Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(wia @ 2012 10 28, 16:32)
Issilaikai  regitroj  teorijos egzamina , pasiimi  papildomu vairavimo pamoku ( jei reikia )  ir i regitra  laikyti praktikos egzamina  4u.gif

thumbup.gif kaip pradziuginot smile.gif tai reiks pradet bilietus spresti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2012 10 28, 14:11)
sveikos,as cia su klausimukais atejau pas jus blush2.gif  ruputi pradziia temos paskaitinejau,paskui gal turesiu laiko paskaityt labiau,bet gal bus kas iskart zinos mano atsakymus...
tai va mokykla baigiau vairavimo pries 3 metus,lygtais... pagal nauja isatyma jau tas pažymejimas pasibaiges.. ar tikrai galima tiesiog nueit i regitra ir laikkyt teorija( kakzur buvau radusi jei turi aukstaji arba vidurini issilavbinima gali pats mokytis savarankiskais ir nuejes i regitra laikyti)
bet kas toliau?
mano ziniomis reiktu susirast mokykla ir issipirkti privalomas vaziavimo valandas? ar ne taip? (laikiau praktini egzamina 2 katus regitroje..) yra lankymas kursu eksternu bet kaina skiriasi nuo visos tik pora simtu pigiau...

kazkuri rase kad galima be mokyklos tiesiog eiti ir laikyti praktika,bet ar tikrai? g.gif  esu pasimetusi ir enzinau nei ka daryt... pinigeliu daug isleista,taip  norisi kaip nors tas teises turet... bet jei vel uz kursus moket per nauja tai net nezinau ar benoriu.. verysad.gif

sveika. o tu kai pries tris metus baigei mokykla,buvai regitroje,laikei koki egzamina? teorijos gal buvai laikiusi? nes, jei nebuvai visai regitroje,o baigei mokykla ir padejei liudijima i stalciu,tai tada liudijimas tavo negalioja. teorijos egzamina gali ruostis pati uzteks ir diplomo,atestato,bet su praktikos,manau reikes mokyklos baigimo liudijima. tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 28, 20:42)
sveika. o tu kai pries tris metus baigei mokykla,buvai regitroje,laikei koki egzamina? teorijos gal buvai laikiusi? nes, jei nebuvai visai regitroje,o baigei mokykla ir padejei liudijima i stalciu,tai tada liudijimas tavo negalioja. teorijos egzamina gali ruostis pati uzteks ir diplomo,atestato,bet su praktikos,manau reikes mokyklos baigimo liudijima. tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif  biggrin.gif

dar karta gerai isiskaiciau ir pamaciau,kad regitroje laikei blush2.gif tavo situacija kaip mano. savarankiskai perlaikiau regitroje teorija. dabar pasiiemus papildomas pamokas ir eisiu i regitra smile.gif
sekmes
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 28, 21:45)

dar karta gerai isiskaiciau ir pamaciau,kad regitroje laikei blush2.gif  tavo situacija kaip mano. savarankiskai perlaikiau regitroje teorija. dabar pasiiemus papildomas pamokas ir eisiu i regitra smile.gif
sekmes

