Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

QUOTE(Taurė @ 2013 07 31, 09:45)
Kodėl kai lauki, atrodo, kad metai vietoje mėnesio slenka ????

Aha, man irgi tas pats doh.gif biggrin.gif .. Dabar tik reikia namus paruošti, nežinau nei nuo ko pradėt lotuliukas.gif .. Jau tiek visko noriu nusipirkti šuniukui, ir to reikia, ir ano reiks, bet aplinkiniai sako neskubėt - viskas savu laiku blush2.gif ..

Aha, ilgai taupiau, nes pradėjau taupyt dar tik kai studijas įpusėjau, o gi iš tų studentiškų litų tai nekažką.. doh.gif .. Bet svarbu kantrybė ir didžiulis noras biggrin.gif thumbup.gif . Aš net pati savimi didžiuojuosi biggrin.gif, taip ilgai laukiau, norėjau, svajojau, o dabar jau tuoj bus, net kažkaip neįtikėtina wub.gif blink.gif thumbup.gif ! Dar labai padėjo nuolatinis mopsų matymas - išryškintos ir įrėmintos nuotraukos, taupyklė su mopsu, kompo ekranas su mopsu, telefono ekranas su mopsu biggrin.gif biggrin.gif, gal vakare įkelsiu nuotraukų įdomumo dėlei biggrin.gif. Žodžiu - tai kolkas pati didžiausia svajonė per visą mano gyvenimą biggrin.gif viskuo thumbup.gif . Aš musiau praeitame gyvenime buvau mopsu, nes negaliu paaiškinti kodėl man jie taip patinka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 07 31, 14:12)
Aha, man irgi tas pats  doh.gif  biggrin.gif .. Dabar tik reikia namus paruošti, nežinau nei nuo ko pradėt  lotuliukas.gif .. Jau tiek visko noriu nusipirkti šuniukui, ir to reikia, ir ano reiks, bet aplinkiniai sako neskubėt - viskas savu laiku  blush2.gif ..

Aha, ilgai taupiau, nes pradėjau taupyt dar tik kai studijas įpusėjau, o gi iš tų studentiškų litų tai nekažką..  doh.gif .. Bet svarbu kantrybė ir didžiulis noras biggrin.gif  thumbup.gif . Aš net pati savimi didžiuojuosi biggrin.gif, taip ilgai laukiau, norėjau, svajojau, o dabar jau tuoj bus, net kažkaip neįtikėtina  wub.gif  blink.gif  thumbup.gif ! Dar labai padėjo nuolatinis mopsų matymas - išryškintos ir įrėmintos nuotraukos, taupyklė su mopsu, kompo ekranas su mopsu, telefono ekranas su mopsu biggrin.gif biggrin.gif, gal vakare įkelsiu nuotraukų įdomumo dėlei biggrin.gif. Žodžiu - tai kolkas pati didžiausia svajonė per visą mano gyvenimą biggrin.gif viskuo  thumbup.gif . Aš musiau praeitame gyvenime buvau mopsu, nes negaliu paaiškinti kodėl man jie taip patinka  ax.gif  thumbup.gif

Rio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 07 31, 07:12)
Aha, man irgi tas pats  doh.gif  biggrin.gif .. Dabar tik reikia namus paruošti, nežinau nei nuo ko pradėt  lotuliukas.gif .. Jau tiek visko noriu nusipirkti šuniukui, ir to reikia, ir ano reiks, bet aplinkiniai sako neskubėt - viskas savu laiku  blush2.gif ..

Aha, ilgai taupiau, nes pradėjau taupyt dar tik kai studijas įpusėjau, o gi iš tų studentiškų litų tai nekažką..  doh.gif .. Bet svarbu kantrybė ir didžiulis noras biggrin.gif  thumbup.gif . Aš net pati savimi didžiuojuosi biggrin.gif, taip ilgai laukiau, norėjau, svajojau, o dabar jau tuoj bus, net kažkaip neįtikėtina  wub.gif  blink.gif  thumbup.gif ! Dar labai padėjo nuolatinis mopsų matymas - išryškintos ir įrėmintos nuotraukos, taupyklė su mopsu, kompo ekranas su mopsu, telefono ekranas su mopsu biggrin.gif biggrin.gif, gal vakare įkelsiu nuotraukų įdomumo dėlei biggrin.gif. Žodžiu - tai kolkas pati didžiausia svajonė per visą mano gyvenimą biggrin.gif viskuo  thumbup.gif . Aš musiau praeitame gyvenime buvau mopsu, nes negaliu paaiškinti kodėl man jie taip patinka  ax.gif  thumbup.gif

