Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninanti kava

QUOTE(anze20 @ 2014 01 27, 12:17)
sweikos mergaites ar tikrai  ta kava padeda tam sworiui numesti?

Si kava bent jau man sumazino nora "esti" kibirais ir atmuse nora saldumynams. Taciau jokia kava nepades, jei nepradesite mankstintis bent po 5-10 min i diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2014 01 28, 09:41)
Si kava bent jau man sumazino nora "esti" kibirais ir atmuse nora saldumynams. Taciau jokia kava nepades, jei nepradesite mankstintis bent po 5-10 min i diena  smile.gif

o jus kokia butent pirkdavot?

kazkaip mazai kas komentuoja apie zalia kava ziuriu...idomu kaip zinot kur yra patikima pirkt, kad produkcija sertifikuota butu,o ne koks kinieciu analogas..?
Atsakyti
pirkau gariunuose 9lt pokas su cikorija
Atsakyti
bet nezinau ar ji veikia nes nepajutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 01:53)

Žinau, kad geriausia yra gerti žaliają arbatą, bet kad aš jos nemėgstu... :/ geriu tik vaisines....

ne velnio schmoll.gif as geriu zalia ARBATA litrais, nes megstu. ir svoris tikrai nuo jos nekrenta schmoll.gif Nezinau, kas cia taip sugalvojo, bet itakos svorio mazejimui arbata nedaro.
Atsakyti
sveikutes mergaites as jau menesi naudoju GREEN COFFEE kapsulese nesuleknejau nei kg. gaila net nezijau ar pirkt kita pakuote nes kaina gan nemaza doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 15, 23:16)
o jus kokia butent pirkdavot?

kazkaip mazai kas komentuoja apie zalia kava ziuriu...idomu kaip zinot kur yra patikima pirkt, kad produkcija sertifikuota butu,o ne koks kinieciu analogas..?

As pirkau Akropolyje Sveiki produktai parduotuveje nekepinta malta kava. 250 gr kainavo 19.99 Lt. Man apetitas sumazejo kaip ir rasiau, taciau, kad pasirodytu efektas nusipirkau kamuoli ir darau pratimus. Dar duse pasimasazuoju ir tuomet issitepu kuna kremu maisytu su mumijo tablete. Pastebejau,kad sumazejo striju ir kunas tapo stangresnis. Tik reikia laaaaaaabai daug valios visko neuzmest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubi24 @ 2014 02 17, 11:43)
sveikutes mergaites as jau menesi naudoju GREEN COFFEE kapsulese nesuleknejau nei kg. gaila net nezijau ar pirkt kita pakuote nes kaina gan nemaza doh.gif  g.gif
As irgi geriau apie 2men.,tai 5kg ir daugiau ne per kur schmoll.gif Norejau 10kg.
Dabar geriu zalios arbatos kapsules,tai apetitas tikrai dinges,dar tiesa jos su chromu,gal del to...2kg jau nera smile.gif
Atsakyti
wink.gif
Atsakyti
Nu pasisakykit dar kas nors, reikia jūsų nuomonių smile.gif svarstau ir aš apie šitą bandymą. Pirksiu kavą, stengsiuos mažiau ėsti, kokių atsilenkimų padarysiu, gal kas gausis. Noriu vasarą maudymuką nebijot apsirengt smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šiandien nupirkau maltu, tai tokio bjaurumo gavos, kad tikrai nieko valgyt ilgai nesinorejo.. Kaip ja paskanint. cukraus jau daug metu nenaudoju
Atsakyti
Man tai labai galva skauda nuo jos.Gal ka ne taip darau
Atsakyti