o teorija internetu uzsiregistravai laikyti? ten tada reikia pazymen kad mokiausi savarankiskai? ir tada ta diena kai reik laikyt ateini su atestatu tiktai?
Atsakyti
Atejau pasidziaugti!!! Islaikiau penktadieni egzamina regitroj wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Trecias kartas neapgavo vis del to... Dziaugiuosi "nesvietiskai", nes pagaliau sitas darbas baigtas. Visoms laikancioms mergaitems sekmes kuo dideliausios wub.gif Pasitikekit savimi daugiau,tai ir mano didziausias minusas buvo pasitikejimo nebuvimas.
Emiau vis papildomu pamoku, o po to nusispjoviau ir ramiai islaikiau egzamina savaite visai nevairavusi, kai nebeemiau papildomu pamoku. Daznai instruktoriai patys ir ikalba ta nepasitikejima savim ir nemokejima vairuot. Man visus tris kartus pasitaike labai geri regitrininkai. Kalbu apie Vilniu. Tik kad pirmus du kartus tikrai padariau apmaudzias kritines klaidas per tuos nervus.
Atsakyti
QUOTE(*Cik cirik* @ 2012 10 29, 14:02)
Atejau pasidziaugti!!! Islaikiau penktadieni egzamina regitroj wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Trecias kartas neapgavo vis del to... Dziaugiuosi "nesvietiskai", nes pagaliau sitas darbas baigtas. Visoms laikancioms mergaitems sekmes kuo dideliausios wub.gif Pasitikekit savimi daugiau,tai ir mano didziausias minusas buvo pasitikejimo nebuvimas.
Emiau vis papildomu pamoku, o po to nusispjoviau ir ramiai islaikiau egzamina savaite visai nevairavusi, kai nebeemiau papildomu pamoku. Daznai instruktoriai patys ir ikalba ta nepasitikejima savim ir nemokejima vairuot. Man visus tris kartus pasitaike labai geri regitrininkai. Kalbu apie Vilniu. Tik kad pirmus du kartus tikrai padariau apmaudzias kritines klaidas per tuos nervus.

sveikinu 4u.gif thumbup.gif kaip faina bigsmile.gif bigsmile.gif
o as dabar abejonese,pradet viska ant ziemos ar ne g.gif gal kainas priminsit kiek bemainuoja,teorija ir praktika? blush2.gif

dar karta didziausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2012 10 29, 10:21)
sveikinu 4u.gif  thumbup.gif  kaip faina bigsmile.gif  bigsmile.gif
o as dabar abejonese,pradet viska ant ziemos ar ne g.gif  gal kainas priminsit kiek bemainuoja,teorija ir praktika? blush2.gif

dar karta didziausi sveikinimai wub.gif  thumbup.gif

Labai aciu wub.gif 4u.gif Teorija kainuoja rodos 35 lt, o paktinis egzaminas virs 100 lt, dabar tiksliai neatsimenu kiek, bet viskas yra regitros puslapyje.
Manau kaip tik verta mokytis ziema, gal biskuteli sunkiau, bet priprasit prie sudetingesniu eismo salygu ir bus gerai. Be to salia visada bus instruktorius, taip kad tikrai nebusi "viena ant ledo" 4u.gif O be to ir besimokanciu dabar maziau negu vasara, tai gali greiciau susisukti, ir regitroj eiles mazesnes. O vasara jau pradetum su pazymejimu rankose! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cik cirik* @ 2012 10 29, 14:27)
Labai aciu wub.gif  4u.gif Teorija kainuoja rodos 35 lt, o paktinis egzaminas virs 100 lt, dabar tiksliai neatsimenu kiek, bet viskas yra regitros puslapyje.
Manau kaip tik verta mokytis ziema, gal biskuteli sunkiau, bet priprasit prie sudetingesniu eismo salygu ir bus gerai. Be to salia visada bus instruktorius, taip kad tikrai nebusi "viena ant ledo" 4u.gif O be to ir besimokanciu dabar maziau negu vasara, tai gali greiciau susisukti, ir regitroj eiles mazesnes. O vasara jau pradetum su pazymejimu rankose! 4u.gif

teisingai sakote del vietu,nes vakar paziurejau teorijos tvarkarasti tai vietu pilna tik laikyk,o pries pora metu kai vasara laikiau,tai eiles didziausios,kol sulauki sekancio praktikos egzamino,beveik ir uzmirsti kaip bevaziuot doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi ir aš . Ne už kalnų prasidės ir man vairavimo kursai. Laukiu rolleyes.gif Mašiniuką vakar dovanų gavau -mokymuisi . O visumoje labai džiaugiuosi ,kad žiemą mokysiuosi ir daug kas pasako ,kad labai gerai ,kad išmoksi žiemą,sniegas, ledas visai kiti išbandymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2012 10 28, 20:48)
o teorija internetu uzsiregistravai laikyti? ten tada reikia pazymen kad mokiausi savarankiskai? ir tada ta diena kai reik laikyt ateini su atestatu tiktai?

