QUOTE(*Night* @ 2013 02 10, 13:28)
jei kalba eina apie miestą, man irgi taip būdavo, bet aš darau taip... gerokai iš anksto pradedu rodyti posūkį, kad noriu rikiuotis į jų juostą, kad paskui nebūtų panikos, jog niekas neužleis ar nespėsiu. Dažniausiai man iš galo pristabdo ir tikrai gražiai užleidžia, o jei nematai, kaip toli ta mašina, būtina žiūrėti ne tik į veidrodėlius, bet šiek tiek primažinus greitį
pasisukti ir pažiūrėti per petį, ar galu / šonu niekam nekliudysi gale. O dėl jų greičio - sunku čia įvertinti,
man instruktorius yra pasakęs - jie tam IRGI turi stabdžius, matys, kad rikiuojiesi - pristabdys
aišku, žiauriai prieš pat nosį užkišti yra negerai:) o šiaip turi būti kely pagarba ir tolerancija kitam, vyrukai dažnai užleidžia, tik gal paaugliai ar šiaip kelių ereliai pypteli, jei jiems "tipo" baisiai trukdai eismą rikiuodamasis

Nežinau, man kol kas nebuvo problemų

tpfu tpfu tpfu
p.s. aš vairuotojo pažymėjimą turiu, tik šiaip užklydau į jūsų temą
Instruktorius sitoj vietoj yra net labai neteisus-manevruoti turi taip,kad niekas del tavo manevru nebutu priverstas keisti judejimo krypties ir greicio...del va tokiu uzlindimu kartais sudaromos tokios situacijos,kad islipus norisi snuki isdauzyti-ir jau ne karta esu lipusi lauk aiskintis prie sviesoforu sustojus...

Kita transporto priemone toli grazu ne visada turi galimybe sustabdyti,todel rikiuojantis reikia pasiekti jos greiti,kad nesutrukdytum...o kad kitas irgi turi stabdzius-tegu tas instruktorius ta pasako sunkiasvores vairuotojui...beje,beveik visos tokio pobudzio avarijos buna sukeliamos moteriskiu,o,pasirodo,cia kalti instruktoriai...
Del atstumo ir greicio pajautimo -nereikia del to baimintis,labai daug vazinejant tas pajautimas ateina savaime,kuo daugiau vaziuosi-tuo greiciau tas suvokimas ateis...o tada jau niekas ir nebepypins...be reikalo paprastai niekas nepypina,tai tokiu atveju reiketu ne pypinancius kaltinti,o bedos paieskoti savo vairavime ir gerai apgalvoti-ka padariau ne taip...ir kita karta stengtis to nekartoti...
O cia pavyzdys,kas buna,kai galvoji,kad kitas irgi turi stabdzius...

:
http://www.youtube.c...w....be&t=7m24s