Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

Su tais uz tvoros...man buvo pradine sustojimo linija kaip tik prie tos tvoros,tai nuo ziurovu buvau galvos lygyje per pora metru,langas atdaras,ir girdejau visus komentarus... doh.gif Nu nieko blogo nesake,bet,teisybe pasakius,nervino biski-stengiausi nesigilinti ir nekreipti demesio i juos...na,pradejus vaziuoti,koncentravausi i priekaba ir jau ne iki ju buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 21, 23:02)
Kodėl galvojate, kad neišlaikysite ? Besimokant viskas aiškėja ir lengvėja, tik pradžioje sunku atrodo.
Jei labai bijot, tai automatas gera išeitis.

QUOTE(milė. @ 2012 09 22, 11:29)
Geriau mėginkit mechanine, prie automatinės visada bus galima pereiti. Kai nežinoma, atrodo sunku, o paskui taip įdomu bus, pamatysit.  mirksiukas.gif  Tik nereik nuleisti rankų. Šiek tiek laiko, kantrybės - viskas įveikiama.  4u.gif

dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos doh.gif bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna? dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas blink.gif vnz totalus pravalas.....

jau dabar kosmarus pradejau sapnuoti vairavimo tematika... nors mociute priesmirti turejo nora kad issilaikyciau teises.. kazkokia anksciau sustresne buvau , ir nebijodavau pasimokyti su bernu masinom pavairuoti , dabar pasidariau atbukus kazkokia ..

cia paskaitau tai visi kas laiko teises man tokie proto bokstai atrodo biggrin.gif

jauciu ir is 25 karto nepavyks islaikyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 23 rugsėjo 2012 - 19:05
QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 12:02)
dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos  doh.gif  bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna?  dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas  blink.gif  vnz totalus pravalas.....

jau dabar kosmarus pradejau sapnuoti vairavimo tematika... nors mociute priesmirti turejo nora kad issilaikyciau teises.. kazkokia anksciau sustresne buvau , ir nebijodavau pasimokyti su bernu masinom pavairuoti , dabar pasidariau atbukus kazkokia ..

cia paskaitau tai visi kas laiko teises man tokie proto bokstai atrodo biggrin.gif

Be reikalo taip nuvertinate save schmoll.gif
Nemanau, kad visos besimokančios idealios. Ir aš maišiau puses nuo streso, sako instruktorius suk į dešinę, o aš įsijungus kairį jau kairėn ruošiuosi. Stresas daro savo. Su laiku streso vis mažiau, klaidų irgi.
Arba jau išsilaikius teises, antra ar trečia vairavimo diena. Parkuojuosi priekiu prie sienos. Tai ne tik, kad sumaišiau priekinį su atbuliniu bėgius (pas mane automatas), bet ir stabdį su greičiu verysad.gif Dar ta mašina šokinėjanti, pradžioje suvaldyti negalėjau, tai taip roviau į sieną ... Kažkaip spėjau sugraibyti stabdį, bet numeris jau įsirėmė į sieną. Paskui sėdėjau prakaito išmušta, net verkiau balsu, tokia nevykėlė jaučiausi, nebenorėjau važiuoti. Tas stabdžio su greičiu ir bėgių maišymas man buvo baisiausias baubas. Paskui dar kartą esu sumaišius stabdį su greičiu. Dabar jau nebemaišau. Vis primenu sau pasitikrinti kokį bėgį įsijungiau ...
Dabar aplamai likau viena savaitei. Vaikus vežioti į visokius būrelius, shopingai, mokyklos. Dar visai šviežia vairuotoja, o tiek atsakomybės užsirito. Kažkaip tvarkausi, bet dar prieš tris mėnesius kas būtų pasakęs, kad važinėsiu keliais, kuriais dabar važinėju, nebūčiau patikėjus schmoll.gif
Jums gal reikia daugiau pasimokyti, jei jaučiatės nedrąsiai, bet savęs nurašyti tikrai neskubėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 09 23, 12:55)
Tai kad tu zmoniu, prilipusiu prie tvoros, net nesimato.  biggrin.gif Ner kada dairytis ir ne tas galvoje tup metu. mirksiukas.gif Susikoncentruoti tik i vairavima.

drinks_cheers.gif tikrai jų nesimato biggrin.gif
Opdum - viskam savo laikas, mokysiesi ir išmoksi . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 20:02)
dekui moterytes uz palaikyma, bet ne is pirsto lauztos mano kalbos , priklausau tiems 2 proc zmoniu kurie neskiria desnes nuo kaires , ta prasme turiu sau sugalvojus budu kaip atskirti bet tam vistiek reikia akimirkos  doh.gif  bijau painiotis kai reikes mokytis..o jei pedalus supainiosiu gaza su stabdziais ir leksiu kam i sikna?  dar is streso atmintis isgaruoja , nieko prisiminti negaliu kartais ir savo vardo jei stiprus stresas  blink.gif  vnz totalus pravalas.....

