Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 11, 22:40)
kaip įdomiai, kad slenka jas geriant, nes kiek domėjausi, po jų metimo labai slenka verysad.gif  ir tai mane irgi labai gązdina, nes turiu draugę, su ta pačia diagnoze kaip aš, ji metė kontraceptikus, aišku, gėrė kitokias tabletes ir labai pradėjo slinkt plaukai doh.gif  bet labai, net plika akim matoma kaip kasyte sumažėjo, ji sako bijo nakvoti nesusipynus, nes jei nesusipynus miega, ryte randa plaukų ir ne vieną doh.gif  mano vienintelis dalykas-plaukai, kuriuos aš labai myliu, tai baisu pagalvot kas laukia, kai aš nustosiu gert savo tabletes doh.gif

As nezinau ar tai pagrindine slinkimo priezastis, bet gal viena is priezasciu...greiciausiai neissiaiskinsiu. Bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad tai pasibaige, dabar belieka augint. Laukiu savo amlos aliejaus, tik truputi bijau, kad del kvapo bus sunku, tikiuosi, kad labai neerzins...
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 11, 22:26)
, tik kirpėja sumastė neprašyta juos nukirpt virš krūtinės unsure.gif

O jus nematete, kad kirpeja jum rezia visus plaukus? Juk sedate pries veidrodi, kaip galima nematyti, kad visa plauku ilgi nukerpa. As ja turbut uzmusciau vietoje, tokia beprote. I teisma tai tikrai paduociau.
*Ricco*, man nustojo slinkti kai pradejau naudoti savo gamybos amlos alieju. Maniskis tai nesmirdi. Kuria diena atidarysiu ta is Indijos. O kuri amla alieju jus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 12, 02:06)
O jus nematete, kad kirpeja jum rezia visus plaukus? Juk sedate pries veidrodi, kaip galima nematyti, kad visa plauku ilgi nukerpa. As ja turbut uzmusciau vietoje, tokia beprote. I teisma tai tikrai paduociau.
*Ricco*, man nustojo slinkti kai pradejau naudoti savo gamybos amlos alieju. Maniskis tai nesmirdi. Kuria diena atidarysiu ta is Indijos. O kuri amla alieju jus pirkote?

Kadangi norėjau gauti greitai, tai pirkau iš čia http://pigu.lt/priem...0_ml?id=4199087 turėčiau šiom dienom gauti. Taip pat užsisakiau ir šampūną su amla. Paskui, jeigu tiks, siųsiuos iš Indijos
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 11, 22:40)
kaip įdomiai, kad slenka jas geriant, nes kiek domėjausi, po jų metimo labai slenka verysad.gif  ir tai mane irgi labai gązdina, nes turiu draugę, su ta pačia diagnoze kaip aš, ji metė kontraceptikus, aišku, gėrė kitokias tabletes ir labai pradėjo slinkt plaukai doh.gif  bet labai, net plika akim matoma kaip kasyte sumažėjo, ji sako bijo nakvoti nesusipynus, nes jei nesusipynus miega, ryte randa plaukų ir ne vieną doh.gif  mano vienintelis dalykas-plaukai, kuriuos aš labai myliu, tai baisu pagalvot kas laukia, kai aš nustosiu gert savo tabletes doh.gif

Man nustojus gert kontraceptikus plaukams nieko nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
Parsinešiau tą amla aliejų šiandien. Visai nebaisus tas kvapas, gal kažkiek primena kažkokius naftos produktus biggrin.gif , bet normaliai. Šiandien vakare darysiu masažą su šiuo aliejum ir paliksiu nakčiai
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 12, 02:06)

Bent mane kai kerpa, tai visada visus plaukus sušukuoja atgal ir kerpa iš nugaros, o iš priekio aš matau tik savo veidą smile.gif Kadangi tai buvo kirpėja, pas kurią lankausi , t smile.gif ksliau lankiausi 6 metus, aš niekada nežiūrėdavau kiek pakerpa, nes visada pakirpdavo centimetrą, du. Aš jai kartais sakydavau ,pakirpk daugiau, pabodo, o ji baik juokus, tokie nuostabūs plaukai, aš nežinau kas jei tada atsitiko, kas susimaišė, kad atėjus kaip visada, dažymo ir galiukų išėjau kitas žmogus.... Paskui ji teisinosi , kad pažeisti buvo labai, bet pardon, pas ją lankydavausi kas 3 mėnesius 6 metus, kas per 3 mėnesius galėjo taip baisiai pažeisti plauką ir pardon, malonėk prieš kerpant pasakyt ? na esmė, kad tai buusi mano kirpėja, gaila, nes buvo kaip draugė jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 12, 08:38)
Kadangi norėjau gauti greitai, tai pirkau iš čia http://pigu.lt/priem...0_ml?id=4199087 turėčiau šiom dienom gauti. Taip pat užsisakiau ir šampūną su amla. Paskui, jeigu tiks, siųsiuos iš Indijos

