Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

QUOTE(tyli upė @ 2012 09 21, 15:01)

Jediara, o jūs mano až gavote prieš kažkiek dienų?  blush2.gif

Keista, bet negavau g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ar tikrai niekas neturi informacijos apie našlaitinių ir karališkųjų auginimą?
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 09 21, 12:47)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Paprastųjų dar pats žydėjimas ax.gif

user posted image

Labai labai graži. Maniškė truputį mažesnė, bet žiedai tokie pat ryškiai oranžiniai. Bandžiau fotografuoti, bet nesiduoda schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2012 09 21, 22:18)
Per vasarą gražiai paaugo  thumbup.gif ir tebežydi  wub.gif
user posted image

Margalapė gražuolė thumbup.gif Maniškė dar visai mažytė, tikiuosi kad kitąmet nudžiugins žiedukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2012 09 22, 13:01)
Sveikutės. Ar tikrai niekas neturi informacijos apie našlaitinių ir karališkųjų auginimą?
Papildyta:
Labai labai graži. Maniškė truputį mažesnė, bet žiedai tokie pat ryškiai oranžiniai. Bandžiau fotografuoti, bet nesiduoda  schmoll.gif

Ačiū 4u.gif Taip, fotoaparato ji nemyli doh.gif Man jos labai patinka, nes yra žemaūgės thumbup.gif
Atsakyti
Mano pelargonijas uzpuole mazos baltos muselytes. Gal zinot kas jos tokios ir kaip kovot su jom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 09 22, 11:05)
Ačiū 4u.gif  Taip, fotoaparato ji nemyli doh.gif  Man jos labai patinka, nes yra žemaūgės thumbup.gif

Na kai išmoksiu įkelti foto, pasirodysiu ir aš su "kilmingom lietuvaitėm" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 09 22, 11:51)
Tai "Vancouver Centennial"

kokia miela thumbup.gif kažkur youtubėj apie tokias šnekėjo, kad dažniausiai jų žiedynus išskabo, nes matai visas grožis lapuose blink.gif o man tie žiedeliai tokie gražučiai, kaip čia išsireikšt...labai derinasi prie lapų ir forma, ir spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 22, 20:02)
kokia miela thumbup.gif kažkur youtubėj apie tokias šnekėjo, kad dažniausiai jų žiedynus išskabo, nes matai visas grožis lapuose blink.gif o man tie žiedeliai tokie gražučiai, kaip čia išsireikšt...labai derinasi prie lapų ir forma, ir spalva biggrin.gif

Gavusi plenciuką dovanų paklausiau, kaip žydi g.gif . Man taip ir paaiškino, kad nežino, nes žydėti neleidžia doh.gif . Pirmą žiedyną palikau iš smalsumo blush2.gif Bet man tos 'ugnelės' labai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jediara
, ačiū už žydinčią temą- ir mano vienas žiedelis joje yra ax.gif ax.gif

QUOTE(Pieninė @ 2012 09 20, 16:21)
O jei kas turėsit Rococo ar Millfield Rose, duokit žinot. Jei norėsit, galėsim pasikeisti į kurią nors iš maniškių... arba nusipirksiu.

Turiu Milfield Gem, pamerkta, jau vieną šaknelę leidžia- ar dar domina?
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 09 23, 11:09)

Turiu Milfield Gem, pamerkta, jau vieną šaknelę leidžia- ar dar domina?

Jei būtų Millfield Rose, paimčiau. Deja atsisakysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 23 rugsėjo 2012 - 10:28
QUOTE(Pieninė @ 2012 09 23, 11:15)
Jei būtų Millfield Rose, paimčiau. Deja atsisakysiu  4u.gif

pagooglinau- nelabai suprantu, kuo jos skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 09 22, 11:21)
Mano pelargonijas uzpuole mazos baltos muselytes. Gal zinot kas jos tokios ir kaip kovot su jom? g.gif

Mažos baltos muselytės gali būti baltasparniai. RS forume Fuksas-vienas forumietis puikus fuksijų augintojas, siūlė Actarą: purkšti ir laistyt.
Atsakyti
Dar pagooglinau- paskaitinėjau čia:

http://www.forum.kwe....php/t6031.html

kadangi manoji kilusi iš Švedijos, tai ji tikrų tikriausia "rožė" wub.gif
man, beje, pati gražiausiai iš mano turimų, pagal krūmo formą pranešesnė net ir už gražiažiedę appleblossom rolleyes.gif

bet kaip nevienodai iš tiesų (pagal įdėtą nuorodą) apibūdinamos tuo pačiu vardu auginamos gėlės g.gif
Atsakyti