Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

Kokiu maistu maitinat?
Panasu, kad netinka...
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 05 04, 20:32)
Kokiu maistu maitinat?
Panasu, kad netinka...

maistuku esam isbande visokiu ir rojali valgem ir nature protektion, paskutiniu metu maitinom pro plan su jautiena nes suzinojau kad nuo vistienos patinukam daugiau beria, dabar bandom josera sensi plius, nes nuo to pro plan kazkiek pamazejo bet visiskai neisnyko. Jau is tikruju nebezinom ka ir daryti, taip pat neramu ar gerai toks maistuko kaitaliojimas nors jis nebuna kas savaite vis kitas bet vistiek. unsure.gif
Atsakyti
Nuo vištienos beria nepriklausomai nuo lyties . Beje šėrėt gan prastais ėdalais. Nuo jų galėjo baigtis ne tik bėrimais
Atsakyti
Jei palaipsniui pereinat tai nemanau kad jau labai negerai. Pameginkit maista, kurio sudeti mazai riebalu (na kiek tai imanoma).
As saviskei irgi keisiu maista ateinancia sav, nes labai daug tustinasi, akytes paasaroja daugiau. Valgem Sam's Field, dabar bandysiu Brit Care....Cia bus trecias maistukas, nes pirmasis (kuriuo sere veiseja)buvo RC..

Atsakyti
O kaip Josera Family, ar tinkamas mopsiukams, ar nėra per kaloringas, nes manoji labai tukti pradėjo. g.gif
Atsakyti
Nėra maistų skirtu tik mopsams, vokiečiams ar basetams. Ir tunka šunys ne tik nuo maisto . Ar tikrai jūsų šuo yra sveikas ir pakankamai juda?
Atsakyti
Tesiant maistu tema, tai maniske siand atsisake Brit care blink.gif o as sakiau sitas siurbliukas siurba viska unsure.gif
Aisku as maisiau su RC, tai nenuostabu manau, bet iskart persokt ir negaliu, o SF nevirskina jai tai nebenoriu duot is vis. Suede puse pietu kie duodu, paemiau ir padejau kur nepasiekia, vakarienei gaus tiek kiek prikaluso. Turetu suest g.gif

Puk, pritariu Rodnegai, kad nera (nors RC turi spec mopsam, ale cia komercija) spec mopsam maisto. Krutinkit daugiau savo kleckuti. O gal kokios sveikatos bedos prasidejo, jei staiga nieko nepakeitus? g.gif ar maisto per daug gauna is salies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 05 05, 17:29)
Nuo vištienos beria nepriklausomai nuo lyties . Beje šėrėt gan prastais ėdalais. Nuo jų galėjo baigtis  ne tik bėrimais

O koki galetumet patarti, nes jau tikrai esu nevilti, noriu kuo geriau o gaunasi matot kaip. Sakykit kur Jus perkat maistuka, mes gyvenam mazam miesteli daug pasirinkimo neturim, visada perkam is vet vaistines.
Ir dar norejau paklausti ar normalu kad mopsas yra begalo judrus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutsini: 09 gegužės 2013 - 09:42
Mano mopsui 4.5 men. Duodu Virbac. Labai judrus. Tustinasi per diena 3-4 kartus doh.gif
Atsakyti
Jaunutia, maniske beveik 6 men ede Sam's Field ir dare 4-5 kartus...dabar pakeiciau i Brit Care, tai siandien (trecia diena kaip eda) iki dabar 3 kruveles bigsmile.gif manau gereja reikalai. Tikiuosi tiks jai tas maistukas, nors est ji jo nelabai nori lotuliukas.gif kas man labai keista, nes siaip siurblys nerealus.

O del judrumo, tai judri lauke, namie daugiau miegam, siek tiek palaksto ir namuose, bet pas mane slidzios grindys tai issiduodam lauke.
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 05 09, 19:02)
Jaunutia, maniske beveik 6 men ede Sam's Field ir dare 4-5 kartus...dabar pakeiciau i Brit Care, tai siandien (trecia diena kaip eda) iki dabar 3 kruveles bigsmile.gif manau gereja reikalai. Tikiuosi tiks jai tas maistukas, nors est ji jo nelabai nori lotuliukas.gif kas man labai keista, nes siaip siurblys nerealus.

O del judrumo, tai judri lauke, namie daugiau miegam, siek tiek palaksto ir namuose, bet pas mane slidzios grindys tai issiduodam lauke.

Musikis namuose panasiai. Labiau griauzia nei laksto, nes slidu. Bet lauke tai duodas. Visa laika ant pavadelio, nes paskui varnas tikriausiai negryztamai isbegtu. O jei dar koks suo pasimaisytu akyratyje doh.gif Bet namuose ant lovos kai uzlipa tai pradeda siausti.

Pries tai ede specifika, nes turejo siek tiek pleiskaneliu, kai susitvarke oda perejom prie virbac. Tai specifiko visai nenorom ede. Suesdavo per para gal vos puse normos. O virbacas patiko, noriai eda, net laukia kol ibersiu.

Bet kokie fainus sunys yra mopsai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2013 05 09, 22:08)
Musikis namuose panasiai. Labiau griauzia nei laksto, nes slidu. Bet lauke tai duodas. Visa laika ant pavadelio, nes paskui varnas tikriausiai negryztamai isbegtu. O jei dar koks suo pasimaisytu akyratyje  doh.gif  Bet namuose ant lovos kai uzlipa tai pradeda siausti.

Pries tai ede specifika, nes turejo siek tiek pleiskaneliu, kai susitvarke oda perejom prie virbac. Tai specifiko visai nenorom ede. Suesdavo per para gal vos puse normos. O virbacas patiko, noriai eda, net laukia kol ibersiu.

Bet kokie fainus sunys yra mopsai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai mokinkit "pas mane" wink.gif nesiokites visada surio ar skanuku kokiu ir duokit wink.gif as saviske galiu paleist ir paleidineju, nors ir sunu aplink sociai, tik visi musu draugai, nes labai norejau kad su visaus pazindintusi ax.gif bet dabar kaip beveik pusmetis, tai ziuriu pradejo galvot ar ateit ar ne doh.gif na bet tuo klausimu dirbam toliau.

Tai saunu, kad tiko maistukas mirksiukas.gif O kad daro tiek tai manau gal visai normalu? g.gif maziukas gi dar, o ir medz apykaita gal greitesne (cia vet sake kai ejau pro sali ir uzejau paklaust del savosios kakinimu).

Ne tas zodis, kad faini wub.gif wub.gif
Atsakyti