Geras, sertifikuotas ir amla, ir alba yra sudetyje, tai gerai. Tik man nepatinka, kai pagrindas saulegrazu aliejus, galetu migdolu al pagrinda daryti. Seklu aliejus near labia gerai. Aisku, tikrai geriau, nei mineral oil. O jau gavotte?Uostete? Smirda?smile.gif
Is indijos man per dvi savaites atejo ir kaina 7 doleriai, be to pagrindas-migdolu aliejus, ten irdi amla, alba ir daug geriu prideta plaukams, ajurvedinis. Turit mano nuoroda, kuri ir is kur pirkau?
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 12, 19:51)
Parsinešiau tą amla aliejų šiandien. Visai nebaisus tas kvapas, gal kažkiek primena kažkokius naftos produktus  biggrin.gif , bet normaliai. Šiandien vakare darysiu masažą su šiuo aliejum ir paliksiu nakčiai

Ten, kad raso, jog imasazuoti I galvos oda ir plaukus, palikti 15-30 minuciu, tai nesamone. Reikia maziausiai 2 val. Nakciai as netepciau jo, nes tikrai pagalve isterliociau, bet sestadieni, kai tvarkausi namus, isimasazuoju ryte ir visa dien isbutu. Nerealus plaukai buna po isplovimo:)
Papasakosit, kaip jums sekesi:)
Papildyta:
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 12, 23:24)
Bent mane kai kerpa, tai visada visus plaukus sušukuoja atgal ir kerpa iš  nugaros, o iš priekio aš matau tik savo veidą smile.gif Kadangi tai buvo kirpėja, pas kurią lankausi , t smile.gif ksliau lankiausi 6 metus, aš niekada nežiūrėdavau kiek pakerpa, nes visada pakirpdavo centimetrą, du. Aš jai kartais sakydavau ,pakirpk daugiau, pabodo, o ji baik juokus, tokie nuostabūs plaukai, aš nežinau kas jei tada atsitiko, kas susimaišė, kad atėjus kaip visada, dažymo ir galiukų išėjau kitas žmogus.... Paskui ji teisinosi , kad pažeisti buvo labai, bet pardon, pas ją lankydavausi kas 3 mėnesius 6 metus, kas per 3 mėnesius galėjo taip baisiai pažeisti plauką ir pardon, malonėk prieš kerpant pasakyt ? na esmė, kad tai buusi mano kirpėja, gaila, nes buvo kaip draugė jau blink.gif

man tai protu nesuvokiama, kaip galima nurezti toki ilgi nepasikonsultavus su jumis. Ka ji ten skiedzia del pazeidimu. Net jei ir butu tikrai taip pazeisti, vistiek turi sakyti ir tartis kiek pakirpti. Jauciu, kad is pavydo nureze. As jai neatleisciau ir taip nepalikciau viko.
Niu, ciupkit gerus amla aliejus ir darykites galvos masazus jais, sutepkit visa plauka, viskas bus gerai, uzaugs:)
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 11, 22:26)

Dabar , deja, esu ne lietuvoje, bet kai grįžiu vėl jos paklausiu, nes manau kad tai duoda įtakos verysad.gif

Aš vartojau du metus kontraceptines, bet jokių pokyčių dėl plaukų nepastebėjau g.gif Iš vis jokio šalutinio poveikio nejutau g.gif Gal jūsų tablečių sudėtis kitokia ir turi įtakos plaukų augimui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Double Swallow @ 2013 11 12, 23:24)
Paskui ji teisinosi , kad pažeisti buvo labai, bet pardon, pas ją lankydavausi kas 3 mėnesius 6 metus, kas per 3 mėnesius galėjo taip baisiai pažeisti plauką ir pardon, malonėk prieš kerpant pasakyt ? na esmė, kad tai buusi mano kirpėja, gaila, nes buvo kaip draugė jau blink.gif

