Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(meshkiukass @ 2013 08 02, 18:54)
Sveikos smile.gif Gal kuri jau ilgiau panaudojusi galėtų papasakoti apie juntamą (ar ne biggrin.gif ) шелковая маска домашние рецепты kaukės poveikį smile.gif čia taip užmačiau, neblogai atrodo, tai atsiliepimų norėtųsi smile.gif

Aš šiandien ją bandžiau pirmą kartą, bet matyt jis bus ir paskutinis biggrin.gif Labai bloga kaukė, išplovus plaukai kaip šiaudai, vos šukas įkišau, išsišukavau tik užpurškus kondicionieriaus, galai pasišiaušę, atrodo lyg visiškai nutriušę, nežinau, gal mano plaukams ji tiesiog netiko, bet sakyčiau labai nekoks gaminys smile.gif
Atsakyti
as irgi bandziau pora kartu jau, naudoju kaip balzama, duse po plovimo istepu plaukus, saknis, tik galus maziau tepu nes sausina, palaikau kelias minutes ir skalauju, galams papildomai dar naudoju balzama po tos kaukes, poveikis manau jei ir bus tai veliau, nes iskart tai tikrai jokio efekto neduoda, net neminkstina plauku doh.gif
Atsakyti
man atrodo garstycios nudegintu galvos oda o gal ir svogunelius, nemanau, kad logikos cia yra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 06, 11:32)
as irgi bandziau pora kartu jau, naudoju kaip balzama, duse po plovimo istepu plaukus, saknis, tik galus maziau tepu nes sausina, palaikau kelias minutes ir skalauju, galams papildomai dar naudoju balzama po tos kaukes, poveikis manau jei ir bus tai veliau, nes iskart tai tikrai jokio efekto neduoda, net neminkstina plauku  doh.gif

bet tai kokia prasme naudot tokia kauke, po kurios balzama reikia det bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 07, 13:53)
bet tai kokia prasme naudot tokia kauke, po kurios balzama reikia det bigsmile.gif

na ji turetu skatinti plauku augima, o balzamas jau kitaip veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kai pamačiau user posted image ieškodama informacijos, susigundžiau labiausiai, reiks tikriausiai bandyti pačiai ir žinosim koks tas rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2013 08 07, 22:15)
aš kai pamačiau user posted image ieškodama informacijos, susigundžiau labiausiai, reiks tikriausiai bandyti pačiai ir žinosim koks tas rezultatas biggrin.gif

Per tokį laiko tarpą tokius pokyčius tik plaukų priauginimas gali duot, Tokių stebuklų nebuna doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 08 08, 08:21)
Per tokį laiko tarpą tokius pokyčius tik plaukų priauginimas gali duot, Tokių stebuklų nebuna  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ir nesakau, kad tikrai taip, bet neatrodo lyg čia priauginti būtų plaukai smile.gif Tikriausiai panelė labai pasigirti norėjo
Atsakyti
na, as vasara irgi pradejau labiau priziureti plaukus: naudoju L'oreal absolut repair sampuna ir tos pacios serijos kauke, paskui saknis trinu rozmarinu vandeniu, per visa plauku ilgi ir galiukus tepu Morraconoil aliejuku (tiek dregnus, tiek sausus, turiu light tai man ju neapsunkina ir taip skaniai kvepia), leidziu isdziuti neturaliai, nenaudoju jokiu tiesintuvu, kai bunu namie plaukus pinu i kasa. Dar plaukus jei kur einu purskiu L'oreal mythic oil - labai skaniai kvepia, plaukai blizga, tokie svelnus lieka. Gal ir paaugo kelis cm, bet turbut reikia kantrybes daugiau ;D
Atsakyti
QUOTE(RugiagėlėR @ 2013 08 23, 19:27)
Plaukus stiprina dilgėlių,asiūklių,šaltalankio lapų užpilai.

Na tikra tiesa dėl dilgėlių 4u.gif labai nemėgstu darytis dilgėlių nuoviro, nes purvinas užsiėmimas, bet kai prisiruošiau, iškart gerokai sumažino slinkimą 4u.gif (bet dar naudojau ir varnalėšų aliejų.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš skaičiau, kad plaukų augimą skatina vitaminai nėštukėms nestuke.gif , nes jose yra tam tikrų mežiagų, kurios skatina plaukų augimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 24 rugpjūčio 2013 - 16:56