Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

sveikos, kaip sekasi maziesiems reikaliukus atlikineti lauke ??? ax.gif

maniskis jau savaite namie nieko nepadares, bet zinoma as ji seku smile.gif jau matau kad eina ant laikrasciu iskarto pasaukiu ir pro duris, tada staigiai padaro lauke . bet pats nesipraso . kaip ji ismokyti kad jis prasytusi ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2013 04 08, 13:54)
... bet pats nesipraso .  kaip ji ismokyti kad jis prasytusi ???  g.gif

O kam? Mažių reikia dažnai labai vesti norint išmokyti lauke viską daryt....o jei dar išvis kleckas, tai normalu, kad nesiprašo..jam juk reikia visko išmokt...visų pirma dar suvokti, kad apskritai daryti reikia tik lauke... o suaugę tikrai moka ir parodyt, kad nori į lauką, jei reikalas prispaudžia...bent jau maniškė tikrai moka...bet nesiekiau aš, kad ji prašytųsi, yra dienos režimas, vedama į lauką kasdien panašiu laiku, tris kartus...
Atsakyti
Mano ir neispraso, bet turim jau sioki toki rimta (labai dar daznas tas rimtas biggrin.gif ) ir va siand po pusryciu jos, as truputi uzsikuiciau kol apsirengiau tai ir padejo kringeli prie duru...Paskui jau galejau ir nevest nes vistiek nedare nieko
Atsakyti
Mūsų naujasis šeimos narys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 04 10, 14:22)
Mūsų naujasis šeimos narys  4u.gif

Kojas pakirto, kvapa uzgniauze bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinam su pagausejimu! smile.gif wub.gif

[quote=italė,2013 04 10, 14:22]

Atsakyti
Koks gražus kleckiukas wub.gif
Atsakyti
[quote="Ramune",2013 04 10, 13:34]
Kojas pakirto, kvapa uzgniauze bigsmile.gif wub.gif
[/quote]

[quote=Jurginas_Vilnius,2013 04 10, 13:48]
sveikinam su pagausejimu! smile.gif wub.gif
[quote=italė,2013 04 10, 14:22]
[/quote]

[quote=Rodnega,2013 04 10, 13:49]
Koks gražus kleckiukas wub.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif Mano Princulio anūkėlis wub.gif Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Itale wub.gif

Siandien manoji atidare maudymosi sezona blink.gif unsure.gif strioko apturejau daug daugiau nei ji...Nuejom iki tokio prudo, ten dar sociai ledo, nors aisku aptirpe jau. Palaida pana...Tik spejau pasakyt "nebandai lyst i vandeni: (aisku is kur jai surpast ka as cia balbatuoju lotuliukas.gif ) tik svyst nuo slaitelio ir per pora geru zingsniu i skysta leda blink.gif sekundziu reikalas, ji nei issigando nei perslapo islipo ant ledo, o as per tas sekundes jau sokt norejau, ne tai kad norejau bet jau bandziau kaip ir brist. Tik kaip pamaciau kad uzsoko ant ledo ir atrodo net issisiepus atleke ant kranto nurimau. Lakste paskui/dziovinos kaip paselus. Atrodo net is visos povyzos suva pasikeite lotuliukas.gif gerokai cia isgasdino ji mane...
Atsakyti
Barto sūnelis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Rimtas toks šunelis wub.gif
Atsakyti
Barto dukrytė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuksku: 18 balandžio 2013 - 09:08