Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

vakar susidariau ispudi,kas laike-visi islaike. nes kiek ejo pries mane vairuoti,ar kartu,tai visi islaike. smile.gif
Papildyta:
aciu visoms smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, na siandien pirma karta regitroj laikiau ir susimoviau aiksteleje smile.gif norejau paklausti, ar tiesa, kad galima regitroj (su regitros darbuotojais ar specialiais instruktoriais) pasivazinet papildomas pamokas paemus? t.y. gal leistu i ju aikstele ar su ju masinom.
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 12 01, 18:50)
Sveiki, na siandien pirma karta regitroj laikiau ir susimoviau aiksteleje smile.gif norejau paklausti, ar tiesa, kad galima regitroj (su regitros darbuotojais ar specialiais instruktoriais) pasivazinet papildomas pamokas paemus? t.y. gal leistu i ju aikstele ar su ju masinom.

manau, kad nelabai
Atsakyti
Labuka:)turiu klausimuką...cia dėl sviesoforo su papildomą sekcijąsmile.gif pvz jeigu man dega raudonas sviesoforas su ta papildoma sekcija(uzsidega zalia rodyklė) tarkim į kairę(apsisukti) ar į dešinę..tada man yra pirmenybė važiuoti????????nieko nereikia praleisti...na jeigu suku zinoma tos rodyklės nurodyta kryptimi kaip ji uzsidegus jau???smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 01, 19:06)
Labuka:)turiu klausimuką...cia dėl sviesoforo su papildomą sekcijąsmile.gif pvz jeigu man dega raudonas sviesoforas su ta papildoma sekcija(uzsidega zalia rodyklė) tarkim į kairę(apsisukti) ar į dešinę..tada man yra pirmenybė važiuoti????????nieko nereikia praleisti...na jeigu suku zinoma tos rodyklės nurodyta kryptimi kaip ji uzsidegus jau???smile.gif

Praleisti nieko nereikia, galite važiuoti nekreipdama į aplinkinius demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Startale: 02 gruodžio 2012 - 01:49
Mergaites, gal zinote kokias aiksteles Vilniuje kur galima butu pasitreniruoti parkavimosi pratimus? 4u.gif Pageidautina, ne Vilniaus pakrastyje. Aciu!
Atsakyti
taigi regitros aisktele :https://www.eregitra.lt/BAUM_reg/registracija.php
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 12 01, 18:50)

Šalia jų aikštelės yra beveik tokia pati, skirta mokymuisi. mirksiukas.gif Tiesa, ten negalima važiuot mokyklinėmis mašinomis. Su šeimos nariu nebent ir sava mašina. smile.gif O papildomas pamokas matyt bet kurioj mokykloj galima paimti ir mokyklos aikšteles turi.
Papildyta:
QUOTE(Startale @ 2012 12 02, 02:47)
Praleisti nieko nereikia, galite važiuoti nekreipdama į aplinkinius demesio.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 02, 02:54)

Gal aš ne taip supratau, bet man rodos ..
81."Jeigu sankryžoje ties raudonu šviesoforo signalu pritvirtinta lentelė su žalia rodykle, nukreipta į dešinę, vairuotojams leidžiama sukti į dešinę ir degant draudžiamam šviesoforo signalui, tačiau jie privalo duoti kelią ir nesudaryti pavojaus kitoms transporto priemonėms ir pėstiesiems."
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 12 02, 17:42)
Šalia jų aikštelės yra beveik tokia pati, skirta mokymuisi. mirksiukas.gif  Tiesa, ten negalima važiuot mokyklinėmis mašinomis. Su šeimos nariu nebent ir sava mašina. smile.gif O papildomas pamokas matyt bet kurioj mokykloj galima paimti ir mokyklos aikšteles turi.
Papildyta:
blink.gif

drinks_cheers.gif pagal mane ,kad tikrai reikia praleisti....
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 12 02, 17:38)
Gal aš ne taip supratau, bet man rodos ..
81."Jeigu sankryžoje ties raudonu šviesoforo signalu pritvirtinta lentelė su žalia rodykle, nukreipta į dešinę, vairuotojams leidžiama sukti į dešinę ir degant draudžiamam šviesoforo signalui, tačiau jie privalo duoti kelią ir nesudaryti pavojaus kitoms transporto priemonėms ir pėstiesiems."

Mano supratimu, tai klausia ne apie lentelę su žalia rodykle, o apie šviesoforo papildomą sekciją, kai užsidega ta žalia rodyklė, ji būna į kairę posūkiuose g.gif Tai praleisti tada nieko nereikia, turi pirmumo teisę kai ji dega.
Atsakyti
QUOTE(Giedruzhee @ 2012 12 02, 18:37)
Mano supratimu, tai klausia ne apie lentelę su žalia rodykle, o apie šviesoforo papildomą sekciją, kai užsidega ta žalia rodyklė, ji būna į kairę posūkiuose  g.gif Tai praleisti tada nieko nereikia, turi pirmumo teisę kai ji dega.

Būna ir į dešinę. smile.gif Bet tai tokiu atveju kitiems raudona dega, nėr ką praleist šiaip ar taip. g.gif Nebent čia kokia nors labai specifinė sankryža yra, kur visi iš visų pusių vienu metu važiuot gali. biggrin.gif
Atsakyti