as registravausi internetu. buvau atsinesusi ir diploma. bet moteriske manes paklause ar turiu sena liudijima. nes as buvau dar senai regitroje laikiusi ir teorija ir praktika,bet praktika neislaikiau. labai kvaila klaida padariau ir nelabai instruktoius pasitaike,tai viska ir padejau i stalciu. liudija buvau pasilikusi atsiminimui,o pasirodo jis man dar ir kaip praverte smile.gif
o dabar pasiemusi vairavimo pamokas ir jie atsisviete mano sena liudijima.
Papildyta:
QUOTE(*Cik cirik* @ 2012 10 29, 13:02)
Atejau pasidziaugti!!! Islaikiau penktadieni egzamina regitroj wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Trecias kartas neapgavo vis del to... Dziaugiuosi "nesvietiskai", nes pagaliau sitas darbas baigtas. Visoms laikancioms mergaitems sekmes kuo dideliausios wub.gif Pasitikekit savimi daugiau,tai ir mano didziausias minusas buvo pasitikejimo nebuvimas.

saunuole,sveikinu 4u.gif
as vis dar savim nepasitikiu. vis girdziu: pazanga yra,jau geriau ir geriau. vyras jau kalbas suka,gal jau bandyk registruotis i regitra. o as vis abejoju. tai sakiau sia savaite dar vaziuosiu su instruktorium,o tada spresiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrixe @ 2012 10 29, 13:21)
sveikinu 4u.gif  thumbup.gif  kaip faina bigsmile.gif  bigsmile.gif
o as dabar abejonese,pradet viska ant ziemos ar ne g.gif  gal kainas priminsit kiek bemainuoja,teorija ir praktika? blush2.gif

dar karta didziausi sveikinimai wub.gif  thumbup.gif

atsideti tikrai neverta ax.gif
anksciau as mokiausi ir laikiau ziema ar pavasaris buvo. nieko baisaus nera.
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 10 29, 08:27)
Sveikos  4u.gif  jungiuosi ir aš . Ne už kalnų prasidės ir man vairavimo kursai. Laukiu  rolleyes.gif  Mašiniuką vakar dovanų gavau -mokymuisi . O visumoje labai džiaugiuosi ,kad žiemą mokysiuosi ir daug kas pasako ,kad labai gerai ,kad išmoksi žiemą,sniegas, ledas visai kiti išbandymai  smile.gif

Tikrai gerai mokinsitės žiemą. Aš išmokau vasarą, dabar bijau slidaus kelio, neturiu nuovokos kaip važiuoti slidžiu keliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 29, 17:27)

as vis dar savim nepasitikiu. vis girdziu: pazanga yra,jau geriau ir geriau. vyras jau kalbas suka,gal jau bandyk registruotis i regitra. o as vis abejoju. tai sakiau sia savaite dar vaziuosiu su instruktorium,o tada spresiu smile.gif

Šaunu, kad taip mąstote, svarbiausia pačiai nuspręsti, kad esate pasiruošusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2012 10 29, 19:22)
Šaunu, kad taip mąstote, svarbiausia pačiai nuspręsti, kad esate pasiruošusi  smile.gif

jei nepaslaptis,kiek mokate uz viena ar dvi akademines pravaziavimo valandas? nors manau kaina skiriasi ir nuo miestu? g.gif (cia turiu omeni kurios papildomai perka pravaziavimus ne is savo mokyklos kur eina ar ejo) o daugiausia ziuriu cia vilnieciu yra smile.gif
Atsakyti