Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

QUOTE(bambukas* @ 2012 05 04, 22:24)
Kaip manot ar reiketu isideti signalizacija i Toyota yaris masiniuka 2006 m? g.gif  kokios dabar kainos?

As deciau.Net i savaja buciau dejus, jei nebutu buvus.Gal kokius megejus nubaidys, kurie atsuktuvu bando spynas atkrapstyti, o profai bet kokia signalizacija apeis irnesakyk.gif
O kainos nuo kokiu 50lt (pvz. naudota) iki kiek negaila biggrin.gif Galvojau saviske keisti i deveta, bet ai... gerai kol kas, pabludyja tas varganas pultelis, bet kol kantrybes turiu, tol tiks tongue.gif
I toki yarisiuka kokis 700lt gal investuociau... nezinau mastau.gif Daug info internete aisku, nuomoniu, kainu galima sociai pasigaudyti, pasiskaityti ir nuspresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 05 04, 21:24)
Kaip manot ar reiketu isideti signalizacija i Toyota yaris masiniuka 2006 m? g.gif  kokios dabar kainos?

Kainos NUO - IKI. smile.gif
Viskas priklauso nuo to ko norit ir kur montuosit.

As deduos visad signalizacija garsine, kuri uzrakina viska (bakas, bagazine, kapotas, durys) ir uzdaro langus bei liuka (sitas uzdarymas brangus jeigu masina standartinej irangoj neturi komforto paketo viso). Ir pries atvira vagyste, kai blokuoja varikli jeigu nera "tabletes" (pvz) Paveiksliukas.
Ir rami galva, aisku viskas priklauso nuo to kur masina laikoma ir t.t. Bet as linkes pasidaryt taip, kad neskaudetu galvos. smile.gif

Tie kas bus pasiruose nuvarys betka, pades GALBUT nebent Sherlog.
Bet:
1) Labai brangu.
2) Net ir ta labai gerai pasiruosus apeina.
Bet nuo megeju ir nuo siaip nuvarinejanciu apsaugos tikrai.
Atsakyti
aš deduosi į savo 2000m. senuką ir net nesvartau.
vis ramiau nakim miegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 06, 22:52)
aš deduosi į savo 2000m. senuką ir net nesvartau.
vis ramiau nakim miegosiu biggrin.gif

hihihi.gif Tai ka jau kalbet apie manaja 1994m... ir tai buciau dejus... Ale B sako, kad nenuvarytu, net jei nerakinciau...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 05 06, 21:56)
hihihi.gif Tai ka jau kalbet apie manaja 1994m... ir tai buciau dejus... Ale B sako, kad nenuvarytu, net jei nerakinciau...

Mūsų opelis taviškės metų. Du kartus magnetaolą pavogė, net esant signalizacijai doh.gif

Tai maniškė ko gero kitą savaitę pas meistrelį keliaus. Dabar kas sudunda kieme ir keliuosi žiūrėt ar ne maniškę skriaudžia, gi pasiskūst, paverkšlent garsiai nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 07, 08:04)
Mūsų opelis taviškės metų. Du kartus magnetaolą pavogė, net esant signalizacijai  doh.gif

Tai  maniškė ko gero kitą savaitę pas meistrelį keliaus. Dabar kas sudunda kieme ir keliuosi žiūrėt ar ne maniškę skriaudžia, gi pasiskūst, paverkšlent garsiai nemoka  lotuliukas.gif

O tai nesinori maga isimama pasidaryt? Griztat po darbo, pries ivaziuojant i kiema paukst po sedyne ir ramu. Dazniausiai nedauzo nei stiklu, nei lauzo spynas kai skyle vietoj mago mato. smile.gif
As buvau taip pasidares, tai per visa laika niekam neuzkliuvo, nors gal 3-4 kart kieme teko per kokius 2-3 metus matyt, kai kaimynam stiklus isdauze ir viska islupe buvo.

Visgi nesmagus ir nepigus dalykas vis magus pirkt ir stiklus keistis...
Atsakyti
As vis tiek galvoju ar reik tos signalizacijos jei masina laikoma pozeminiame parkinge g.gif
Senoje masinoje buvo signalizacija, bet ar reikejo jos g.gif Na dar galvosiu...
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2012 05 07, 15:12)
O tai nesinori maga isimama pasidaryt? Griztat po darbo, pries ivaziuojant i kiema paukst po sedyne ir ramu. Dazniausiai nedauzo nei stiklu, nei lauzo spynas kai skyle vietoj mago mato. smile.gif
As buvau taip pasidares, tai per visa laika niekam neuzkliuvo, nors gal 3-4 kart kieme teko per kokius 2-3 metus matyt, kai kaimynam stiklus isdauze ir viska islupe buvo.

