QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 12:02)
dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos

bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna? dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas

vnz totalus pravalas.....
jau dabar kosmarus pradejau sapnuoti vairavimo tematika... nors mociute priesmirti turejo nora kad issilaikyciau teises.. kazkokia anksciau sustresne buvau , ir nebijodavau pasimokyti su bernu masinom pavairuoti , dabar pasidariau atbukus kazkokia ..
cia paskaitau tai visi kas laiko teises man tokie proto bokstai atrodo
jauciu ir is 25 karto nepavyks islaikyti..
Be reikalo taip nuvertinate save
Nemanau, kad visos besimokančios idealios. Ir aš maišiau puses nuo streso, sako instruktorius suk į dešinę, o aš įsijungus kairį jau kairėn ruošiuosi. Stresas daro savo. Su laiku streso vis mažiau, klaidų irgi.
Arba jau išsilaikius teises, antra ar trečia vairavimo diena. Parkuojuosi priekiu prie sienos. Tai ne tik, kad sumaišiau priekinį su atbuliniu bėgius (pas mane automatas), bet ir stabdį su greičiu

Dar ta mašina šokinėjanti, pradžioje suvaldyti negalėjau, tai taip roviau į sieną ... Kažkaip spėjau sugraibyti stabdį, bet numeris jau įsirėmė į sieną. Paskui sėdėjau prakaito išmušta, net verkiau balsu, tokia nevykėlė jaučiausi, nebenorėjau važiuoti. Tas stabdžio su greičiu ir bėgių maišymas man buvo baisiausias baubas. Paskui dar kartą esu sumaišius stabdį su greičiu. Dabar jau nebemaišau. Vis primenu sau pasitikrinti kokį bėgį įsijungiau ...
Dabar aplamai likau viena savaitei. Vaikus vežioti į visokius būrelius, shopingai, mokyklos. Dar visai šviežia vairuotoja, o tiek atsakomybės užsirito. Kažkaip tvarkausi, bet dar prieš tris mėnesius kas būtų pasakęs, kad važinėsiu keliais, kuriais dabar važinėju, nebūčiau patikėjus
Jums gal reikia daugiau pasimokyti, jei jaučiatės nedrąsiai, bet savęs nurašyti tikrai neskubėkit