Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

Laba 4u.gif
Mes nusipirkom ikraunama per virsu. Nu liuks thumbup.gif Labai gerai veikia, tyliai, visos reikiamos funkcijos.Galvojom apie kokia BOSCH, bet apsistojom ties mastercook pte-103 smile.gif Labai mazai vietos, tai sita puikiai tiko.
Sake surinkineja ten pat kur ir bosch'a, tinka tos pacios dalys, detales.Sakau matyt surenka 10 bosch skalbenkiu o is likusiu daliu 1 mastercooka biggrin.gif Mokejom apie 600lt su akcija thumbup.gif reali kaina virs 1000lt. Tikrai labai patenkinta.Pries tai turejom ardo, tai nepalyginsi... dalis kainos aisku uz varda ax.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškome ir mes skalbyklės, žinoma kuo taupesnės, patikimesnės ir būtinai pakraunamos iš viršaus. Lyg ties Electrolux apsistojau žiūriu modeliukus EWT1062EDW , EWT1066EDW, EWT1262EDW . Galima kaina iki 1300 Lt. Gal žinote kur jos rinktos? Electrolux tinklalapyje palyginimus pagal parametrus žiūrėjau, gal kitokių subtilybių kuo skirias galėtumėt pasakyt? O gal besirinkdama netinkama linkme nuėjau? smile.gif
Aukščiau minėti Mastercookai Lenkijoje renkami? g.gif Tokia kaina mane labai viliotų..
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 12 09, 16:27)
Aukščiau minėti Mastercookai Lenkijoje renkami?  g.gif Tokia kaina mane labai viliotų..

Aha, Lenkijoj. O jei dar dalys analogiskos bosch, tai kogi nepabandzius.Mums labai tinka, isemimo skyle bugne net didesne negu daugumoj garsesniu firmu, o tai vel pliusas...Nustebau kad taip tyliai dirba, nes pries tai tureta greziant neblogai baladodavosi.

Beje, kas turi galimybe ermitaze pirkti, tenai galima nuskaiciuotu maximos pinigelius - 1=4, tai pataikem kada buvo viskam nuolaidos ir dar panaudojus ta kortele visai gerai gavosi.Dar buna buitines technikos isparduotuvese su nezymiais defektais.Pvz. ilenkta kazkur ar suktukas koks atvirksciai idetas, bet kainos geroookai mazesnes.
Atsakyti
kokia jūsų nuomonė, apie dėvėtas skalbimo mašinas.
Galvojame ar pirkti naują, ar kokią padevėtą, bet kad jau išeitų kokia miele?
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2012 12 09, 18:28)

pas mane lygiai toks pat klausimas: ar pirkti nauja Bosh uz 2000 lt , ar geriau Miele padeveta?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 12 09, 13:19)
....
Sake surinkineja ten pat kur ir bosch'a, tinka tos pacios dalys, detales.Sakau matyt surenka 10 bosch skalbenkiu o is likusiu daliu 1 mastercooka  biggrin.gif Mokejom apie 600lt su akcija  thumbup.gif reali kaina virs 1000lt. Tikrai labai patenkinta.Pries tai turejom ardo, tai nepalyginsi...

Jus apgavo. Deja. verysad.gif
Bet kaina gera tokio tipo skalbyklei.

Papildyta:
QUOTE(bobausiukas @ 2012 12 09, 20:28)

Dėvėta dėvėtai nelygi, MIELE taip pat. Kaip Jūs manote, kodėl išmeta "geras" skalbykles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 10, 09:23)
Jus apgavo. Deja.  verysad.gif
Bet kaina gera tokio tipo skalbyklei.

Na, taip sake pazistamo tevukas, kuris uzsiima buitines remontu g.gif Siaip ar taip kaina atitinka kokybe, tiesa sakant tikejaus kad bus blogiau... blush2.gif Ai, tipo neaisku kas per firma ir t.t. Nu kol kas nieko, tfu tfu tfu...
Atsakyti
dėvėtas mašinas, kaip suprantu būna turtingi žmonės, užsikimšo kas, tai jie neveža taisyt, o perka naują. O tada jau mes perkam, truputį paremontuotą...
arba įtrūko kokia šlangelė, jie neieškos problemos, o mes ją pasikeitę galėsim džiaugtis gera mašina... g.gif

aišku čia tik mano nuomonė, dėl to ir klausiu jūsų smile.gif
pati esu pirkusi dėvėtą indaplovę AEG, tai man ji patinka, tarnauja, nesiskundžiu.

bet dėl skalbimo mašinos labai mąstau ką daryti
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2012 12 10, 11:46)
dėvėtas mašinas, kaip suprantu būna turtingi žmonės, užsikimšo kas, tai jie neveža taisyt, o perka naują. O tada jau mes perkam, truputį paremontuotą...
arba įtrūko kokia šlangelė, jie neieškos problemos, o mes ją pasikeitę galėsim džiaugtis gera mašina... g.gif

aišku čia tik mano nuomonė, dėl to ir klausiu jūsų smile.gif
pati esu pirkusi dėvėtą indaplovę AEG, tai man ji patinka, tarnauja, nesiskundžiu.

bet dėl skalbimo mašinos labai mąstau ką daryti

kur ta "legenda" apie turtingus zmones perskaitet?....bet kokiu atveju juokiuosi jau visa valanda thumbup.gif
Atsakyti
nei legenda nei ką, pačios tėtė kiek yra daiktų iš vokiečių privežęs, vien dėl to, kad pas juos laidas sutrūksta, ar kas užsikemša ir jie jų netvarko. Taip pat, kaip norvegijoj gatvėse stovi išrikiuoti odiniai foteliai, kur yra kojom pasidėti, o mes perkam tokius komplektus mokėdami tūkstančius. Aš nekalbu apie lietuvius, nes mes auksarankiai nieko neišmetam...
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 10, 22:10)
kur ta "legenda" apie turtingus zmones perskaitet?....bet kokiu atveju juokiuosi jau visa valanda thumbup.gif

taip tikrai yra as pati asmeniskai buvai Prancuzijoje ir maciau, kaip znones uz tvoros isnesa dar veikiancia technika, bet pasenusius modelius, ir juos surenka ir atveza pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 12 11, 20:25)
taip tikrai yra as pati asmeniskai buvai Prancuzijoje ir maciau, kaip znones uz tvoros isnesa dar veikiancia technika, bet pasenusius modelius, ir juos surenka ir atveza pas mus  smile.gif

Aš irgi turėjau gerą ir 10 metų veikiančią Electrolux. Šimtą kartų norėjau padaryti, kaip tie turtingi prancūzai biggrin.gif Bet, kadangi esu biednas ir lietuvis, sulaukiau kol nustipo thumbup.gif Bet tada jau nebesiaiškinau, kokia šlangelė ar muterka kalta buvo lotuliukas.gif
Atsakyti