Su tais uz tvoros...man buvo pradine sustojimo linija kaip tik prie tos tvoros,tai nuo ziurovu buvau galvos lygyje per pora metru,langas atdaras,ir girdejau visus komentarus...
Nu nieko blogo nesake,bet,teisybe pasakius,nervino biski-stengiausi nesigilinti ir nekreipti demesio i juos...na,pradejus vaziuoti,koncentravausi i priekaba ir jau ne iki ju buvo...
QUOTE(Taurė @ 2012 09 21, 23:02)
Kodėl galvojate, kad neišlaikysite ? Besimokant viskas aiškėja ir lengvėja, tik pradžioje sunku atrodo.
Jei labai bijot, tai automatas gera išeitis.
Jei labai bijot, tai automatas gera išeitis.
QUOTE(milė. @ 2012 09 22, 11:29)
Geriau mėginkit mechanine, prie automatinės visada bus galima pereiti. Kai nežinoma, atrodo sunku, o paskui taip įdomu bus, pamatysit.
Tik nereik nuleisti rankų. Šiek tiek laiko, kantrybės - viskas įveikiama. 
dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos
jau dabar kosmarus pradejau sapnuoti vairavimo tematika... nors mociute priesmirti turejo nora kad issilaikyciau teises.. kazkokia anksciau sustresne buvau , ir nebijodavau pasimokyti su bernu masinom pavairuoti , dabar pasidariau atbukus kazkokia ..
cia paskaitau tai visi kas laiko teises man tokie proto bokstai atrodo
jauciu ir is 25 karto nepavyks islaikyti..
QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 12:02)
dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos
bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna? dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas
vnz totalus pravalas.....
jau dabar kosmarus pradejau sapnuoti vairavimo tematika... nors mociute priesmirti turejo nora kad issilaikyciau teises.. kazkokia anksciau sustresne buvau , ir nebijodavau pasimokyti su bernu masinom pavairuoti , dabar pasidariau atbukus kazkokia ..
Be reikalo taip nuvertinate save
Nemanau, kad visos besimokančios idealios. Ir aš maišiau puses nuo streso, sako instruktorius suk į dešinę, o aš įsijungus kairį jau kairėn ruošiuosi. Stresas daro savo. Su laiku streso vis mažiau, klaidų irgi.
Arba jau išsilaikius teises, antra ar trečia vairavimo diena. Parkuojuosi priekiu prie sienos. Tai ne tik, kad sumaišiau priekinį su atbuliniu bėgius (pas mane automatas), bet ir stabdį su greičiu
Dabar aplamai likau viena savaitei. Vaikus vežioti į visokius būrelius, shopingai, mokyklos. Dar visai šviežia vairuotoja, o tiek atsakomybės užsirito. Kažkaip tvarkausi, bet dar prieš tris mėnesius kas būtų pasakęs, kad važinėsiu keliais, kuriais dabar važinėju, nebūčiau patikėjus
Jums gal reikia daugiau pasimokyti, jei jaučiatės nedrąsiai, bet savęs nurašyti tikrai neskubėkit
QUOTE(@Andrea @ 2012 09 23, 12:55)
Tai kad tu zmoniu, prilipusiu prie tvoros, net nesimato.
Ner kada dairytis ir ne tas galvoje tup metu.
Susikoncentruoti tik i vairavima.
Opdum - viskam savo laikas, mokysiesi ir išmoksi .
QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 20:02)
bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna? dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas
vnz totalus pravalas.....
Išsilaikius teises juk negalvosit "aha, dabar į dešinę suksiu". Suksit ten, kur reikės pagal norimą maršrutą be didesnių galvojimų. O besimokanat instruktoriai labai anksti įspėja apie posūkį, tikrai bus daugiau nei akimirka pagalvoti, kuri pusė.
Va šitie "o jei..." bet kurioj veikloj gali pribaigti. Gali būti, kad supainiosit pedalus. O gali būti, kad ne.
po paminkla jums
dekui paneles tikrai kazkaip pradejau mastyti kad ne viskas prarasta ... gal kaip nors..nors esu tokia veplavota.. ir vyras nelabai supratingas , jei deciausi i siena tai suvalgytu mane 
dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu
dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu
neblogas budas tokioje situacijoje 
uzsirasykite, ir tada bent del sio daluyko galvos sukti nereikes egz metu, galesite susikaupti ties kitais svarbiais dalykais
uzsirasykite, ir tada bent del sio daluyko galvos sukti nereikes egz metu, galesite susikaupti ties kitais svarbiais dalykais
QUOTE(ewacka @ 2012 09 24, 14:42)
neblogas budas tokioje situacijoje 
sugalvojau ant nykscio nago nulakuosiu raides
na ka gi laukit greitu laiku manau prisijungsiu prie jusu su savo emocijom , pamatysit ko nemaciusios , superduper nevykus mokine Lietuvoje
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 20:00)
aš irgi rašiausi, ant nykščių, nes reikia ilgai galvoti kur kairė, o kur dešinė. O per egzą tada buvau labiau atsipalaidavus, nes nereikėjo mąstyt, aha šita dešinė... o va šita kairė
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 19:00)
na ka gi laukit greitu laiku manau prisijungsiu prie jusu su savo emocijom , pamatysit ko nemaciusios , superduper nevykus mokine Lietuvoje
aga, lauskime ziniu
tik ilgai i savo nykscius neuzsiziurekite, kad nebutu problemu
As kai bunu pavargus irgi pusiu nelabai skiriu,galvot reikia...
Ant autiko kai mokiausi,ir ant krovinines,budavo,instruktorius sako suksim desinen-o as kaip uzkeikta kairen...
Tai budavo is marsruto issimusdavom-instruktorius tai vairo nepasiekia,isikisti negali...
Bart stipriai gaudavau...
O per egzamina regitrininkas paklause-ar skiriat kaire ir desine?
Sakau,skiriu...o pati sau galvoju,o tai blyn,reik atidziai labai but...
Bet per egzamina viskas gerai buvo-nepavargus buvau,issimiegojus...
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 20:00)
as pacioj pradzioj tai pat buvau uzsirasius an ranku k ir d raide atrodo ir zinau kur kuri,bet tada dar tokia baime budavo kad pamirsadavau ir kur kaire ar desine,savo pirma pamoka tai atsimenu miesta per migla,nes taip bijojau ,kad man atrodo ir per raudona pervariau