Visgi nesmagus ir nepigus dalykas vis magus pirkt ir stiklus keistis...

Gal tas išėmimas ir veiksmingas, bet nešiokis pirmyn atgal, paskui kištukus sukaišiok,žiū dar koks laidelis patrūks. Visada nuimam tik skydelį. Pirmą kartą skydelis buvo daiktadėžėj, tai išlupo ir magą ir ir skydelį pasiėmė, visą kolekciją kompaktų, dar mano sagę prie to pačio pasiėmė doh.gif

Kitą kartą skydelis jau namie buvo, tai išlupo tik patį magą.

Šiaip šlykštu jaumas, kai žinai jog visą mašiną kažkas apvertė aukštyn kojom blush2.gif Visgi asmeninė erdvė. blush2.gif
Tiesa, abu kartus vaikišką kėdutę vietoj paliko, matyt vertės nežinojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 07, 17:42)
Kitą kartą skydelis jau namie buvo, tai išlupo tik patį magą.

Tiesa, abu kartus vaikišką kėdutę vietoj paliko, matyt vertės nežinojo  lotuliukas.gif

Va, as kaip tik galvojau, ar chuliganus vistiek masina tas likes grotuvas be skydelio... g.gif pasirodo vistiek islupa.As ji nusiimineju ir nesiojuos rankinej, kai einu is masinos lauk.Nededu i daiktadeze... bent tiek hah.gif jeigu kas... Tik stiklu gaila.

Ir del auto keduciu parkes... pas mane cielos dvi.Nenoreciau likt be ju... Tikiuos tokios nenaujos masinos nelabai vilioja... nors kai kam dozes reikia i masina neziuri, apsmirineja ir jei pamato ka parduodamo jama.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 07, 16:42)
Gal tas išėmimas ir veiksmingas, bet nešiokis pirmyn atgal, paskui kištukus sukaišiok,žiū dar koks laidelis patrūks. Visada nuimam tik skydelį. Pirmą kartą skydelis buvo daiktadėžėj, tai išlupo ir magą ir ir skydelį pasiėmė, visą kolekciją kompaktų, dar mano sagę prie to pačio pasiėmė  doh.gif

Tiesa, abu kartus vaikišką kėdutę vietoj paliko, matyt vertės nežinojo  lotuliukas.gif

Nu cia dauguma taip daro, nuima "morda" ir i bardaka sumeta. smile.gif
O del issimamo galima padaryt taip kad nereiktu laidu junginet, praktiskai ant ploksteles itvirtina ir tiesiog reik maga idet i vieta (gaunas stacionarus kistukas praktiskai). Ir del nesiojimosi sutinku, uzknisa, bet uztenka padet po sedyne.

Kartais zmones bando tiesiog juodus dantelius pirkt ir uzdet ant mago (buna tokiu pirkt), bet irgi toli grazu ne visad apsaugo, kartais smalsumas vagiu buna didesnis... smile.gif

QUOTE(elenuxus @ 2012 05 07, 16:47)
Va, as kaip tik galvojau, ar chuliganus vistiek masina tas likes grotuvas be skydelio...

Ir del auto keduciu parkes... pas mane cielos dvi.Nenoreciau likt be ju... Tikiuos tokios nenaujos masinos nelabai vilioja... nors kai kam dozes reikia i masina neziuri, apsmirineja ir jei pamato ka parduodamo jama.

Skydeliai dabar pakankamai standartiniai, tai tikrai ima ir viena maga be didesniu moraliniu kanciu... smile.gif
O del vaikisku keduciu, neteko girdet kad kam pavoge butu. Bet cia jau pafilosofuot galima - nepatogu nest, laikyt, nelabai bus idomu taksistam ir visiem kitiem "gezam" kam vogti daiktai idomus. Ir pacios turbut nepirktumet kedutes jeigu itartumet, kad vogta. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, pirkome tojota rav4- 2006 metų, reiketų įdeti signalizaciją, kiek supratau 3 lygio, kokią patartumet, ir kur Viniuje, nes girdeje, kad ravukai vagiu miegstamos mašinos. Ačiu
Atsakyti
Man atrodo geriausia signalizacija, tai pilnas mašinos apdraudimas 4u.gif
Atsakyti