Išsilaikius teises juk negalvosit "aha, dabar į dešinę suksiu". Suksit ten, kur reikės pagal norimą maršrutą be didesnių galvojimų. O besimokanat instruktoriai labai anksti įspėja apie posūkį, tikrai bus daugiau nei akimirka pagalvoti, kuri pusė. smile.gif
Va šitie "o jei..." bet kurioj veikloj gali pribaigti. Gali būti, kad supainiosit pedalus. O gali būti, kad ne. smile.gif Neatrodys viskas taip baisu jau už vairo sėdint. Susikaupi ir kažkaip sukiesi, nėr tos mašinos kažkokios labai sudėtingos ir neįveikiamos. Bet kol nepradedi, baimės akys plačios, pati žinau. 4u.gif
Atsakyti
po paminkla jums biggrin.gif dekui paneles tikrai kazkaip pradejau mastyti kad ne viskas prarasta ... gal kaip nors..nors esu tokia veplavota.. ir vyras nelabai supratingas , jei deciausi i siena tai suvalgytu mane biggrin.gif

dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 24 rugsėjo 2012 - 13:17
neblogas budas tokioje situacijoje drinks_cheers.gif
uzsirasykite, ir tada bent del sio daluyko galvos sukti nereikes egz metu, galesite susikaupti ties kitais svarbiais dalykais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 24 rugsėjo 2012 - 14:43
QUOTE(ewacka @ 2012 09 24, 14:42)
neblogas budas tokioje situacijoje  drinks_cheers.gif
uzsirasykite, ir tada bent del sio daluyko galvos sukti nereikes egz metu, galesite susikaupti ties kitais svarbiais dalykais  4u.gif

sugalvojau ant nykscio nago nulakuosiu raides smile.gif

na ka gi laukit greitu laiku manau prisijungsiu prie jusu su savo emocijom , pamatysit ko nemaciusios , superduper nevykus mokine Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 20:00)

aš irgi rašiausi, ant nykščių, nes reikia ilgai galvoti kur kairė, o kur dešinė. O per egzą tada buvau labiau atsipalaidavus, nes nereikėjo mąstyt, aha šita dešinė... o va šita kairė smile.gif sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 19:00)

na ka gi laukit greitu laiku manau prisijungsiu prie jusu su savo emocijom , pamatysit ko nemaciusios , superduper nevykus mokine Lietuvoje biggrin.gif

aga, lauskime ziniu 4u.gif
tik ilgai i savo nykscius neuzsiziurekite, kad nebutu problemu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As kai bunu pavargus irgi pusiu nelabai skiriu,galvot reikia... ax.gif Ant autiko kai mokiausi,ir ant krovinines,budavo,instruktorius sako suksim desinen-o as kaip uzkeikta kairen... doh.gif Tai budavo is marsruto issimusdavom-instruktorius tai vairo nepasiekia,isikisti negali... doh.gif blush2.gif Bart stipriai gaudavau... blush2.gif O per egzamina regitrininkas paklause-ar skiriat kaire ir desine? blink.gif Sakau,skiriu...o pati sau galvoju,o tai blyn,reik atidziai labai but... blush2.gif Bet per egzamina viskas gerai buvo-nepavargus buvau,issimiegojus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 20:00)

as pacioj pradzioj tai pat buvau uzsirasius an ranku k ir d raide atrodo ir zinau kur kuri,bet tada dar tokia baime budavo kad pamirsadavau ir kur kaire ar desine,savo pirma pamoka tai atsimenu miesta per migla,nes taip bijojau ,kad man atrodo ir per raudona pervariau doh.gif ,maniau ir kam as cia pradejau ir taip toliai, bet pamoka po pamokosir ismokstama,aisku ne visiem pakanka tu 15 pamoku,as daug papildomu emiautam kad ismokciau vaziuoti ir gerai jaustis,o ne taip kad atvazinejei, gal pagrinda ir turi ,y regitra pasiseke islaikiai ir veliau atsisedus uz vairo nez ka daryti, ar nez kaip vienokioj ar kitokioj situacijoj psielgti blink.gif
Atsakyti