Man dar 4 sav. laukti doh.gif Pradėjau laukti dar negimus šuniukui. Labai tikiuosi, kad laikas greit praskris, nes daug įvykių laukia per ateinančias savaites.
Irgi ruošiuosi, kuriu planą ką pirkti ir tt.
Sėkmės laukime. Rio nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 07 31, 15:12)
Žodžiu - tai kolkas pati didžiausia svajonė per visą mano gyvenimą biggrin.gif

Ale geras pasirinkimas.... Rio gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 08 06, 12:20)
Ale geras pasirinkimas.... Rio gražuolis  wub.gif

Taaaip thumbup.gif , tikrai, kad gražuolis biggrin.gif. Man jo tėtis Ari visada buvo mopso idealas, o mamka Bella Belisima irgi labai patiko wub.gif .. Ir kaip tiek jiedu susilaukė leliukų nestuke.gif ax.gif 4u.gif thumbup.gif .. Reiškia taip turėjo būt, ir kaip tik MANIŠKIS gimė pačiu laiku wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 08 05, 23:44)
Sėkmės laukime. Rio nerealus  wub.gif

Jums taip pat sėkmės laukime drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ! Kokios veislės šuniuko Jūs laukiate? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Kazkada seniai skaitydama temas apie mopsus buvau radus tokia nuotrauka, kurioje labai patiko mazo suniuko laikymo sprendimas. Dabar jau ruosiam namus mopsytes atsiradimui, ir prisiminiau ta nuotrauka (gerai, kad buvau issisaugojusi kompe). Bet perziurejau is naujo visas temas ir neberadau, kas cia ta nuotrauka pasidalino =) Todel bandau ideti nuoroda, i tai apie ka kalbu, ir gal atsilieps, kas buvo idejes ta nuotrauka, arba kitos gal zinosite kur toki daikta isigyti?

http://www.freeimagehosting.net/tmpnb

Nes jau kelinta diena ieskau visose internetinese gyvunu parduotuvese, bet nieko.. =/ tik narvai arba boksai. Narva turiu galimybe gauti, bet toks sprendimas manau butu geriau suniukui, ir erdves daugiau, ir ne taip baisiai tos grotos atrodo kaip narve =)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinukee: 08 rugpjūčio 2013 - 08:43
QUOTE(Laukinukee @ 2013 08 08, 08:38)
Sveikos, merginos,

Kazkada seniai skaitydama temas apie mopsus buvau radus tokia nuotrauka, kurioje labai patiko mazo suniuko laikymo sprendimas. Dabar jau ruosiam namus mopsytes atsiradimui, ir prisiminiau ta nuotrauka (gerai, kad buvau issisaugojusi kompe). Bet perziurejau is naujo visas temas ir neberadau, kas cia ta nuotrauka pasidalino =) Todel bandau ideti nuoroda, i tai apie ka kalbu, ir gal atsilieps, kas buvo idejes ta nuotrauka, arba kitos gal zinosite kur toki daikta isigyti?
http://www.freeimagehosting.net/tmpnb
Nes jau kelinta diena ieskau visose internetinese gyvunu parduotuvese, bet nieko.. =/ tik narvai arba boksai. Narva turiu galimybe gauti, bet toks sprendimas manau butu geriau suniukui, ir erdves daugiau, ir ne taip baisiai tos grotos atrodo kaip narve =)

http://www.kika.lt/i...;itemId=1062590
Atsakyti
Sveiki, sveikinu su mopsyte mirksiukas.gif

Cia aptvaras suniukams mirksiukas.gif kai ieskojau saviskei narvo tikrai maciau daugiau ju sklebimu nei narvu.
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2013 08 08, 09:52)

sita buvau radus, bet cia tik 86cm, o ta nuotraukoje atrodo zymiai didesne
Atsakyti
Ar cia gal nurodyti vienos dalies matmenys, ir reikia ju keleta nusipirkti, o po to sujungti? Nes nesuprantu..
Atsakyti
Tai ju manau kaip ir narvu ar boksu yra ivairiu dydziu mirksiukas.gif
Mes naudojam narva, labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 08 08, 10:42)
Tai ju manau kaip ir narvu ar boksu yra ivairiu dydziu mirksiukas.gif
Mes naudojam narva, labai thumbup.gif

tai vat kad didesniu nei 86cm as niekur ir nerandu..
o narva gausiu rotveilerio, tai jis tikrai dydziu mopsytei bus didesnis nei rotveileriui, tik kad man vis tiek gaila ja bus kisti i ta narva, ten realiai juk tilps tik guolis ir dubeneliai. Vietos pasivaikscioti nebelieka verysad.gif
Atsakyti