Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

Sveiki, norejau gauti patarima, man reikia naujos skalbykles pakraunamos is virsaus, cia tiek visko prisiskaiciau, kad net pasimeciau, tai vis del to kokios firmos geriausia rinktis jei tam yra skirta mazdaug 1500 litu? aciukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste25 @ 2013 03 28, 13:37)
Sveiki, norejau gauti patarima, man reikia naujos skalbykles pakraunamos is virsaus, cia tiek visko prisiskaiciau, kad net pasimeciau, tai vis del to kokios firmos geriausia rinktis jei tam yra skirta mazdaug 1500 litu? aciukas wink.gif

AEG-Bosch-Electrolux-Siemens
Gaminamos Prancūzijoje.
Atsakyti
pas mane Electrolux EWW 1697 MDW esu patenkinta lyginimu,kai yra pilna programa skalbimas+dziovinimas + apsauga nuo susiglamzymo....isimu tikrai biski palygintus drabuzius...
bet del garu funkcijos kuri trunka apie 15-20 min ir yra nustatoma kaip atskira programa, tai nesuprantu kas ir kaip ten vyksta...susitepusiu drabuziu tikrai neisvalo net svieziu demeliu, o vat kvapus panaikina gal....nelabai suprantu kam si funkcija reikalinga:) nes jeigu idedi sausus drabuzius tai isimi ne islygintus sausus, o tokius dregnus...

del didelio bugno kai pirkau galvojau neuzkrausiu tiek,bet dabar tiesiog kazkaip atsiranda ka skalbti:)))))))))viska sudedi i viena kruva ir per viena karta viskas padaryta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiizu: 28 kovo 2013 - 12:48
mano skalbianke "Candy" skalbia jau 16 metu be priekaistu, o kiek siuolaikines laikytu neaisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2013 03 28, 15:24)
mano skalbianke "Candy" skalbia jau 16 metu be priekaistu, o kiek siuolaikines laikytu neaisku smile.gif

Priminkite, kiek "vidutinių atlyginimų" tuo metu kainavo Candy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 03 21, 10:11)
mano tokia pati  wub.gif  dar nedžiovinau bet knygutėj parašyta, su tom saulytėm, kad vieni į spintą dėti, kiti lyginimui, treti dar kažkaip, tai tie kur į spintą dėti tai bus karščiausias, kur lyginimui mažiau karštas džiovinimas. čia kaip su lygintuvu kur daugėjant taškiukams karštesnis nustatymas  4u.gif

Na va susizinojau apie tuos dziovinimus is gamintojo...

SKALBYKLE ELECTROLUX EWW1697MDW kas renkates

Visas cotton drying visi 3 automatiniai lygiai, visos tos saulutes per puse, pilnos ir t.t. yra dziovinimas ant tu paciu 60 laipsniu...tik skiriasi dziovinimo trukme nu tam kad palikt ar pusiau dregnus ar super sausus...Sis Cotton drying galima naudoti medvilnei kuri nebijo temperaturos. Nesvarbu ar nustatote automatini dziovinima ar nustatote dziovinimo laika rankiniu budu...

Visas Synthetic drying yra dziovinimas ant 40 laipsniu

Visas Wool drying dziovinimas ant 30 laipsniu...

Nesvarbu ar renkamasi Automatic drying ar nustatomas Drying time sios temperaturos islieka...
Taip pat renkantis pilna cikla skalbimas+dziovinimas skalbimo temperatura niekaip neitakoja dziovinimo temperaturos...

Taigi norint isdziovinti Cottons ant kuriu etiketese nurodytas dziovinimas su vienu taskiuku reikia rinktis Wool Drying, o jeigu jie yra sutepti tai juos isskalbti pries tai ant cottons skalbimas ant tarkim kokiu 30-40 laipsniu kur ten etiketej bus....

Nezinau kaip jum,bet man tai ner logiska....
Ypatingai kai yra renkamasi pilnas ciklas skalbimas+dziovinimas+lyginimas...
Man tik dabar pasidare aisku iki galo....

Beje garinimo programos tinka irgi tik medvilnei nebijanciai temperaturos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiizu: 28 kovo 2013 - 17:34
Gerų atskirų džiovinimo procesas tobulesnis. Bet jos neskalbia. O Jūs juk kalbate apie skalbyklę su džiovinimo funkcija.
Atsakyti
O kuo skiriasi tie varikliai: inveterinis ir universalus, skalbyklese pakraunamose is virsaus ir i ka dar reiktu atkreipti demesi?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 28, 18:35)
Gerų atskirų džiovinimo procesas tobulesnis. Bet jos neskalbia. O Jūs juk kalbate apie skalbyklę su džiovinimo funkcija.

cia tai tiesa:) siaip esu labai patenkinta sia skalbykle, tik ziauriai man nepatinka Electroluxo instrukcijos, visur tas pats, ir saldytuvo ir skalbykles... nu gal jeigu labai ten tarp eiliu skaityt tai iki galo ir galima suprast, bet man turi but parasyta aiskiai, kad nekiltu klausimu o gal cia taip ar anaip...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2013 03 29, 00:44)
cia tai tiesa:) siaip esu labai patenkinta sia skalbykle, tik ziauriai man nepatinka Electroluxo instrukcijos, visur tas pats, ir saldytuvo ir skalbykles...

Negali buti blink.gif gal vistik skiriasi g.gif
Atsakyti
nežinau, man taip sutapo kad indaplovę, šaldytuvą, orkaitę ir skalbyklę, apie kurią db eina kalba, pirkau electroliux ir normalios ten tos instrukcijos. ankščaiu pirkta buitinė technika buvo beko, tia nepasakyčiau kad skiriasi instrukcijos. man išvis skalbiankės instrukciją perskaičius galvojau kaip čia nesumaišyt ko nors, o porą kart įjungus skalbiankę supratau kas viskas labai logiška, mygtukai savo vietoj ir atrodo kad taip ir turi būti - patogu ir suprantama biggrin.gif nu aš labai patenkinta viskuom, va apie džiovinimo temperatūras tai kažkaip nežinojau, bet principe džiovinsiu tik labai retai ir turbūt tik medvilnę rimtesnę kokią, tai nelošia labai kiek ten šiltesnė temperatūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 28, 15:34)
Priminkite, kiek "vidutinių atlyginimų" tuo metu kainavo Candy  biggrin.gif

kiek pamenu 2200 Lt, tai tuo metu net neatsimenu, bet vidutinis atlyginimas buvo gerokai mazesnis smile.gif
Atsakyti