Įkraunama...
Įkraunama...

Miegodama mano dukra labai suprakaituoja

manyčiau cia tokia vaiko fiziologija ir nieko čia nepakeisi ax.gif mano sunus nuo pat mažens linkęs greit suprakaituoti, taip pat užmigęs suprakaituoja, žaizdamas taip pat labai greitai šlapias palieka doh.gif konsultavausi su gyd. kol dar mažiukas buvo tai sake tiesiog toks vaikas ir viskas smile.gif be to prakaitavimas gali buti paveldimas...mano vyras taip pat linkęs prakaituot, nepergyvenkite labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feminute: 24 rugsėjo 2012 - 14:28
maniskis kaip miega pietu ir atsikelia slapias bet as ji migdau su rubeliais kuriais buna aprengtas o va nakcia dedames pizama ir kaip tik ji uzkloju daugiau jis iskart nusispardo nors man asmeniskai buna vesu o jis nusiklojes visiskai buna ir miega sau ramus matyt vaikui yra per silta uz tai ir labai suprakaituoja.
Atsakyti
Mano panelė irgi miegodama labai prakaitavo ypač galva, tai pasirodo jai kalcio truko pagėrė kalcio su vitaminu D ir viskas pasibaigė smile.gif
Atsakyti
Pasitikrinti plaučius ir pilvo ultragarsą padaryt.
Atsakyti
maniskei kartais plaukuciai suprakaituoja miegant
Atsakyti
Pas mus ta pati problema, mums 2.6 m, kreipemes konsultacijos pas gydytoja, ji rekomendavo pagerti kalcio. Ziuresim kaip bus.
user posted image
Atsakyti
Mes irgi prakaitavom labai iki metu-jokiu sentetiniu drabuziu,kojiniu,pagalveliu,labai prakaitavo,gyd sake,kad vit D trukumas tikriausiai,na gerem ta vit,po metu kazkaip peraugom smile.gif
Atsakyti
Mao sunelis taip pat labai linkes i prakaitavima, nuo pat kudikystes..kaip buvo maziukas, gyd sake, jog greiciausiai truksta vitamino D, gerem padididnta doze, bet ir dabar, kaip jam 2,9m jis vistiek miegodamas labai prakaituoja, ypac siltuoju metu..buna, kad net nakti perrengiu maikute. Gyd man vis sako, kad cia tokia vaiko fiziologija, bet man kazkiek vistiek keista..bandysiu dar kada jai uzsiminti.
Atsakyti
Tai gal per karsta vaikams...maniskis irgi prakaitavo,bet dabar guldau tik su pampersiuku ir jokio uzklotuko,plikutis miega,baigesi prakaitavimas. Vyras mano net su kaldra miega,o vaikas tam paciam kambary plikutis prie atidaryto lango :-) jis i mane turbut,man visad karsta:-) Kai pasiziuriu kartais kaip prirengtus vaikus vezasi tokiu karstu oru vezimeliuose,baisu pasidaro!!
Atsakyti
Mazajam anksciau budavo suprakaituoja galvyte,taciau pakeitem kaldryte is sintetines i paprasta ir baigesi visi prakaitavimai thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė labai prakaituoja. Daktarė buvo sakiusi, kad čia vitamino D stygius, bet kad šlapia ji pas mane ir vasarą... gauna juk saulės ir šiaip dar duodu žuvų taukų, kuriuose yra vit D. Žodžiu, šlapia ji visa, labiausiai - galva. Žinoma, dabar, kai tokie karščiai aš ir pati vandenyje, tai nelabai suku galvą... žiūrėsim, kas bus atvėsus orams.
Atsakyti
maniskis ir kaip miega buna suprakaitaves bigsmile.gif
Atsakyti