QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 12, 08:38)
Kadangi norėjau gauti greitai, tai pirkau iš čia
http://pigu.lt/priem...0_ml?id=4199087 turėčiau šiom dienom gauti. Taip pat užsisakiau ir šampūną su amla. Paskui, jeigu tiks, siųsiuos iš Indijos
Geras, sertifikuotas ir amla, ir alba yra sudetyje, tai gerai. Tik man nepatinka, kai pagrindas saulegrazu aliejus, galetu migdolu al pagrinda daryti. Seklu aliejus near labia gerai. Aisku, tikrai geriau, nei mineral oil. O jau gavotte?Uostete? Smirda?

Is indijos man per dvi savaites atejo ir kaina 7 doleriai, be to pagrindas-migdolu aliejus, ten irdi amla, alba ir daug geriu prideta plaukams, ajurvedinis. Turit mano nuoroda, kuri ir is kur pirkau?
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 12, 19:51)
Parsinešiau tą amla aliejų šiandien. Visai nebaisus tas kvapas, gal kažkiek primena kažkokius naftos produktus

, bet normaliai. Šiandien vakare darysiu masažą su šiuo aliejum ir paliksiu nakčiai
Ten, kad raso, jog imasazuoti I galvos oda ir plaukus, palikti 15-30 minuciu, tai nesamone. Reikia maziausiai 2 val. Nakciai as netepciau jo, nes tikrai pagalve isterliociau, bet sestadieni, kai tvarkausi namus, isimasazuoju ryte ir visa dien isbutu. Nerealus plaukai buna po isplovimo:)
Papasakosit, kaip jums sekesi:)
Papildyta:
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 12, 23:24)
Bent mane kai kerpa, tai visada visus plaukus sušukuoja atgal ir kerpa iš nugaros, o iš priekio aš matau tik savo veidą

Kadangi tai buvo kirpėja, pas kurią lankausi , t

ksliau lankiausi 6 metus, aš niekada nežiūrėdavau kiek pakerpa, nes visada pakirpdavo centimetrą, du. Aš jai kartais sakydavau ,pakirpk daugiau, pabodo, o ji baik juokus, tokie nuostabūs plaukai, aš nežinau kas jei tada atsitiko, kas susimaišė, kad atėjus kaip visada, dažymo ir galiukų išėjau kitas žmogus.... Paskui ji teisinosi , kad pažeisti buvo labai, bet pardon, pas ją lankydavausi kas 3 mėnesius 6 metus, kas per 3 mėnesius galėjo taip baisiai pažeisti plauką ir pardon, malonėk prieš kerpant pasakyt ? na esmė, kad tai buusi mano kirpėja, gaila, nes buvo kaip draugė jau
man tai protu nesuvokiama, kaip galima nurezti toki ilgi nepasikonsultavus su jumis. Ka ji ten skiedzia del pazeidimu. Net jei ir butu tikrai taip pazeisti, vistiek turi sakyti ir tartis kiek pakirpti. Jauciu, kad is pavydo nureze. As jai neatleisciau ir taip nepalikciau viko.
Niu, ciupkit gerus amla aliejus ir darykites galvos masazus jais, sutepkit visa plauka, viskas bus gerai, uzaugs:)