Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

dar sitam puslapy kur pati paraset denaxa rase,kad nebutinai su seimos nariu,netikrina tenai giminystes rysiu. as pati su draugu ne karta buvau ir problemu nekilo
Atsakyti
QUOTE(Saule_Danguje @ 2012 12 06, 14:27)
Sveikos Mamytės smile.gif jungiuosi ir aš į Jūsų ratą, nes tiek visokių reikalų pribrendo, o jūsų forumą skaitinėju jau senai, ir tikrai patarimų atrandu superinių smile.gif
Pasiryžau išsilaikyti teises ... kol kas sekas labai sunkiai. Šiandiena jau bus 10 pamoka, bet dar kažkaip gatvėj visiškai pasimetus jaučiuos. Dar viena problema, kad aikštelėj beveik nevažinėjus aš (tik vieną kartą per kurį tikrai nespėjau įsiminti visų subtilybių) ir instruktorius sako, kad svarbiausia gatvėj, o jau aikštelę išmokt galiu nuvažiavus su savo draugu į regitros aikštelę.... g.gif Tai norėjau Jūsų iš praktikos paklaust, o toj aikštelėj niekas netikrina, kad mokantis važiuoti asmuo ne šeimos narys ? smile.gif

Na siaip vieno karto tikrai mazai aikstelej.Zinoma jei jus turite galimybe su vyru pasimokyti tokioj aikstelej,kur yra viski kuoliukai ir visos uzduotys tai viskas ok. As beveik kiekviena pravaziavima vaziuodavau i aikstele kokiai 15 min. Ir tai sugebejau per mokyklini padaryt klaida paskutinej uzduoty isvaziuodama is jos doh.gif Visgi jaudulys daro savo schmoll.gif
Siaip gatvej taip labai svarbu moketi vaziuoti, ivertinti kiekviena situacija, taciau jei aikstelej klaidos daromos tai galima iki gatves ir nedavaziuot.As manau kad svarbu ir cia ir cia suprasti ka kokiu atveju daryti. Nors as pati jei neiparkuoju is karto, tai pilnai isvaziuoju ir is naujo parkuoju doh.gif nu pasimetu kazkaip nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
vakar galu gale sulaukiau savo dienos ir laikiau praktini egza pirma karta. IR ISLAIKIAU!!!!!!!! kita savaite pasimsiu teises smile.gif ko labiausiai nenorejau ta gavau - golfa,bet pries pradedant egza paprasiau daugiau pasibandyt ir viskas buvo gerai.
Atsakyti
sveikinu, prasom i nauja temute mirksiukas.gif 4u.gif kur bendrauja klevukai ax.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2012 12 07, 21:38)
vakar galu gale sulaukiau savo dienos ir laikiau praktini egza pirma karta. IR ISLAIKIAU!!!!!!!!  kita savaite pasimsiu teises smile.gif ko labiausiai nenorejau ta gavau - golfa,bet pries pradedant egza paprasiau daugiau pasibandyt ir viskas buvo gerai.

saunuole, sveikinu 4u.gif
as du kartus laikiau regitroje ir abu gavau golfus. bet problemos nebuvo. pirma karta estakadoje du kartus uzgesau,bet sake nusiraminti ir galvoti ka darau. tai antra karta kai laikiau,tai aiksteleje koja nuo sankabos nenukilo.
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 12 08, 17:45)
saunuole, sveikinu 4u.gif
as du kartus laikiau regitroje ir abu gavau golfus. bet problemos nebuvo. pirma karta estakadoje du kartus uzgesau,bet sake nusiraminti ir galvoti ka darau. tai antra karta kai laikiau,tai aiksteleje koja nuo sankabos nenukilo.

aciu smile.gif As susinervinau tik vienu momentu, kai parkuodama 90 laipsniu is pirmo karto ne visiskai taip isukau (golfo susisukimo kampas yra didesnis nei hyundai),bet kadangi buvo galima pasitaisyt kaip patogu, tai priparkavau idealiai. o siaip tai manau svarbiausia nesijaudinti, nes tas tikrai kisa koja. Gerai, kad as saltu nervu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2012 12 08, 21:12)
aciu smile.gif As susinervinau tik vienu momentu, kai parkuodama 90 laipsniu is pirmo karto ne visiskai taip isukau (golfo susisukimo kampas yra didesnis nei hyundai),bet kadangi buvo galima pasitaisyt kaip patogu, tai priparkavau idealiai. o siaip tai manau svarbiausia nesijaudinti, nes tas tikrai kisa koja. Gerai, kad as saltu nervu  biggrin.gif

