Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2012 11 06, 10:19)
artimesni laika nei gruodzio 6d.

Geriau pabandykite kas pusę valandos tikrinti Regitros puslapyje ar nėra atsiradę ankstesnio laiko. Taip nesunkiai galite pagauti laiką dar šiai savaitei. Geriausias metas pagauti tokį laiką yra vidurnaktis arba ankstus rytas.
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 11 06, 12:16)
Geriau pabandykite kas pusę valandos tikrinti Regitros puslapyje ar nėra atsiradę ankstesnio laiko. Taip nesunkiai galite pagauti laiką dar šiai savaitei. Geriausias metas pagauti tokį laiką yra vidurnaktis arba ankstus rytas.

100% pritariu - vis ilyskite i Regitros puslapi registracijos - tikrai sistema vis atsinaujina ir vis ismeta viena - kita vieta, kurios kazkas turbut atsisako mirksiukas.gif blogiausia - kad per ta laika, kol jus "nuiminesit" savo egzamino registracija, ta laisva vieta gali kazkas kitas uzimti blush2.gif nes sistema neleidzia uzsiimineti dvieju laiku sekmes ok.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2012 11 06, 10:19)
gal kas uzsiregistraves vairavimo egzaminui vilniuje ir nori atsisakyti artimiausiu metu? man labai labai reikia rasti geresni bei artimesni laika nei gruodzio 6d.

as skolinga neliksiu.

Pats geriausias laikas yra anksti ryte, praktiskai visada buna kitai dienai, as pati taip pagavau, per diena sededavau Regitros psl ir nieko nepagaudavau, paskui pries darba apie puse sesiu ryte pasijungiau bac ir yra kitai dienai, bet man netiko ta diena, paskui kita ryta vel yra kitai dienai ir vel man netiko, trecia kart pagavau sau reikiama diena mirksiukas.gif

QUOTE(Raimucike @ 2012 11 06, 12:37)
blogiausia - kad per ta laika, kol jus "nuiminesit" savo egzamino registracija, ta laisva vieta gali kazkas kitas uzimti blush2.gif  nes sistema neleidzia uzsiimineti dvieju laiku  sekmes  ok.gif

Tai, kad nereik nuimineti, pasirenki keisti registracijos laika, pakeiti, greit seivini ir viskas g.gif o jei nespeji uzseivinti, tada lieka tas senasis laikas, nu bent jau man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
matot, situacija kiek kitokia, as siandien turejau laikyt, vakar vakare sistemoj norejau pasitikslint ar viskas ok, ir palikau, o vaikai prispaudinejo ir mano laikas siai dienai isskrido. artimiausia laika man meta tik nuo gruodzio 6d. ir ankstesniu datu man isvis nerodo sad.gif regitroj skambinau, jiems dzin, sako pati kalta, i kalbas neina ir anksciau registruot nenori. galimybe gaut sekancia diena, bet per ju psl as nematysiu laisvu tos dienos vietu, deje, lieka tik vienas variantas skambineti.
Atsakyti
Girdejau, kad buna galimybe kitame mieste laikytis..
Atsakyti
greit ,,bekit i regitra'', kaune ryt ka tik 8 ai val ismete laisva vieta\
Atsakyti
aciu labai, beda ta, kad kituose miestuose gal ir galima, bet as kituose miestuose jau ziurejau, man nerodo ir tu grafiku, deje. O gal kas galit parasyt kada Vilniuj atsilaisvins vieta? begciau i regitra nuo ryto tada.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2012 11 06, 21:56)
aciu labai, beda ta, kad kituose miestuose gal ir galima, bet as kituose miestuose jau ziurejau, man nerodo ir tu grafiku, deje. O gal kas galit parasyt kada Vilniuj atsilaisvins vieta? begciau i regitra nuo ryto tada.

Kad ta laisva vieta laisva būna max porą minučių g.gif aišku,gal ir ilgiau,bet kiek girdėjau,akimirkos reikalas kada ją užims,nes tokių medžiojančių šimtai rolleyes.gif (aš teorijai medžiojau irgi,per akimirką nugvelbė laisvą vietą) eikit į pačią regitrą ar skambinkit ir gaudykit. Bet ar galima ankščiau gaut datą,jei pažeidei ta,kad neatsisakyt likus parai? Nesakys jie regitroj,kad neįdomu,ateikit po mėnesio kaip priklauso ir t.t. unsure.gif ?
Atsakyti
nulekus ryte, neislaikaiu, vaziavau klaikiai, nervino viskas, sunkiai persijunginejo begiai, daug situaciju pasimeciau, draskiau ta masina, norejau, kad greiciau sustotume, atrode, kad specialaiai mane kankina ir nebaigia egzamino, bet kai jau vos neuzkabinau veidrodelio kitai masinai,kuriu prie vet akademijos begale pristatyta, tada sustojome... lijo, labai nepatogiais batais apsiaviau, kliuvinejo galai, spaudziant pedalus. labai techniskai prastai valdziau masina, bet vis pasitaisydavau, turbut taip ilgai istempiau kely....
...islipant sake lb saves nenuvertinti, dar siek teiek pavazineti ir vel bandyti blush2.gif
bet gerai is vakaro ar bent pries kelias d., pries egza prasivazineti butu, o as sau po keliu savaiciu nukulniavau nebandzius....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif skaičiau ankstesnę temą ir radau kažkieno pasisakymą "nuo 2008. rugsėjo 17d. yra priimtas istatymas.jei vairavimo neislaikai is triju kartu, reikia pakartoti puse vairavimo kurso.". Čia ką, rimtai? Ir dabar tai galioja?
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 11 07, 11:42)
Sveikos  4u.gif  skaičiau ankstesnę temą ir radau kažkieno pasisakymą "nuo 2008. rugsėjo 17d. yra priimtas istatymas.jei vairavimo neislaikai is triju kartu, reikia pakartoti puse vairavimo kurso.". Čia ką, rimtai? Ir dabar tai galioja?

blink.gif nesamonė 4u.gif pirmą kartą girdžiu,bent pas mane mieste nereikia eit perlaikyt,kad ir kiek kartų neišlaikei regitroj rolleyes.gif

doremifasolasi paimkit pamoką pas instruktorių prieš egzaminą 4u.gif ir būtinai vežkitės pačius patogiausius batus,aš žadu išvis vežtis persiauti,nes man labai patogu su kėdukais vairuoti,o žiema bus šalta su tokiais,tai kas belieka biggrin.gif nenoriu,kad egzaminas pasibaigtų vien dėl nepatogios avalynės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 11 07, 13:42)
Sveikos  4u.gif  skaičiau ankstesnę temą ir radau kažkieno pasisakymą "nuo 2008. rugsėjo 17d. yra priimtas istatymas.jei vairavimo neislaikai is triju kartu, reikia pakartoti puse vairavimo kurso.". Čia ką, rimtai? Ir dabar tai galioja?

nebegalioja sis isatymas,nes nepasitvirtino,mokyklos buvo perpildytos zmoniu..
Atsakyti