Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

Laba diena,
man irgi reikėtų patarimo. Ieškome ekonomiškos, ne per daug įmantrios skalbimo mašinos, kurios gylis geriausia kad būtų apie 45cm, kaina iki 1500Lt. Svarstome šiuos variantus: ELECTROLUX EWS1064EEW ir GORENJE W 6623/S. Kaip manote, kuris geresnis? O gal ką nors kita rekomenduojate?
Ir dar - klausimas dėl pliusiukų - ar tikrai A+++ daug pranašesnė už A+, o gal čia tik marketingo triukas? g.gif Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
speedy, tarkit žodelį, kąąąąą ax.gif baigiam sudėvėti visus namų rūbus, verkiant reikia skalbyklės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 12 03, 19:51)
dėkinga ne tas žodis. tada patarkit man. nusprogo mūsų AEG 47020 (lygtai). veikė tris metus, kol numiro kažkokia valdymo plokštė, žodžiu nesiprogramuoja, nieko nedaro (čia meistro žodžiai). tuo pačiu ieškom ir džiovyklės. naujus pirkti galimybių nelabai yra, (be to, AEG už beveik 2000 štai atbuvo tris metus) o pirkti Beko nesinori. ką rekomenduotumėt? tarkim už abu daiktus kad būtų iki 2000 suma.

Džiovyklė Gorenje D62326 modelis pernykštis, bet pigi ir pakankamai "netuščia". Analogiški Electrolux'sai brangesni 400-600 litų.
Skalbyklė Electrolux EWP106300W kainuoja iki 1000 lt.
Suma gaunasi apie 2000 lt.
Deja apie dėvėtas galiu pasakyti nedaug. Bet mokėti 1000 lt už kažkelių metų senumo skalbyklę kažin ar verta.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 04, 16:52)

labai ačiū smile.gif

Papildyta:
jėtau, tik dabar pamačiau, kad čia nauja technika doh.gif bet patiko man ta skalbimo mašina, kitam puslapyje mačiau garantiją galima prasitęsti, tai iš viso gyvenimas biggrin.gif

ar jūsų nurodyta džiovyklė Gorenje "gudresnė" už šitą electroluxą?

http://www.tortuga.l...rolux-edc67550w
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 04 gruodžio 2012 - 18:42
sveiki,

vakar nusipirkom BOSCH WLX20161BY, atrodo viskas kaip ir gerai, bet naudotojo instrukcija tai velniai zino kokia kalba.. gal turku, gal kokiu portugalu. neimanoma nieko suprasti.. kas per nesamone? nesitikejau kad siais laikais dar taip buna.. gal zinote is kur galetume gauti lietuviska instrukcija? gal internete kur yra? bosch puslapyje tai parasyta ieskokite prie masinos arba reikalaukite pardavejo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 12 04, 20:28)
jėtau, tik dabar pamačiau, kad čia nauja technika doh.gif bet patiko man ta skalbimo mašina, kitam puslapyje mačiau garantiją galima prasitęsti, tai iš viso gyvenimas biggrin.gif

ar jūsų nurodyta džiovyklė Gorenje "gudresnė" už šitą electroluxą?

http://www.tortuga.l...rolux-edc67550w

Electrolux talpesnė ir brangesnė 300 lt.
Gorenje pigesnė ir su ekranėliu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 04, 10:03)
EWS126410W modelį pažįstu, problemų nekelia. Italija.
EWP1274TDW pasirodė šiais metais. Lenkija.

Aciu!
Atsakyti
Speedy, kuris variantas geresnis: BOSCH WLM24441BY ar WLO24260BY?
Renkuosi is siu dvieju, nes reikalingas gylis tik toks priimtinas.
Nezinau ar WLO24260BY turi Silence funkcija ir uzrakto nuo vaiku funkcija...
Atsakyti
QUOTE(AGG @ 2012 12 06, 12:36)
Speedy, kuris variantas geresnis: BOSCH WLM24441BY ar WLO24260BY?
Renkuosi is siu dvieju, nes reikalingas gylis tik toks priimtinas.
Nezinau ar WLO24260BY turi Silence funkcija ir uzrakto nuo vaiku funkcija...

BOSCH WLM24441BY kaip ir geresnė. Bet, jei gerai suprantu, ji sveria skalbinius. O tai reiškia, kad perkrovus, gali nepasileisti (tiksliai nežinau, raudonai indikuoja perkrovą tai tikrai).
Atsakyti
Reikalinga skalbti ciuziniu uzvalkalius, dekius, kaldras.
Tai orientuojames i 10kg skalbykle

Ka rinktis is saraselio:
Bosch WAS32783SN 8kg
Electrolux EWF1408WDL 10kg
Whirpool AWOE 10914 10 kg
SAMSUNG WF1124XAC 12kg
GORENJE W9865E 9kg
Siemens WM14S490DN 8 kg
Atsakyti
speedy, nusipirkom Electroluxą jūsų rekomenduotą. dabar tos Gorenje džiovyklės noriu. bet mes jas vieną ant kitos dėsim - tai jaučiu netiks ta tarpinė kur dedasi tarp jų. ar tos tarpinės iš viso reikia? vienas meistras Kaune pasakė - nu ką jūs čia nusišnekat, džiovyklė dirba mažom apsukom, ji gyvenime nenukris nuo skalbiankos, ale kažkaip nesinori rizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 12 06, 19:22)
speedy, nusipirkom Electroluxą jūsų rekomenduotą. dabar tos Gorenje džiovyklės noriu. bet mes jas vieną ant kitos dėsim - tai jaučiu netiks ta tarpinė kur dedasi tarp jų. ar tos tarpinės iš viso reikia? vienas meistras Kaune pasakė - nu ką jūs čia nusišnekat, džiovyklė dirba mažom apsukom, ji gyvenime nenukris nuo skalbiankos, ale kažkaip nesinori rizikuot  g.gif

Nedėjau ir aš. Pas mane ant Electrolux Bosch stovi.
Atsakyti