Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(Magnifique @ 2012 10 26, 15:35)
nekauke nieks.nekauke ir kai jau uzgesus paskutini karta jis tipo parode kaip reikia neuzgest.taip,kad ir kameros neijungtos buvo ir signalizacija pedalu tikrai neijungta,nes butu uzkaukus kai jis staiga nusprende rodyt,kaip reik neuzgest...

Gal ir neįjungė. Maniškis prisiminė, kad neįjungta pradėjus judėti link miesto biggrin.gif Tai kai tikrino ir kaukė. Ir kamerą kol įjungė graibė jis ten ją kurį laiką smile.gif
Atsakyti
Siaubas, merginos, tie golfai tikrai tokie gęstantys? doh.gif Bet jeigu sankabą galima laikyti ne ilgiau 3 sekundes, tai nežinau kaip ten bus... kai užgęstu baisiausiai susinervinu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 10 26, 15:35)
nekauke nieks.nekauke ir kai jau uzgesus paskutini karta jis tipo parode kaip reikia neuzgest.taip,kad ir kameros neijungtos buvo ir signalizacija pedalu tikrai neijungta,nes butu uzkaukus kai jis staiga nusprende rodyt,kaip reik neuzgest...

pas mus kur laikiau tai atsiedus y masina ir uzvedus varikly viskas ysijunge ,ir kameros ir tos pedalu signalizacijos.nelb ka gali yjungt ar isjungt ,nebent atrado jau buda koky lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 10 26, 17:45)
Siaubas, merginos, tie golfai tikrai tokie gęstantys? doh.gif Bet jeigu sankabą galima laikyti ne ilgiau 3 sekundes, tai nežinau kaip ten bus... kai užgęstu baisiausiai susinervinu unsure.gif  doh.gif

Penkias mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va atejo ir mano siaubo dienos biggrin.gif nuo antradienio pradedu lankyti auto ABC ... autas bus man doh.gif:

gal ne visai i tema ,bet sakykit kiek kainuoja ta medicinke kur reikia atnesti i v.mokykla? ka ten tikrina? tik regejima ar dar kazka?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 10 27, 16:31)
Na va atejo ir mano siaubo dienos biggrin.gif nuo antradienio pradedu lankyti auto ABC ... autas bus man doh.gif:

gal ne visai i tema ,bet sakykit kiek kainuoja ta medicinke kur reikia atnesti i v.mokykla? ka ten tikrina? tik regejima ar dar kazka?

Aš mokykloj dariausi, tai tik davė klausimų lapelį užpildyt ir viskas, po kelių savaičių gavau medicinkę.O klausimai tai bendrai apie tavo sveikatą: ar nėra problemų su regėjimu, jei yra tai kokios, ar nėra problemų su širdim, jei yra tai kokios ir pan. biggrin.gif Kainavo rodos 20 lt.
O auto ABC Kaune lankysi?
Sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 10 27, 14:46)
Aš mokykloj dariausi, tai tik davė klausimų lapelį užpildyt ir viskas, po kelių savaičių gavau medicinkę.O klausimai tai bendrai apie tavo sveikatą: ar nėra problemų su regėjimu, jei yra tai kokios, ar nėra problemų su širdim, jei yra tai kokios ir pan.  biggrin.gif  Kainavo rodos 20 lt.
O auto ABC Kaune lankysi?
Sėkmės  bigsmile.gif

aciu , jos labai labai reikes , jau pasakiau direktoriui kad jei jiems pavyks mane ismokyti vairuoti , leisiu pasidaryti plakata su mano nuotrauka ir uzrasu " jei gali JI , gali ir tu " biggrin.gif

20 lt? o as paziurejau poliklinikos tinklapi ten 45lt o V.M sake ligtais pas juos 40 lt kainuotu toks pazymejimas , kad nesu daltonikas ir bla bla .. o tai duoda kaip tu sakai pildyti anketa su klausymais , o jiems patvirtinimo nereikia kad tikrai nesergi kokia epilepsija ar pan? pasitiki tavo zodziais?

aha Kaune lankysiu , db suku galva koks viesasis stansportas nuo Silainiu iki Donelaicio gatves vaziuoja biggrin.gif

o sakykit kada mokina vairuoti? kai ismokina teorijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 27 spalio 2012 - 14:56
QUOTE(Opdum @ 2012 10 27, 15:56)

Dėl plakato biggrin.gif o šiaip,sveikinu su pradžia 4u.gif

Mane asmeniškai išleido į gatvę po to,kai supažindino su kelių ženklais,tai kažkur trečią savaitę nuo kursų pradžios g.gif o už medicinkę aš nemokėjau nieko,dariausi savo klinikoj,tikrino regėjimą,ūgį,svorį ir pas psichilogą ar psichiatrą siuntė rolleyes.gif jis tik antspaudus sudėjo galutinius ir viskas,pajuokavom dar truputi,netikrino nieko biggrin.gif ai,dar šeimos gydytoją pervertė ligos istoriją nuo mažens,peržiūrėjo ligas rolleyes.gif