Nu ir kirpėja doh.gif Gerai, kad mane kerpa dar tik besimokanti kirpėja, tai ji vos ne kiekvieną sruogą kirpdama atsiklausia, ar tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 01:11)
Geras, sertifikuotas ir amla, ir alba yra sudetyje, tai gerai. Tik man nepatinka, kai pagrindas saulegrazu aliejus, galetu migdolu al pagrinda daryti. Seklu aliejus near labia gerai. Aisku, tikrai geriau, nei mineral oil. O jau gavotte?Uostete? Smirda?smile.gif
Is indijos man per dvi savaites atejo ir kaina 7 doleriai, be to pagrindas-migdolu aliejus, ten irdi amla, alba ir daug geriu prideta plaukams, ajurvedinis. Turit mano nuoroda, kuri ir is kur pirkau?
Papildyta:

Ten, kad raso, jog imasazuoti I galvos oda ir plaukus, palikti 15-30 minuciu, tai nesamone. Reikia maziausiai 2 val. Nakciai as netepciau jo, nes tikrai pagalve isterliociau, bet sestadieni, kai tvarkausi namus, isimasazuoju ryte ir visa dien isbutu. Nerealus plaukai buna po isplovimo:)
Papasakosit, kaip jums sekesi:)
Papildyta:

Dabar neskaičiau temos atgal, bet jei įdėjot nuorodą tai susirasiu ir parsisiųsiu. Net nepastebėjau, kad sudėtiniai aliejai skiriasi. Beje, išbandžiau ir šampūną http://pigu.lt/grozi...amla?id=4352414, pasiėmiau kartu su aliejum. Tai įdomūs įspūdžiai, gan stiprokas ylang ylang kvapas, daug labiau erzinantis kvapas nei aliejaus, plaukai truputį vieliniai po plovimo, norisi geros kaukės galiukams. Bet naudosiu, gal ne kiekviną dieną.

Aliejų vis tik išsitepiau nakčiai, įmasažavau šepečiu ilgai šukuodama nuleidus galvą, miegoti netrukdė, kvapo nejutau, pagalvė dabar biški smirdi biggrin.gif Rezultatas plaukų po nakties nerealus wub.gif Mano ir taip pakankamai švelnūs, bet tokių, kaip šiandien neturėjau... manau, kad tepsiu ir laikysiu kas antrą naktį, tik reikia sugalvoti ką dar pasitiesti ant pagalvės smile.gif Beje nuo šiandien dar pradėjau išsiplovus galvą perpilti šaltu vandeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 13 lapkričio 2013 - 22:18
ir mano po amlos buna labia svelnus ir paklusnus:) Jei po sampuno veliasi plaukai, tai gal per puse plauko tepkite geru kondicionieriumi. As tepu, nes veliasi labai ir pas mane. Man labia tinka Sante brilliant care. Jis labia skalsus, nes labia mazai reikia, tik tepti ant labia slapiu plaukuciu, tada nedidelio zirnio galams pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 11, 21:39)
Atkeliavo jau mano uzsakytas amla aliejus is Indijos. Pakankamai greitai. Maniau, kad is Indijos keliaus pusmeti:)
http://www.indiaabun..._Ayurvedic.html

O kiek siuntimas kainavo? Gal apsimokiau būtų kelioms susikooperavus siųstis?
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 13, 23:17)
dar pradėjau išsiplovus galvą perpilti šaltu vandeniu.

Jo, plaukams patinka, kai pabaigoje palaikai po tekancia vesaus vandens srove. Oboliu acto galia ipilti sauksa/du I litra vandens, neblogai niezejima apramina, perskalauti nebereikia perliejus.

QUOTE(Adera777 @ 2013 11 17, 16:42)
O kiek siuntimas kainavo? Gal apsimokiau būtų kelioms susikooperavus siųstis?

Kad net nepamenu, kad poda doleriu. Panagrinekite, meginkite deti I krepseli ir spausti "moketi" ir pamatysit kiek siuntimas.Kvepia labia jaukiai, kazkokiais indiskais smilkalais, indiskomis zolelemis. Net issiplovus galva kvepejau smilkalais:Patikrinau, 6 doleriai siuntimas:)
Atsakyti