Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

Taigi, dabar atitikmuo būtų koks 4000 lt.
Tai ko norėti nupirkus skalbyklę už 1000 g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Speedy, o kaip sitas pasirinkimas skalbimo masinos,BOSCH WLM 24441 BY, nes apsistojome prie sito varianto ar kazka kito parokomenduosi? aciukas wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galetumete pasidalinti patirtimi apie skalbimo masina- dziovykle ELECTROLUX EWW1697MDW?
Ar skiriasi plovimo kokybe nuo paprastos skalbykles? Elektros sanaudos smarkiai dideja?

Ar pirktumet antra kart du viename?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuciukas @ 2013 04 02, 14:11)
Sveiki,
gal galetumete pasidalinti patirtimi apie skalbimo masina- dziovykle ELECTROLUX EWW1697MDW?
Ar skiriasi plovimo kokybe nuo paprastos skalbykles? Elektros sanaudos smarkiai dideja?

Aciu 4u.gif

aš šitą gėrį turiu jau kokias tris sav, esu patenkinta, net labai. Plovimo kokybė sakyčiau tik geresnė, nes didelis būgnas, ankščiau būdavo su 5kg skalbenkė du vaikų kombius kai skalbiu tai milteliai neištirpsta, ir jų lieka ant kombinezonų ta dar kokios pievos, o dabar viskas čiki thumbup.gif electros sąnaudos tikrai didėja, ekonomine programa apie 0,9 kilowato, bet kitavertus skalbia ne 5, o 9kg. su džiovinimu apie 6kilowatus, bet kadangi naudoju retai, tai nelabai aktualu blush2.gif
ir taip, pirkčiau antrąkart du viename, bet su tą sąlyga kad džiovyklės funkcija naudoju retai, nes skalbimas su džiovinimu trunka apie 6val. jei imant trumpą skalbimą tai greičiau, bet jei normalų su pilnu užkrovimu tai panašiai 6val.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 04 02, 17:30)
aš šitą gėrį turiu jau kokias tris sav, esu patenkinta, net labai. Plovimo kokybė sakyčiau tik geresnė, nes didelis būgnas, ankščiau būdavo su 5kg skalbenkė du vaikų kombius kai skalbiu tai milteliai neištirpsta, ir jų lieka ant kombinezonų ta dar kokios pievos, o dabar viskas čiki  thumbup.gif  electros sąnaudos tikrai didėja, ekonomine programa apie 0,9  kilowato, bet kitavertus skalbia ne 5, o 9kg. su džiovinimu apie 6kilowatus, bet kadangi naudoju retai, tai nelabai aktualu  blush2.gif
ir taip, pirkčiau antrąkart du viename, bet su tą sąlyga kad džiovyklės funkcija naudoju retai, nes skalbimas su džiovinimu trunka apie 6val. jei imant trumpą skalbimą tai greičiau, bet jei normalų su pilnu užkrovimu tai panašiai 6val.

Kazkaip po 9 kg skalbiniu neprirenkam... tai idomu ar galima nusistatyti skalbiniu svori? Ar tai keicia sunaudojamo vandens kieki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste25 @ 2013 04 02, 13:39)
Norejau paklausti Speedy, o kaip sitas pasirinkimas skalbimo masinos,BOSCH WLM 24441 BY, nes apsistojome prie sito varianto ar kazka kito parokomenduosi? aciukas wink.gif

ir man būtų idomu išgirst apie šitą skalbyklę, nes galvoju apie j, radau už 1559lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuciukas @ 2013 04 02, 17:39)
Kazkaip po 9 kg skalbiniu neprirenkam... tai idomu ar galima nusistatyti skalbiniu svori? Ar tai keicia sunaudojamo vandens kieki?  blush2.gif

taip atrodo lotuliukas.gif

My Webpage

čia galit atsisiųst instriukciją, ten yra parašyta kiek vandens ir electros sunaudoja kiekviena programa. aš kadangi pagrinde naudoju vieną, tai labai nesigilinu, bet yra programų kur įkrova 4kg tik 4u.gif pasiskaitykit, bet sakau dėl to nesurenkamo 9kg kiekio taip atrodo lotuliukas.gif aš va džiaugiuosi kad savaitgalį vietoj 8 skalbiankių statau tik 4 lotuliukas.gif nors šeimoj tik keturi nariai, bet pasidaro, ypač su vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, aš čia prieš mėnesį reiškiausi smile.gif - turiu Boschą, nu trūksta man 1000 apsukų ir viskas - šiand. ryte pažiūrėjau į džiūstančią patalynę gręžta ant 1200..tokia garbanota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuciukas @ 2013 04 02, 14:11)
Sveiki,

Aciu 4u.gif

Sveiki,as irgi labai patenkinta sia skalbimo masina...nepasakyciau,kad labai dideja sanaudos skalbiant...dziovinant taip, bet ir tai dziovinimo metu labai daug salto vandens panaudoja,tai tas jauciasi,o del elektros as pvz. skirtumo nepastebejau...skalbiama viskas kartu...man net sakyciau susitaupo...tiesa,stengiuosi atidet skalbimus nakciai su pigesne elektra ir jungiu nuo 00 iki 06.00 pilna kaip cia rase skalbimas+dziovinimas...
Pirkciau tokia dar karta...o del dziovinimo rasiau atskirai forume pries tai...
Papildyta:
o del sanaudu tai masina pasveria pati viska ir naudoja ir maziau vandens ir maziau elektros,ten programos instrukcijoj aprasytos sanaudos idedant tam tikra kieki...
vienintelis dalykas - sitoj masinoj ner funkcijos kad pasiima skalbimo milteliu pati kiek reikia...paims viska ka idesite...o siaip labai protingas aparatas:)
Atsakyti
Sveiki,

gal galėtumėte rekomenduoti skalbimo mašiną iki 1200 Lt? Šiuo metu negaliu daugiau skirti pinigėlių skalbimo mašinai sad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas galėtų pakomentuoti Siemens ir Bosch skirtumą? Nes nusižiūrėjome du modelius, Siemens WM16S871DN ir Bosch WAS32880SN. Pagal prekės aprašymus jos identiškos, skiriasi tik kaina.
Atsakyti
Panašiai tas pats, tik pavadinimas skiriasi biggrin.gif
Dar yra Siemens Siemens WM16S890EU į tą pačią kompaniją.
Atsakyti