as aiksteleje ir kazkaip ramiai,nors ir visa egzamina. aiksteleje tikrai negalvojau apie idealuma. galvojau,kad neliessciau liniju ir stulpeliu. o daugiau jie nelabai kimba,nebent man taip pasitaike. jie ziuri kaip tu viska darai. nes buna darai ir galvoji-dabar reikia vaira taips susukti,paskui cia,,,,smile.gif antra karta kai as laikiau,tai egzaminuotojas aiksteleje is viso is masinos islipo. ir nei vieno zodzio nebuvo. buvau net pamirsusi veidrodelius nusileisti,bet vistiek viska padariau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Gal kuri zinote, ar Kaune galima nueit i kokia vairavimo mokykla ir nusipirkti pora val prie ju kompiuterio - tiesiog pasispresti bilietus teorijos egzaminui? Idomu, kiek kainuoja? Gal labiau apsimoka nei pirkti koki CD su bilietais, juk vairavimo mokykloj jie patys naujausi..
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2012 12 10, 14:44)
Sveikos, merginos  4u.gif
Gal kuri zinote, ar Kaune galima nueit i kokia vairavimo mokykla ir nusipirkti pora val prie ju kompiuterio - tiesiog pasispresti bilietus teorijos egzaminui? Idomu, kiek kainuoja? Gal labiau apsimoka nei pirkti koki CD su bilietais, juk vairavimo mokykloj jie patys naujausi..

Manau, kad susitartumėt, kiek kainuotų nežinau. Galit pabandyt čia: http://www.vairuokgeriau.lt/
Atsakyti
Na štai, nuėjau šeštadienį į regitrą ir neišlaikiau. Susimoviau aikštelėje jau išvažiuodama iš T formos. Vos vos kliudžiau liniją, o taip gaila, taip gaila... verysad.gif Turėjau visas sąlygas išlaikyt- hyundajus, parkavimas statmenai, labai geranoriškas egzaminuotojas, šeštadienis- ir va tau... verysad.gif Niekam nesisakau, einu rytoj ryte vėl bandyti. Šeštadienį ėjau žinodama, kad neišlaikysiu, o šįvakar esu nusiteikus, kad rytoj tikrai išlaikysiu. cool.gif Instruktorius mano nežino, akd einu laikyt, jis vis sako: "dar poros pamokų tau reikia..." Ir taip visą mėnesį. biggrin.gif Jau įsikaliau į galvą, kad vairuoti visiškai nemoku, o regitroj instruktorius po neišlaikyto egzamino sako: "Matau, kad labai gerai orientuojatės, valdot mašiną. Nepasisekė, bet tikrai išlaikysit". Tai bent tiek džiaugsmo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 10, 15:20)
Na štai, nuėjau šeštadienį į regitrą ir neišlaikiau. Susimoviau aikštelėje jau išvažiuodama iš T formos. Vos vos kliudžiau liniją, o taip gaila, taip gaila... verysad.gif Turėjau visas sąlygas išlaikyt- hyundajus, parkavimas statmenai, labai geranoriškas egzaminuotojas, šeštadienis- ir va tau... verysad.gif  Niekam nesisakau, einu rytoj ryte vėl bandyti. Šeštadienį ėjau žinodama, kad neišlaikysiu, o šįvakar esu nusiteikus, kad rytoj tikrai išlaikysiu.  cool.gif Instruktorius mano nežino, akd einu laikyt, jis vis sako: "dar poros pamokų tau reikia..." Ir taip visą mėnesį. biggrin.gif  Jau įsikaliau į galvą, kad vairuoti visiškai nemoku, o regitroj instruktorius po neišlaikyto egzamino sako: "Matau, kad labai gerai orientuojatės, valdot mašiną. Nepasisekė, bet tikrai išlaikysit". Tai bent tiek džiaugsmo. 4u.gif

Instruktoriai dažniausiai taip sako,nes nori ,kad imtumėt papildomų pamokėliųsmile.gif O mokyklinį is pirmo karto islaikei:)? jeigu mokyklinis islaikytas tai vadinas vairuoji gerai ir jau tikrai gali keliaut į regitrąsmile.gif
Atsakyti