zuvu tauku tableciu..geriu dar nakvisu alieju ..ir galvoju ar neperdaug vitaminu ..

As irgi geriu pantogar, bet tiek daug maisyt vitaminu tai nesiulau, as gerciau vienu metu vienus papildus. smile.gif

Flossy lady, niekas cia ir nesitiki kad ims ir per menesi uzaugs metu ilgis, nebukim naivios. Esme kad paskatint plauku augima, kaip daugelis rase pantogar gerimo rezultatas buvo vietoj 1 cm per menesi uzauga 2 cm. kas yra proto ribose. O jei plaukai isvis nustos augti, ieskosiu pagalbos ne forume o pas medikus biggrin.gif
Atsakyti
Na man asmeniskai labiau uzsifiksavo ir priverte susimastyti Pantogar salutinis poveikis, kaip pavyzdziui pulingas berimas. Apie tai ir daugelis rase. Bet cia ir kaip pasiseks, arba pateksi tarp laiminguju ir uzsiauginsi ta 1 cm, arba isbers ir tiek to grozio. Ar verta bandyti visada sprendziame pacios:)wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 28, 15:40)
Na man asmeniskai labiau uzsifiksavo ir priverte susimastyti Pantogar salutinis poveikis, kaip pavyzdziui pulingas berimas. Apie tai ir daugelis rase. Bet cia ir kaip pasiseks, arba pateksi tarp laiminguju ir uzsiauginsi ta 1 cm, arba isbers ir tiek to grozio. Ar verta bandyti visada sprendziame pacios:)wink.gif.

na geriu 3 men jau jokio berimo, pacia pirma savaite sioks toks buvo bet jokiu pulingu, tai matai kad netinka ir nenaudoji, juk nevaiksciosi spoguota del cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 28, 15:06)
na geriu 3 men jau jokio berimo, pacia pirma savaite sioks toks buvo bet jokiu pulingu, tai matai kad netinka ir nenaudoji, juk nevaiksciosi spoguota del cm  biggrin.gif

Supratau smile.gif . Svarbu, kad sulauktumet norimu rezultatu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Pantogar vartojau ir praeitais metais,šalutinių poveikių nebuvo ..nei bėrimo ,nei nieko..pvz db rytais po gurkšniuką išgeriu sėmenų aliejaus (šlykštumas fui)...ir pastebėjau (na ,manau,kad kokius keturis-penkis kart atsitiktinumo ar sutapimo negali būt..)-mane po maisto pradeda pykint..vienu metu net sunerimau dėl ... nestuke.gif Grynai ryte gurkšnis ,ir tada pusryčiai ,o po jų tąsyt pradeda...
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 28, 16:38)
Supratau smile.gif . Svarbu, kad sulauktumet norimu rezultatu mirksiukas.gif .

mirksiukas.gif

Inguti, o juos reikia ant tuscio skrandzio gert? Gal pabandyk po valgio smile.gif
Atsakyti