Atsiminiau,registratūroj pakišo labai ilgą lapą su daug visokiu teiginių apie sveikata,reikėjo pažymėti taip arba ne,pvz,aš manau,kad mano rega nesudarys kliūčių man vairuoti,jei pažymi ne,reiškia jau akinukus turi ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 27 spalio 2012 - 15:20
QUOTE(Opdum @ 2012 10 27, 16:56)
aciu , jos  labai labai reikes , jau pasakiau direktoriui kad jei jiems pavyks mane ismokyti vairuoti , leisiu pasidaryti plakata su mano nuotrauka ir uzrasu " jei gali JI , gali ir tu " biggrin.gif
20 lt? o as paziurejau poliklinikos tinklapi ten 45lt o V.M sake ligtais pas juos 40 lt kainuotu toks pazymejimas , kad nesu daltonikas ir bla bla .. o tai duoda kaip tu sakai pildyti anketa su  klausymais , o jiems patvirtinimo nereikia kad tikrai nesergi kokia epilepsija ar pan? pasitiki tavo zodziais?

aha Kaune lankysiu , db suku galva koks viesasis stansportas nuo Silainiu iki Donelaicio gatves vaziuoja biggrin.gif

o sakykit kada mokina vairuoti? kai ismokina teorijos?

Del pinigėlių sumos tikrai nesu tikra ax.gif rodos 20 lt ...
Klausimynu visiškai pasitikėjo, kas mane taip pat nustebino.
Šiek tiek teko važinėti su auto ABC instruktorium (Islandijos pl.) tai toks labai fainas žmogus.
Mane į gatvę išleido po mokyklinio teorijos egzamino, bet turbūt kiekvienoj mokykloj vis kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Man su medicinke biški kitaip buvo. Ir kainavo, rodos, 50 lt. Atėjo daktarė, davė tą klausimyną, tikrino regėjimą, ar ne daltonikai, dar lyg ir kraujospūdį matavo. g.gif Ir paklausė, ar šiaip kokių nors nusiskundimų yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milė.: 27 spalio 2012 - 22:22
sveikos,as cia su klausimukais atejau pas jus blush2.gif ruputi pradziia temos paskaitinejau,paskui gal turesiu laiko paskaityt labiau,bet gal bus kas iskart zinos mano atsakymus...
tai va mokykla baigiau vairavimo pries 3 metus,lygtais... pagal nauja isatyma jau tas pažymejimas pasibaiges.. ar tikrai galima tiesiog nueit i regitra ir laikkyt teorija( kakzur buvau radusi jei turi aukstaji arba vidurini issilavbinima gali pats mokytis savarankiskais ir nuejes i regitra laikyti)
bet kas toliau?
mano ziniomis reiktu susirast mokykla ir issipirkti privalomas vaziavimo valandas? ar ne taip? (laikiau praktini egzamina 2 katus regitroje..) yra lankymas kursu eksternu bet kaina skiriasi nuo visos tik pora simtu pigiau...

kazkuri rase kad galima be mokyklos tiesiog eiti ir laikyti praktika,bet ar tikrai? g.gif esu pasimetusi ir enzinau nei ka daryt... pinigeliu daug isleista,taip norisi kaip nors tas teises turet... bet jei vel uz kursus moket per nauja tai net nezinau ar benoriu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2012 10 28, 13:11)
sveikos,as cia su klausimukais atejau pas jus blush2.gif  ruputi pradziia temos paskaitinejau,paskui gal turesiu laiko paskaityt labiau,bet gal bus kas iskart zinos mano atsakymus...
tai va mokykla baigiau vairavimo pries 3 metus,lygtais... pagal nauja isatyma jau tas pažymejimas pasibaiges.. ar tikrai galima tiesiog nueit i regitra ir laikkyt teorija( kakzur buvau radusi jei turi aukstaji arba vidurini issilavbinima gali pats mokytis savarankiskais ir nuejes i regitra laikyti)
bet kas toliau?
mano ziniomis reiktu susirast mokykla ir issipirkti privalomas vaziavimo valandas? ar ne taip? (laikiau praktini egzamina 2 katus regitroje..) yra lankymas kursu eksternu bet kaina skiriasi nuo visos tik pora simtu pigiau...

kazkuri rase kad galima be mokyklos tiesiog eiti ir laikyti praktika,bet ar tikrai? g.gif  esu pasimetusi ir enzinau nei ka daryt... pinigeliu daug isleista,taip  norisi kaip nors tas teises turet... bet jei vel uz kursus moket per nauja tai net nezinau ar benoriu.. verysad.gif

Issilaikai regitroj teorijos egzamina , pasiimi papildomu vairavimo pamoku ( jei reikia ) ir i regitra laikyti praktikos egzamina 4u.gif
Atsakyti