Sveikos, as irgi geriau zalia kava 1500, tai per 8 savaites numeciau 8 kg

, kaip ir rekomenduoja dietologai bei profesnionalus treneriai ( i savaite po viena kg.). Dabar negeriu 9 men, bet reiktu vel nusipirkti, nes nuo saldumynu priaugau 5 kg

. As sia zalia kava geriau tik del saldumynu, nes negaliu be ju gyvent

, o ju pavalgius kokia savaite kiekviena diena po -3-4 vnt saldainiu, man per savaite uzauga 1-1.5 kg

Atrodo,kad svoris auga ne dienom, o valandom.Visa gyvenima su tuo kovoju. Ir begioju 4 metai kas antra diena po viena valanda,bet to nepakanka, butinai rekia ziureti ka valgai

Esu isbandziusi visu gamintoju chroma, bet ne truputi ne nepadeda. Tik nuo zalios kavos 1500 man absoliuciai nesinori saldumynu. Ir valgyti nesinori, valgai tam, kad reikia

. Nors as ir taip mazai valgau, mano didziausias priesas - saldumynai

. Ja geriau viena karta dienoje puse valandos pries pusrycius. Ir butinai reikia islaukti ta 30 min, nes kitaip poveikio nebus

Dar butinai reikia isgerti maziausiai 2 litrus vandens. Nors ir siaip nuo tos kavos troskina, pirmomis dienomis as isgeriau net po 3 litrus

.
Esu bandziusi kitos firmos pigesnes kavas, ne viena nepadejo, tik pinigus ismeciau i bala

. Nors si kava brangi ( anksciau pirkau po 90 lt, dabar paziurejau kainuoja 67 lt) bet man tai ji tikrai padejo.