Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 22 tema

QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 10 11, 12:49)
PROBIOTIKUS DABAR GERIAME LACTO SEVEN nes geriam antibijotikus, o pas homeopatą nesame buvę, mūsų mieste nėra, vis pasitykėdavome savo poliklinikos dakter dabar viskas gana sakiau  doh.gif

zinau, kad musu homeopate tokiu atveju butu skyrusi probiotikus menesiui ir konstitucinio vaisto vartojimas 2-3men.
o tie visi seklu esktraktai ir kiti reklamuojami papildai, bent jau mums kazkaip labai mazai naudos dave, savo vaikams ju atsisakiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2012 10 11, 13:32)
zinau, kad musu homeopate tokiu atveju butu skyrusi probiotikus menesiui ir konstitucinio vaisto vartojimas 2-3men.
o tie visi seklu esktraktai ir kiti reklamuojami papildai, bent jau mums kazkaip labai mazai naudos dave, savo vaikams ju atsisakiau schmoll.gif

Aš dar nesu davusi, bet jau nebežinau ko klausyti aplink vieni ta pataria kiti ta jatau kokia aš pasimetusi, bet reijkia kažką duoti, bet kaip tinkamai įsirinkti ką duoti.
tai mastau dabar rasti gerus priobiotikus ir labai noriu tureti konstitucinį vaistą, teks ieškoti homeopato.
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti daktarą homeopatą gerą, kuris galėtų paskirti konstitucinius žirniukus ir šiaip priimtų konsultacijai.
Žinau tik vieną Bitnerį bet nesu buvusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 10 11, 14:07)
Gal kas galite rekomenduoti daktarą homeopatą gerą, kuris galėtų paskirti konstitucinius žirniukus ir šiaip priimtų konsultacijai.
Žinau tik vieną Bitnerį bet nesu buvusi  g.gif

sioje temoje rasite daug atsiliepimu apie ivairius homeopatus http://www.supermama...?...c=4828&st=0
Atsakyti
Kaip šiais laikais sunku įsirinkti kas tikra, o kas apgaulė, man viena moteris sakė gerosios bakterijos tai tik reklaminis triukas atseit jos neatitinka esamų bakterijų žmogaus organizme, geri, o pinigai į balą ir aš dabar nežinau kuo tykėk doh.gif
Atsakyti
rekomenduoju homeopate Galvydyte, kuri priima ant Tauro kalno klinikoje.Tiesa, brangoka.
Atsakyti
Sveiki, nuspirkau Cina complex vaikam. Gal kas parekomenduosit kaip dozuoti?kas jau naudojote, kazkuri mamyte rase cia temoje, nerandu dabar 4u.gif

Kiek laiko naudoti? menesiuka?ilgiau?2-3k dienoje?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ryt važiuoju į Klaipėdą ir noriu greito atsakymo kas tiktų nuo nosies užgulimo- slogos, po nakties, po pietų miegelio.Galvoju apie siliciea 30, ar į tą pusę einu?Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
P.S.kolkas nėra, bet naktį sukilo tempertūra, pradėjau duoti hepar sulfur ir beladonna, ar teisingai darau?
Atsakyti
QUOTE(rinetux @ 2012 10 12, 11:37)
P.S.kolkas nėra, bet naktį sukilo tempertūra, pradėjau duoti hepar sulfur ir beladonna, ar teisingai darau?

Ko nera? blush2.gif Tai priklauso kokie pozymiai. Ar zandai raudoni? Ar yra troskulys ar ne? Kaip vaikas elgiasi per temperatura? Kokios akys? Stiklines ar ne? Gerkle raudona ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad nesąmoningai parašiau, slogos kolkas nėra, žandai raudoni, gerklė nežymiai paraudusi, jam gerklė mažiausiai sureaguoja kažkodėl, atsikėlė linksmas, nors ir su temperatūra 38, akutės stiklinės, kojelės šaltos, dabar išlėkiau į darbą, bet greit grįšiu blush2.gif kai vaikiukai serga, tai atrodo, kad žemė slysta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rinetux @ 2012 10 12, 12:38)
Atsiprašau, kad nesąmoningai parašiau, slogos kolkas nėra, žandai raudoni, gerklė nežymiai paraudusi, jam gerklė mažiausiai sureaguoja kažkodėl, atsikėlė linksmas, nors ir su temperatūra 38, akutės stiklinės, kojelės šaltos, dabar išlėkiau į darbą, bet greit grįšiu blush2.gif kai vaikiukai serga, tai atrodo, kad žemė slysta verysad.gif

O ar padeda Belladona? Nes belladonna labiau tinka, kai staigiai sukyla labai auksta temperatura, jau link 39 ir virs. Man i galva ateina Ferrum phosphoricum - jis tinka neaukstoms temperaturoms iki 38, bet pagal tai, kad atsikele linksmas, kojelės šaltos, tai man phosphorus g.gif O ar troskulys yra?

dar va cia trumpai lietuviskai aprasyta
http://homeopatijasu...;max-results=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 12 spalio 2012 - 12:16