Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 22 tema

QUOTE(Iewuzze @ 2012 10 01, 10:10)
Kali bich ar hepar sulphur galetu tikti 4u.gif

Ačiukas 4u.gif O gal galetumet patarti, kokios potencijos reiktu pirkti ir po kiek gerti žirniukų. Mat dar esu žaliukė toj srity verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2012 10 01, 15:22)
Ačiukas  4u.gif  O gal galetumet patarti, kokios potencijos reiktu pirkti ir po kiek gerti žirniukų. Mat dar esu žaliukė toj srity   verysad.gif

O jusu homeopatas, kokias potencijas naudoja ir po kiek zirniuku liepia duoti? As pirkciau tokios potencijos, kokia jusu homeopatas naudoja ir dozuociau taip, kaip jis dazniausiai pataria 4u.gif
Arba galima bandyti Tonsilotren, jo yra daugumoje vaistiniu pirkti jame yra ir tas ir tas komponentas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 01 spalio 2012 - 14:28
O maniškiui nesuveikė nei homeopatės skirtas anacardium, nei gastricumeel nei phosphor. naktį į sekmadienį toks kosulio priepolis užėjo, nei ventolinas negelbėjo, kol nušvito protas ir pakišau vaikui po galvą dar vieną pagalvę ir ką- nurimo. 100 proc. refliuksas. Nu žinokit suneramino mane, tai pradėjau vistik duot omeprozoli, bet duodu dar ir gastrocinezine. Tai šią naktį vaikis nekosėjo, bet paryčiui toks kraujavimas iš nosies prasidėjo, kad pirmą kartą taip ilgai jo nesustabžiau. Taip kad pasigydisim kurį laiką omeprozoliu, žiūrėsiu ar jis suveiks, o tada nurimus viskam vėl keliausim pas homeopatę.
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 10 01, 14:26)
O jusu homeopatas, kokias potencijas naudoja ir po kiek zirniuku liepia duoti? As pirkciau tokios potencijos, kokia jusu homeopatas naudoja ir dozuociau taip, kaip jis dazniausiai pataria 4u.gif
Arba galima bandyti Tonsilotren, jo yra daugumoje vaistiniu pirkti jame yra ir tas ir tas komponentas 4u.gif

Mūsų homeopatas dažniausiai 6 potenciją rekomenduoja. Ačiū, Iewuzze wink.gif
Atsakyti
Sveikos, pasiguosiu, juk visą naktį dukrytė kvėpavo per burną, bet jau taip švokštė verysad.gif Tai šįryt per nosį visiškai neprakvėpavo, bandėm išpūsti, tai jau tokie žali tiršti tiršti snargliukai išsipūtė. Tai ėjom šiandien peškom į darželį, beeinant biški ta nosytė prasilaisvino, išsipūtėm vėl žalią žalią blink.gif Ir nežinau ar čia į gerą ar į blogą mums tokia sloga, nes mes žalios dar nesam turėję. O kadangi kvėpuoja per burną, tai gerklė visa raudona ir kosčiot kaip norėtų ji verysad.gif
Nusipirkom vakar Tonslilotreną, gal padės smile.gif Nebžinau kuo jai dar pagelbėt, bandysiu skambint homeopatui, gal pavyks šiandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2012 10 02, 08:30)
Sveikos, pasiguosiu, juk visą naktį dukrytė kvėpavo per burną, bet jau taip švokštė  verysad.gif  Tai šįryt per nosį visiškai neprakvėpavo, bandėm išpūsti, tai jau tokie žali tiršti tiršti snargliukai išsipūtė. Tai ėjom šiandien peškom į darželį, beeinant biški ta nosytė prasilaisvino, išsipūtėm vėl žalią žalią  blink.gif Ir nežinau ar čia į gerą ar į blogą mums tokia sloga, nes mes žalios dar nesam turėję. O kadangi kvėpuoja per burną, tai gerklė visa raudona ir kosčiot kaip norėtų ji  verysad.gif
Nusipirkom vakar Tonslilotreną, gal padės  smile.gif  Nebžinau kuo jai dar pagelbėt, bandysiu skambint homeopatui, gal pavyks šiandien  g.gif

Man atrodo, kad jai tonziles paburke, todel gulimoj padeti labai sunku kvepuoti, paprastai vertikalioj padeti pasidaro zymiai lengviau ir pradeda nosiukas valytis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 02 spalio 2012 - 07:43
QUOTE(bevardė @ 2012 10 01, 15:32)
O maniškiui nesuveikė nei homeopatės skirtas anacardium, nei gastricumeel nei phosphor. naktį į sekmadienį toks kosulio priepolis užėjo, nei ventolinas negelbėjo, kol nušvito protas ir pakišau vaikui po galvą dar vieną pagalvę ir ką- nurimo. 100 proc. refliuksas. Nu žinokit suneramino mane, tai pradėjau vistik duot omeprozoli, bet duodu dar ir gastrocinezine. Tai šią naktį vaikis nekosėjo, bet paryčiui toks kraujavimas iš nosies prasidėjo, kad pirmą kartą taip ilgai jo nesustabžiau. Taip kad pasigydisim kurį laiką omeprozoliu, žiūrėsiu ar jis suveiks, o tada nurimus viskam vėl keliausim pas homeopatę.

Man tai keista, kodel homeopate nebando nustatyti konstitucinio, o liepia vartoti visokius daugiakomponencius g.gif Nes su tokiais negalavimais man regis reiktu konstitucinio gydymo, kad atstatytu organizmo balansa 4u.gif
Beje norejau paklausti ar jusiskiui buvo velyvas dantu dygimas? O vaikscioti kada pradejo?
Atsakyti
Dantukai pradėjo dygti po 6 mėnesiuko, vaikščioti pilnai pats vienas neprisilaikydamas pradėjo 1 metukų ir beveik 1 mėn. ( jis ropojo nuo 7 mėn ir jam taip buvo žymiai lengviau nukakt iš taško A į B )
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 02, 09:57)
Dantukai pradėjo dygti po 6 mėnesiuko, vaikščioti pilnai pats vienas neprisilaikydamas pradėjo 1 metukų ir beveik 1 mėn. ( jis ropojo nuo 7 mėn ir jam taip buvo žymiai lengviau nukakt iš taško A į B )

o pilnai kada dantukai visi isdygo?
Atsakyti
Tai buvo seniai, bet regis iki pusantru metuku turejo visus 20. Bet va dabar jam tuoj 6 metai bet nei vienas nekliba kai kiti jau bedančiai vaikšto.
Atsakyti
sveikos, noreciau paklausti, gal kuri mamyte zino. Ar yra kazkur informacija apie ligu priezastis, nes girdejau, kad visgi kazkokia emocija, ar ivykis ar nerimas kerta per kazkuri organa ir.t.tMane domintu slapimo sistema, inkstai. aciu
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 10 02, 21:10)
sveikos, noreciau paklausti, gal kuri mamyte zino. Ar yra kazkur informacija apie ligu priezastis, nes girdejau, kad visgi kazkokia emocija, ar ivykis ar nerimas kerta per kazkuri organa ir.t.tMane  domintu slapimo sistema, inkstai. aciu

http://www.askguru.r....ghtml?ID=16397

Bet tai nėra absoliuti teisybė (flower)

Atsisėskit ramiai, su arbata ar kava kamputyje ir leistik ateit atsakymui pačiam. Tiesiog paprašykit savo vidinio "aš", kas labiausiai trukdo ir sukelia tokius dalykus.
Atsakyti