Įkraunama...
Įkraunama...

Mopsai!

QUOTE(Laukinukee @ 2013 08 08, 08:57)
sita buvau radus, bet cia tik 86cm, o ta nuotraukoje atrodo zymiai didesne

galima juk rinktis ir 105cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2013 08 08, 11:42)
galima juk rinktis ir 105cm smile.gif

sita suprantu =) bet pas mane narvas tokio dydzio ir man atrodo mazai.
Sprendziant is mano parodytos nuotraukos, ten aptvaras 2 ant 2 metru, tai vat as ir klausiu kur butent tokio dydzio gauti =)
Atsakyti
italės čia foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2013 08 08, 10:45)
sita suprantu =) bet pas mane narvas tokio dydzio ir man atrodo mazai.
Sprendziant is mano parodytos nuotraukos, ten aptvaras 2 ant 2 metru, tai vat as ir klausiu kur butent tokio dydzio gauti =)

O kam jum tokio didelio aptvaro?
Pvz mano narvas naudojamas TIK palikimui kai iseinu is namu ir kai einam miegot ir tai nevisada. Kai buvo maza kuri laika buvo apribojama erdve del darymo i lova doh.gif
As daug ramiau jauciuosi kai suo paliktas narve, nes namie yra katinas, nors jie ir draugauja, bet...o ir lovos,staliukai,laidai. Ai man saugiau smile.gif
Atsakyti
na musu namie nebuna 9 valandas per diena, kas yra daugiau nei trecdalis paros, todel norime sukurti suniukui kiek imanoma geresnes salygas buti vienam namuose. Veliau aisku apsieisim be narvu ir paliksim neikalinta =) bet kol kas, kol nemokes sysioti lauke, norim, kad butu apribota erdve, bet ne iki narvo dydzio, kad galetu ir vaikstineti ir zaisti, o ne tik tupeti =) 4u.gif

O gyvunu pas mus kitu nera, laidus irgi visus jau paslepem, kaktusus aukstai sukelem, taip kad ateity manau nebus problemu palikti viena namuose seimininkauti =)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinukee: 08 rugpjūčio 2013 - 11:59
QUOTE(Laukinukee @ 2013 08 08, 12:56)
O gyvunu pas mus kitu nera, laidus irgi visus jau paslepem, kaktusus aukstai sukelem, taip kad ateity manau nebus problemu palikti viena namuose seimininkauti =)

Tikrai...blogiausia, ką gali padaryt, tai išgremžti dienoj skylę arba... duris nubraižyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 08 08, 13:01)
Tikrai...blogiausia, ką gali padaryt, tai išgremžti dienoj skylę arba... duris nubraižyt  lotuliukas.gif

Man siti kaip ir nelabai baisus, baisiau jei susizeistu pats sunelis. Nezinau tiek siam, tiek pries tai buvusiam (nors tia buvo labai seniai ir visai kitokiu gabaritu suo, bet intuityviai matyt ribojau erdve, nors drapalino viska is eiles ir kolidoriuj biggrin.gif nebuvo tais laikais ziniu apie narvus...arba as per jauna buvau biggrin.gif ) tai man mopsa palikt kazkaip tusciam bute nelabai noro yra...
Atsakyti
Nu mopsistai mūsų 4u.gif , geriau papasakokit kaip parsivežę mažą pradėjot pratinti pabūti vienam namie? doh.gif Įdomios visų patirtys - ar palikot aptvariuke, ar neverkė, gal davėt kokį skanėstą graužti, ką jam sakėt? Kažkaip baisoka tie pirmieji kartai blush2.gif .. Noriu išgirsti nuomonių iš šalies kol dar saviškio neparsivežiau, kad paskui žinočiau thumbup.gif Žinau, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif , bet jauduliukas vistiek virpa dėl visko g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 08 13, 21:51)
Nu mopsistai mūsų  4u.gif , geriau papasakokit kaip parsivežę mažą pradėjot pratinti pabūti vienam namie?  doh.gif Įdomios visų patirtys - ar palikot aptvariuke, ar neverkė, gal davėt kokį skanėstą graužti, ką jam sakėt? Kažkaip baisoka tie pirmieji kartai  blush2.gif .. Noriu išgirsti nuomonių iš šalies kol dar saviškio neparsivežiau, kad paskui žinočiau  thumbup.gif Žinau, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif , bet jauduliukas vistiek virpa dėl visko  g.gif  ax.gif

Žiūriu kažko forumas apmiręs blink.gif .. Taigi, ačiū, nebereikia patarimų, Rio laikosi puikiai ir visiškai nereaguoja išeinant, atrodo, kad jam tas pats - nes labai nori miegooo lotuliukas.gif .. Galbūt todėl, kad būna pavalgęs, išsisisiojęs ir išsidūkęs thumbup.gif . Grįžus randu miegantį, o jei labai tyliai įeinu, tai dar ir knarkiantį biggrin.gif . Labai mėgsta savo aptvariuką, kurį patys padarėme, laisvai jaučiasi, kai būnam namie, praveriam dureles - tai ir laksto pirmyn atgal, nueina, su žaislu ten pažaidžia thumbup.gif . Vienu žodžiu suuuper drinks_cheers.gif . Aš juo didžiuojuosi ax.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulis @ 2013 08 27, 16:41)
Žiūriu kažko forumas apmiręs  blink.gif .. Taigi, ačiū, nebereikia patarimų, Rio laikosi puikiai ir visiškai nereaguoja išeinant, atrodo, kad jam tas pats - nes labai nori miegooo  lotuliukas.gif .. Galbūt todėl, kad būna pavalgęs, išsisisiojęs ir išsidūkęs  thumbup.gif . Grįžus randu miegantį, o jei labai tyliai įeinu, tai dar ir knarkiantį  biggrin.gif . Labai mėgsta savo aptvariuką, kurį patys padarėme, laisvai jaučiasi, kai būnam namie, praveriam dureles - tai ir laksto pirmyn atgal, nueina, su žaislu ten pažaidžia thumbup.gif . Vienu žodžiu suuuper drinks_cheers.gif . Aš juo didžiuojuosi  ax.gif  4u.gif  thumbup.gif

Sveikinu, pagaliau issipildzius svajonei =)
Musu dziaugsmui kadangi jau pora savaiciu, galiu pasakyt is savo varpines, kad tik atvaziaves sunelis ramutis, jam dar nedrasu, bet bent musiske panele su kiekveina diena darosi vis labiau isdykus. Tiesa kai uzdarydavom i aptvara verkdavo visada, bet grauzti sienas, kandziotis ir t.t. pradejo veliau. Is pradziu ir ant palutes nuo pirmos dienos dare, o dabar pora kartu is eiles jau radom visa guoli kakuose ismindyta, lyg to butu maza, trecia karta jau buvo prikakota i maisto bliudeli, ir manau, kad cia dar ne pabaiga.. =D

p.s. kokio dydzio jusu aptvaras ir kokio aukscio? =)
Atsakyti
Buli, tai pasirodykit grazuoli Rio wub.gif rolleyes.gif

Laukinuke, o ar ne jus emet dideli aptvara? Jei taip tai nenuostabu, kad suo daro jame visur, nes tiesiog per daug vietos (as kai rinkausi nenorejau per didelio vien del to, kad nepavirstu wc jam).
O kad radot pridaryta i dubeneli tai keista man labai g.gif
Kaip vedziojat suniuka i lauka?
Atsakyti
mes nevedziojam dar, nes laukiam skiepo =)
Atsakyti