Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

QUOTE(crabambule @ 2007 06 21, 09:14)
Ačiū visiems už atsakymus smile.gif
Reikėjo judinti vairą, bet stipriai labai, "vyriškai". O kad daugiau nebeužsiblokuotų tas vairas, gal reikia ką nors pataisyti? Gal kas susidūrėte su tokia problema?

Nepalikite susuktų ratų, ypač nuokalnėje.
Atsakyti
Reikėjo judinti vairą, bet stipriai labai, "vyriškai". O kad daugiau nebeužsiblokuotų tas vairas, gal reikia ką nors pataisyti? Gal kas susidūrėte su tokia problema?

Kaip ir rašė, nepalikti susukto vairo. Principe galima išimti tą vairo užraktą, bet ar verta.
Atsakyti
Gal kas gali padėti... mums nutiko toks va dalykas ax.gif Vyras paspaudė pultelį, kad užrakintų mašiną ir ji užsirakino, bet buvom pamiršę mašinoje keletą daiktų ir kai pabandėm spausti pultelį, kad atrakinti mašiną, ji nė pypt blink.gif Vyras sako, gal pultelio batarkė nusėdo ir tada pabandėm atrakinti su atsarginiu pulteliu... bet ir su juo nėjo unsure.gif Pabandėm atrakinti paprastai, su raktu, bet signalizacija blokuoja užraktą. Gal kas gali padėti, kaip patekti į mašiną? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crabambule @ 2007 06 20, 09:26)
Nea, pultelio nenumečiau. Ir deaktyvuoti nemoku. Ką reiškia deaktyvuoti? Spaudinejau gal kokį pusvalandį tą signalizaciją  schmoll.gif . Matot, kai išėjau kaip kiekviena rytą važiuoti į darbą, kaip visada atsirakinau ir bandžiau užsikurti, tačiau raktas užvedimo spynelėje nesisuko....tada išlipau ir bandžiau įjungti ir išjungti signalizaciją ir vėl bandžiau užkurti, bet raktas vis tiek nesisukiojo, tai ir vėl spaudinėjau....matyt pati ką nors užblokavau.....suprantu, gal juokingai atrodo, bet labai skubėjau į darbą, tai ir spaudinėjau kaip nenormali... blush2.gif
Tai dabar mašiniukas visai neužsirakina - net ir raktu pasukus durų spynelėje sad.gif
SuŠlapti pultelis lyg ir negalėjo.

Raktelio negalejai pasukti, nes suveike vairo uzraktas (jei yra taip kaip pas mane). Reikia ikisus rakteli ir ji sukant truputi pajudinti vaira, nes kai jis uzsiblokuoja, tam tikroje padetyje ir spynele uzkerta, nors realiai neturetu. vairas uzsiblokuoja kad masinos nuvaryt negaletu, jo negalima pasukti, bet paklibinti truputi galima. Yra ir man buve kad negalejau uzkurti, issigandau, bet turiu kam paskambinti, ir viska graziai paaiskino smile.gif pas mane yra taip - jei atsirakini masina (su pulteliu), ir neuzkurus judini vaira, jis uzsiblokuoja. o jei per kazkiek laiko neuzkuri - masina vel uzsirakina.
Atsakyti

Oho, žmonių bukumui ribų nėra... Nieko asmeniško.
Atsakyti

Nu tikrai,cia juk ne gedimas,kad taisyti reiketu.Vairas turi blokuotis ,cia gamintojo taip padaryta-apsauga nuo nuvarymo.Man tai daznai blokuojasi,jau net nepastebiu kita karta-automatiskai ciut sukteli vaira jungdama degima ir atsiblokuoja.Tai kokios cia problemos??? doh.gif
Atsakyti
O as dabar isviso mastau ar apsimoka paprasta signalizacija deti,jei yra ta vietine vadinama???seip manau kad nelabai.....
Atsakyti
kazin,ar bebuna signalizaciju be imobilaizerio(na cia ta 3 lygio).seip tai gerai,ramesne galva(as mokejau 440lt,bet dar siek tiek centrini perkeite).ir zinoma slapukas reikalingas,bent jau vienas mirksiukas.gif va tada gali ramiai miegot smile.gif
Atsakyti
Man čia toks klausimuks iškilo, slapuko vietą siūlo meistrai, ar pats siūlai g.gif Kad nebūtų visos mašinos iš to serviso su slapuku toj pačioj vietoj išvažiuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 02 21, 15:04)
Man čia toks klausimuks iškilo, slapuko vietą siūlo meistrai, ar pats siūlai  g.gif Kad nebūtų visos mašinos iš to serviso su slapuku toj pačioj vietoj išvažiuoja  unsure.gif

Na slapuka gali itaisyt ir vyras ar vaikinas ax.gif Su tais meistrais tik vargo turesi,o jau naudos tai ir klausimas g.gif Jie deda taip,kaip jiems patogiau ir lengviau,o tokius slapukus zino visi vagys mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=marlen,2008 02 20, 19:59]
kazin,ar bebuna signalizaciju be imobilaizerio(na cia ta 3 lygio).

be imobilaizerio signalizaciju tikrai buna, nes imobilaizeris nera signalizacijos dalis, o tik priedas kuri galima deti prie bet kokios signalizacijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 02 22, 14:12)
Na slapuka gali itaisyt ir vyras ar vaikinas ax.gif Su tais meistrais tik vargo turesi,o jau naudos tai ir klausimas g.gif Jie deda taip,kaip jiems patogiau ir lengviau,o tokius slapukus zino visi vagys mirksiukas.gif

kodel manai kad su meistrais tik vargas? zinau puikiu meistru su kuriais jokiu bedu niekada nekyla smile.gif

slapuko nauda man yra akivaizi, jai dedi nebrangia signalizacija be slapuko bet kas tavo masina uzves greit, o slapukas uzims laiko smile.gif

kai meistrai deda signalizacijas nemanau kad suinteresuoti kad ta automobili pavogtu ir bet kaip montuoja ax.gif kita masina nusipirkus gali vel pas ji atvaziuoti smile.gif

siuolaikinius slapukus vagys paprastai ir nesuras nes jie papildomai kazkaip prijungiami prie signalizacijos ir valdomi su signalizacijos pulteliu smile.gif taigi be pultelio niekas to slapuko masinoje neras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 29, 15:11)
tai smagu man atsiejo 1100Lt, na aisku del kasko ir saugumo  biggrin.gif
nu bet baimes ner, lakstyt ir ziuret ar dar masina kieme stovi.. ir ar tavo ten cypia ziuret biggrin.gif

kokia cia signalizacija, pavadinimas koks?
Atsakyti