Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

Gal kam reikia staigiai rytoj vietos Kaune egzaminui? smile.gif užtikau, dar laisva 8 ir 9 h, paskubėkit jei reik, o kaip norėčiau aš galėti smile.gif
Jau dingo, atsiprašau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rymva: 24 rugsėjo 2012 - 20:56
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 21:38)
jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... verysad.gif

Pazistu moteri, kuri islaike is 12 karto smile.gif o mano mokykloje pasakojo apie senuka profesoriu, kuris Regitroj praktini islaike is 17 ar tai 18 karto doh.gif pavydziu as tokio uzsispyrimo ir pasitikejimo savimi thumbup.gif tokio amziaus budama jau po kokio 5 karto spjauciau ir nebebandyciau schmoll.gif
teorija galioja metus, per tuos metus gali bandyti n kartu praktika, pasibaigus metams vel issilaikai teorija ir vel gali bandyti praktika.
jei i Regitra vazinesit kaip i darba tai anksciau ar veliau nebejaudins tas egzas taip jusu. o del tukstanciu nepergyvenciau, geriau atiduoti kol mokaisi ir gerai ismokius veliau vazineti be avariju, sveikam gyvam.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 05:41)
po paminkla jums biggrin.gif dekui paneles tikrai kazkaip pradejau mastyti kad ne viskas prarasta ... gal kaip nors..nors esu tokia veplavota.. ir vyras nelabai supratingas , jei deciausi i siena tai suvalgytu mane biggrin.gif

dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu  biggrin.gif

Kad daug vyrų burbančių. Nors maniškis ir guodė mane po to nekokio parkingo prie sienos, įkalbinėjo važiuoti, nebijoti ir tt. , bet važiuojant burba ir važiuoti su juo nemėgstu schmoll.gif Jau kai kartu, tai pats vairuoja, nors visada klausia manęs ar vairuosiu. Neee, tik viena.
Atsakyti
Aš kur kairė dešinė, tai skyriau gerai, bet va kai reikdavo posukį jungti vis bijodavau, kad ne tą įjungsiu, maišydavosi man kur kuris. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 25 rugsėjo 2012 - 07:53
Mano sesuo taip pat turėjo problemų su dešinės/kairės skyrimu. Pasakojo, kad niekad nemėgino abiejų pusių įsimint. Tik vieną, o kita jau automatiškai ateina į galvą. Tai kairei rankai skiriamąjį ženklą uždėjo - žiedą ant nykščio. biggrin.gif O dešinės niekaip nežymėjo. Pasiteisino. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos...
as sian laikiau mokyklini egzamina, miestas puikiai, o aikstelej linija pravaziavau issibegejime ir soniniam parkavine istrizai pasistate masina... sad.gif labai nusiminiau, meginsiu perlaikyti ketvirtadieni sad.gif
bijau ir regitros egzamino ir mokykloj nelengva islaikyti, nors ir papildomu pamoku nemazai emiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 25, 11:00)
sveikos...
as sian laikiau mokyklini egzamina, miestas puikiai, o aikstelej linija pravaziavau issibegejime ir soniniam parkavine istrizai pasistate masina... sad.gif labai nusiminiau, meginsiu perlaikyti ketvirtadieni sad.gif
bijau ir regitros egzamino ir mokykloj nelengva islaikyti, nors ir papildomu pamoku nemazai emiau  doh.gif

O kuris čia parkavimas? Tikriausiai prie šaligatvio g.gif man tai leidžia įstrižai statyt mašiną T formoj,parkuojantis galu statmenai ir įstrižai parkuojantis g.gif na aišku,tas įstrižumas turi būt su protu.. Jei šiek tiek,nieko tokio. Svarbu tik po to mokėt išvažiuot neužkliudžius gairelių,linijų hihihi.gif na,bent man taip aiškina.

Išlaikysit dar kitą kartą,nereikia nusiminti 4u.gif
Atsakyti
aga, cia parkavimas lygiagreciai, palei borteli....
jo, o as is nepastaciau taip jau baisiai kreivai, na vizualiai mates, bet viskas.... egzaminas baigtas, siaip labai pratsai vairuodavau meiste, os ian viskas mieste super buvo, matyt padejo pavazinejimas su kitu instrukttorium ir kita masina....
na tikiuso islaikysiu, nes jau tokia suma pinigu tam isleista doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune galima butu pasimokyti vairuoti? kokia nors aikstele? 4u.gif
Atsakyti
kaip faina zinoti kad ne as viena ziople su uzrasytom raidem ant nyksciu biggrin.gif butu mano valia isvis viska sau visur prisiklijuociau prirasyciau , o dar visa masina zaliais lapais apklijuociau kad niekas nesiartintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 25, 11:00)
sveikos...
bijau ir regitros egzamino ir mokykloj nelengva islaikyti, nors ir papildomu pamoku nemazai emiau  doh.gif

Jei bus galimybių, dar pasitreniruokit ryt. Su parkavimu tai galbūt tik mašinai atgal pajudėjus neužsukot pilnai vairo/per lėtai sukot. g.gif Viskas gerai, labai šaunu, kad mieste puikiai sekasi. 4u.gif

O regitroj laikant aš taip suprantu, kad neduoda miestan važiuot, jei praleki liniją įsibėgėjime? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Opdum @ 2012 09 25, 13:15)
kaip faina zinoti kad ne as viena ziople su uzrasytom raidem ant nyksciu biggrin.gif butu mano valia isvis viska sau visur prisiklijuociau prirasyciau , o dar visa masina zaliais lapais apklijuociau kad niekas nesiartintu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir aš iki ausų lapais apsiklijuočiau, jei tik padėtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 09 25, 19:01)

O regitroj laikant aš taip suprantu, kad neduoda miestan važiuot, jei praleki liniją įsibėgėjime?  g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir aš iki ausų lapais apsiklijuočiau, jei tik padėtų.  biggrin.gif

4u.gif jus visiskai teisi del Regitros

zalia lapa as issirinkau pati didziausia - kad is tolo matytusi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti