Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(lina31m @ 2007 10 02, 09:43)
Mes tai darėmės juvelyrinės Kęstučio gatvėj Kaune. Padarė per 2 dienas. Ir llabai gražus dizainas(rinkomės iš katalogo)pats žiedas susideda iš trijų plonesnių : dviejų balto aukso ir vieno geltono aukso. Sumokėjom virš 900 Lt, bet negaila, nes tokių niekas neturi tongue.gif

smile.gif sweikutes. kaip gerai kad yra tokios juvelyrines. mano busimojo tokie pirsteliai, kad kiek apejom parduotuviu, tik keliose jo ismeros ziedu buvo... tai jau kaip ir kitos galimybes nelieka ax.gif nors daug kas ako kad gali ten apsukt del svorio ir del aukso kokybes....... unsure.gif
Atsakyti
Sause, o kiek tu mokejai uz grama??
Atsakyti
na mes uzsakem Kaune priesais Neries viesbuti, kainuos 500 lt, jei uzsimanysiu deimanciuko, tai dar 100 lt, tai viso 600 Lt vien uz darba.
Atsakyti
Mes daremes labai pigiai ziedus Kęstučio g. tik uz 1400 Lt. Bendrai gramu pie 20
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 11 06, 12:07)
Mes daremes labai pigiai ziedus Kęstučio g. tik uz 1400 Lt. Bendrai gramu pie 20

Kokiam mieste??
Atsakyti
Na mes dabar uzsisakeme tai su musu auksu kazkur abu ziedai 20 g tai darbas 800 lt ir plius mano deimantukas 0,10 karato 500 lt. Na manau tikrai normali kaina
Atsakyti
kaune gramas su auksu 90 paprasti, imantresni 105 litai
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2007 10 16, 11:49)
Mes darėme Vilniuje, Villniaus gatvėje "Eglėje", juvelyras Raimundas. Labai patiko.
Mūsų žiedeliai sveria apie 14 gr. raudono aukso- davėm patys, kiek tūko pridėjo jis. Kainavo viskas 700 lt.
Esu labai  wub.gif

mes irgi "Egleje" , pas juvelyra Raimunda uzsakeme ziedus, tai labai malonus zmogus, darbas uz abu ziedus apie 600 Lt + auksas, viso turetu gautis suma apie 1300 lt uz abu ziedelius (apie 17 g. , raudono aukso). 1 g pas ji 42 Lt, bet dar nesime kazkiek savo..
sake jau pagamino, bus idomu pamatyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2008 04 09, 10:14)
mes irgi "Egleje" , pas juvelyra Raimunda uzsakeme ziedus, tai  labai malonus zmogus, darbas uz abu ziedus apie 600 Lt + auksas, viso  turetu gautis suma apie 1300 lt uz abu ziedelius (apie 17 g. , raudono aukso). 1 g pas ji 42 Lt, bet dar nesime kazkiek savo..
sake jau  pagamino, bus idomu pamatyti...  ax.gif

gal tikslius kontaktus galetumete duoti blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi siandien buvome pas Raimunda "egles" salone. Tikrai labai malonus zmogus thumbup.gif kita savaite einam ir galutinai uzsakysim lotuliukas.gif
Atsakyti
mes kaune savanoriu pr. uzsisakem, uz du ziedus bus apie 1800. abieju ziedu po 6 mm. galima ir savo aukso duoti. Darom pagal savo atsinesta nuotrauka. Pagrindas- balto aukso, krastukai apvalinti geltono aukso, mano zieduke dar bus trys mazi deimantukai wub.gif Labai geras, malonus aptarnavimas. Turi daug pavyzdziu, pataria smile.gif
Atsakyti
musu abieju ziedai bus apie 20 gramu ir pas mane dar deimantukas. mokesim apie 2000lt.
Atsakyti