QUOTE(sandrixe @ 2012 10 28, 14:11)
sveikos,as cia su klausimukais atejau pas jus

ruputi pradziia temos paskaitinejau,paskui gal turesiu laiko paskaityt labiau,bet gal bus kas iskart zinos mano atsakymus...
tai va mokykla baigiau vairavimo pries 3 metus,lygtais... pagal nauja isatyma jau tas pažymejimas pasibaiges.. ar tikrai galima tiesiog nueit i regitra ir laikkyt teorija( kakzur buvau radusi jei turi aukstaji arba vidurini issilavbinima gali pats mokytis savarankiskais ir nuejes i regitra laikyti)
bet kas toliau?
mano ziniomis reiktu susirast mokykla ir issipirkti privalomas vaziavimo valandas? ar ne taip? (laikiau praktini egzamina 2 katus regitroje..) yra lankymas kursu eksternu bet kaina skiriasi nuo visos tik pora simtu pigiau...
kazkuri rase kad galima be mokyklos tiesiog eiti ir laikyti praktika,bet ar tikrai?

esu pasimetusi ir enzinau nei ka daryt... pinigeliu daug isleista,taip norisi kaip nors tas teises turet... bet jei vel uz kursus moket per nauja tai net nezinau ar benoriu..
sveika. o tu kai pries tris metus baigei mokykla,buvai regitroje,laikei koki egzamina? teorijos gal buvai laikiusi? nes, jei nebuvai visai regitroje,o baigei mokykla ir padejei liudijima i stalciu,tai tada liudijimas tavo negalioja. teorijos egzamina gali ruostis pati uzteks ir diplomo,atestato,bet su praktikos,manau reikes mokyklos baigimo liudijima. tikiuosi aiskiai parasiau
Papildyta:
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 28, 20:42)
sveika. o tu kai pries tris metus baigei mokykla,buvai regitroje,laikei koki egzamina? teorijos gal buvai laikiusi? nes, jei nebuvai visai regitroje,o baigei mokykla ir padejei liudijima i stalciu,tai tada liudijimas tavo negalioja. teorijos egzamina gali ruostis pati uzteks ir diplomo,atestato,bet su praktikos,manau reikes mokyklos baigimo liudijima. tikiuosi aiskiai parasiau
dar karta gerai isiskaiciau ir pamaciau,kad regitroje laikei

tavo situacija kaip mano. savarankiskai perlaikiau regitroje teorija. dabar pasiiemus papildomas pamokas ir eisiu i regitra

sekmes