Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 22 tema

QUOTE(kristule666 @ 2012 10 02, 21:10)
sveikos, noreciau paklausti, gal kuri mamyte zino. Ar yra kazkur informacija apie ligu priezastis, nes girdejau, kad visgi kazkokia emocija, ar ivykis ar nerimas kerta per kazkuri organa ir.t.tMane  domintu slapimo sistema, inkstai. aciu

Dar yra tokia knyga
http://mosbiblio.ru/...rit-lyubi-sebya ax.gif
Visos jos tik nuoroda i save, pamastymui, o ne aklam pritaikymui
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 10 02, 20:10)
sveikos, noreciau paklausti, gal kuri mamyte zino. Ar yra kazkur informacija apie ligu priezastis, nes girdejau, kad visgi kazkokia emocija, ar ivykis ar nerimas kerta per kazkuri organa ir.t.tMane  domintu slapimo sistema, inkstai. aciu

labu 4u.gif na mano atveju tikrai ligos priežastis dėl emocijų.. O kokios emocijos, kokia ligas sukelia yra knygele "Pamilk ligą savo" Tikiuosi ten rasit atsakymus 4u.gif
Papildyta:
sveikos mamytės 4u.gif
aš tik pradedu domėtis homeopatija, todėl kyla labai daug klausimų blush2.gif man reiktų Lachesis 1M, kur tokį vaistuką gauti ? Kur mamytės visus vaistukus perkate ? pas gydytojus savo ? g.gif ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takata: 05 spalio 2012 - 11:55
QUOTE(Takata @ 2012 10 05, 12:54)
labu 4u.gif na mano atveju tikrai ligos priežastis dėl emocijų.. O kokios emocijos, kokia ligas sukelia yra knygele "Pamilk ligą savo" Tikiuosi ten rasit atsakymus  4u.gif
Papildyta:
sveikos mamytės  4u.gif
aš tik pradedu domėtis homeopatija, todėl kyla labai daug klausimų  blush2.gif man reiktų Lachesis 1M, kur tokį vaistuką gauti ? Kur mamytės visus vaistukus perkate ? pas gydytojus savo ?  g.gif  ačiū  wub.gif

o is kokio miesto esate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 10 05, 12:04)
o is kokio miesto esate? 4u.gif

Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2012 10 05, 13:08)

man atrodo, jei neklystu, kaunietes sitose vaistinese uzsakineja ir perka http://univaistine.l...-locations/?p=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 05 spalio 2012 - 12:18
QUOTE(Iewuzze @ 2012 10 05, 12:11)
man atrodo jei neklystu kaunietes sitose vaistinese uzsakineja ir perka http://univaistine.l...-locations/?p=1

ačiū, užbegsiu ir aš ten drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2012 10 05, 13:08)

Kaunas bene vienintelis privilegijuotas šiuo klausimu bigsmile.gif

KMUK vaistinė Rotušės a. ir prie Klinikų.
Parapharm savanorių pr.
Atgija Mickevičiaus g.

Čia gaminami homeopatiniai. Tik 1M potenciją reikia skambinti ir užsisakyti.

Didžiausias Heel pasirinkimas - Studentų ir Baranausko sankryža, Baltbiola (šeimos centro 1 a.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 05 spalio 2012 - 15:22
Labukas,
nesu pazengusi homeopatijoj, tiksliau pradziamoksle sioj srity smile.gif
Prasau patarimo, ka pasirinkti, kai tik pajuntami pirmi persalimo ar virusu simptomai, man padedavo Engystol, mazyliui(jam 1m8men.) duodu Aflubin,dabar baiginejas Aflubin ir galvoju ka pasirinkti, Aflubin, Influcid, Engystol, ar dar kazka kita?
Is anksto dekinga.
Atsakyti
Laba.
Kažkaip šiemet įsisukom į ligas sad.gif
Šiąnakt viduriavo vaikas. Ne taip baisiai, bet kelis kartus darė, užmigo, ryte vėl ldarė. Temepratūros nėr, pilvas ir kt. neskauda.
Kaip suprantu tai arba šiaip praeis nes kažko užvalgė, arba tai pirminiai virusinės ligos požymiai. Ką tokiu atveju duoti?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2012 10 08, 20:23)
Labukas,
nesu pazengusi homeopatijoj, tiksliau pradziamoksle sioj srity smile.gif
Prasau patarimo, ka pasirinkti, kai tik pajuntami pirmi persalimo ar virusu simptomai, man padedavo Engystol, mazyliui(jam 1m8men.) duodu Aflubin,dabar baiginejas Aflubin ir galvoju ka pasirinkti, Aflubin, Influcid, Engystol, ar dar kazka kita?
Is anksto dekinga.

ka pasirinkti priklauso nuo pozymiu 4u.gif As dazniausiai pradzioj Influcida naudoju, jis platesnio poveikio 4u.gif

QUOTE(argus @ 2012 10 09, 09:01)
Laba.
Šiąnakt viduriavo vaikas. Ne taip baisiai, bet kelis kartus darė, užmigo, ryte vėl ldarė. Temepratūros nėr, pilvas ir kt. neskauda.
Kaip suprantu tai arba šiaip praeis nes kažko užvalgė, arba tai pirminiai virusinės ligos požymiai. Ką tokiu atveju duoti?

Jei tai nuo maisto apsinuodijimas, tai galetu buti arsenicum album ar nux vomica g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 09 spalio 2012 - 08:30
QUOTE(argus @ 2012 10 09, 10:01)
Laba.

dar geruju bakteriju butinai duokit bent savaite 4u.gif , mums homeopate salia homeopatiniu skyre ir geruju bakteriju visam menesiui
Atsakyti
Nuoširdus patarimas toms, kurios perka aukštesnę nei C200 potenciją. Aukštesnes nei minėta potencija pirkite tik Rotušės arba parapharm vaistinėse. Atgija irgi jas gamina, bet...
Atsakyti