Jau dingo, atsiprašau
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 21:38)
jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... 
Pazistu moteri, kuri islaike is 12 karto
teorija galioja metus, per tuos metus gali bandyti n kartu praktika, pasibaigus metams vel issilaikai teorija ir vel gali bandyti praktika.
jei i Regitra vazinesit kaip i darba tai anksciau ar veliau nebejaudins tas egzas taip jusu. o del tukstanciu nepergyvenciau, geriau atiduoti kol mokaisi ir gerai ismokius veliau vazineti be avariju, sveikam gyvam.
QUOTE(Opdum @ 2012 09 24, 05:41)
po paminkla jums
dekui paneles tikrai kazkaip pradejau mastyti kad ne viskas prarasta ... gal kaip nors..nors esu tokia veplavota.. ir vyras nelabai supratingas , jei deciausi i siena tai suvalgytu mane 
dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu
dar va sugalvojau uzklijuosiu lipdukus su K ir D raide ir orentuosios kur desne kur kaire , o kai mokincios vairuoti ant niksciu uzrasysiu
Kad daug vyrų burbančių. Nors maniškis ir guodė mane po to nekokio parkingo prie sienos, įkalbinėjo važiuoti, nebijoti ir tt. , bet važiuojant burba ir važiuoti su juo nemėgstu
Aš kur kairė dešinė, tai skyriau gerai, bet va kai reikdavo posukį jungti vis bijodavau, kad ne tą įjungsiu, maišydavosi man kur kuris.
Mano sesuo taip pat turėjo problemų su dešinės/kairės skyrimu. Pasakojo, kad niekad nemėgino abiejų pusių įsimint. Tik vieną, o kita jau automatiškai ateina į galvą. Tai kairei rankai skiriamąjį ženklą uždėjo - žiedą ant nykščio.
O dešinės niekaip nežymėjo. Pasiteisino.
sveikos...
as sian laikiau mokyklini egzamina, miestas puikiai, o aikstelej linija pravaziavau issibegejime ir soniniam parkavine istrizai pasistate masina...
labai nusiminiau, meginsiu perlaikyti ketvirtadieni 
bijau ir regitros egzamino ir mokykloj nelengva islaikyti, nors ir papildomu pamoku nemazai emiau
as sian laikiau mokyklini egzamina, miestas puikiai, o aikstelej linija pravaziavau issibegejime ir soniniam parkavine istrizai pasistate masina...
bijau ir regitros egzamino ir mokykloj nelengva islaikyti, nors ir papildomu pamoku nemazai emiau
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 25, 11:00)
sveikos...
O kuris čia parkavimas? Tikriausiai prie šaligatvio
Išlaikysit dar kitą kartą,nereikia nusiminti
aga, cia parkavimas lygiagreciai, palei borteli....
jo, o as is nepastaciau taip jau baisiai kreivai, na vizualiai mates, bet viskas.... egzaminas baigtas, siaip labai pratsai vairuodavau meiste, os ian viskas mieste super buvo, matyt padejo pavazinejimas su kitu instrukttorium ir kita masina....
na tikiuso islaikysiu, nes jau tokia suma pinigu tam isleista
jo, o as is nepastaciau taip jau baisiai kreivai, na vizualiai mates, bet viskas.... egzaminas baigtas, siaip labai pratsai vairuodavau meiste, os ian viskas mieste super buvo, matyt padejo pavazinejimas su kitu instrukttorium ir kita masina....
na tikiuso islaikysiu, nes jau tokia suma pinigu tam isleista
Gal zinote kur Kaune galima butu pasimokyti vairuoti? kokia nors aikstele?
kaip faina zinoti kad ne as viena ziople su uzrasytom raidem ant nyksciu
butu mano valia isvis viska sau visur prisiklijuociau prirasyciau , o dar visa masina zaliais lapais apklijuociau kad niekas nesiartintu
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 25, 11:00)
sveikos...
Jei bus galimybių, dar pasitreniruokit ryt. Su parkavimu tai galbūt tik mašinai atgal pajudėjus neužsukot pilnai vairo/per lėtai sukot.
O regitroj laikant aš taip suprantu, kad neduoda miestan važiuot, jei praleki liniją įsibėgėjime?
Papildyta:
QUOTE(Opdum @ 2012 09 25, 13:15)
kaip faina zinoti kad ne as viena ziople su uzrasytom raidem ant nyksciu
butu mano valia isvis viska sau visur prisiklijuociau prirasyciau , o dar visa masina zaliais lapais apklijuociau kad niekas nesiartintu 
QUOTE(milė. @ 2012 09 25, 19:01)
O regitroj laikant aš taip suprantu, kad neduoda miestan važiuot, jei praleki liniją įsibėgėjime?
Papildyta:
zalia lapa as issirinkau pati didziausia - kad is tolo matytusi