Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

mums kainavo tik 250 ltl.nes is savo aukso darem
Atsakyti
Mes jau užsisakėme. Nešėmės savo aukso. Beveik 12 gr. - 3 žiedelius. Tai kainuos tik padarymas - 400Lt. sakė, kai ateisim pasiimti (maždaug už mėn.) gausim dovanų - nemokamą išgraviravimą smile.gif Čia darėm pas auksakalį įsikūrusį Ožeškienės g., Kaune. Bus vienas kraštas balto, kitas - geltono aukso. Labai Noriu pamatyt kaip atrodys smile.gif
Atsakyti
o mes uz darba sumokejom 350lt, uz deimantuka i mano ziedeli 200lt ir 14lt graviravimas pagamino per tris savaites, jau kelis menesius ziedukai guli vis negaliu atsigrozeti, laukiu kada ant pirstuko jis bus blush2.gif o auksas tai musu buvo 11gr sveria abu
Atsakyti
na as nelabai nusimanau situose reikalauose 4u.gif o kur gaunat aukso?na tarkima s turiu nemazai auksiniu papuosalu,ju nenesioju daug metu,ir neketinu,ar taip galima nesti?jie islydis ir pagamins ziedus?ar as cia ne i tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 11:29)
na as nelabai nusimanau situose reikalauose 4u.gif o kur gaunat aukso?na tarkima s turiu nemazai auksiniu papuosalu,ju nenesioju daug metu,ir neketinu,ar taip galima nesti?jie islydis ir pagamins ziedus?ar as cia ne i tema g.gif

mes savo ziedus taip ir pasigaminom is savo aukso t.y ziedu kuriu niekas nebnesioja. Juvelyras juos islyde ir pagamino musu ziedelius smile.gif
Atsakyti
mes uz savo ziedus mokejom 400 litu... Nunesem savo auksa ir padare...
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 13:29)

na mes turejom rusisko tarybinio dar to aukso, vestuviniu ziedu, tevai juk buvo pripirke, plius gkelios grandineles buvo kuriu nenesiojau auskariukai, ziedelis smile.gif juo sperlydo ir padaro smile.gif
Atsakyti
o tada gerai :)maziau moket reiks,nes tik puva dezutei mano tie papuosalai.turiu pora plonu grandineliu,pora plonu apyrankiu,ir pora ziedeliu paciluicikais mama juos vadina.idomuy kiek uzteks?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 15:04)
o tada gerai :)maziau moket reiks,nes tik puva dezutei mano tie papuosalai.turiu pora plonu grandineliu,pora plonu apyrankiu,ir pora ziedeliu paciluicikais mama juos vadina.idomuy kiek uzteks?

Ar uzteks tai juvelyras pasakys, bent mazdaug... Aisku gali pvz nueiti i parduotuve ir paziureti kiek tau patinkantys ziedai mazdaug sveria, kad butu aisku ir ramu taip sakant smile.gif Musu ziedai tokie platus kaip senovej buvo, tik kvadratiniai. Na kazkas panasaus i tokius, tik vien auksas ir be akuciu
http://www.auksogija...reuning-87.aspx
tai darbas mums kainavo 200 lt, o aukso labai nemazai turejom, tai tokiems jo nemazai reikjo, sunkoki isejo ~24 gramus abu smile.gif
Bet siaip darbas labai priklauso nuo modelio, nes jei ziedeliai kokie "imantresni" tai ir zymiai daugiau darbas kainuoja. Ir man siek tiek juokinga kai juvelyras pasako pvz "o prabavimas kainuoja 30lt kainuoja" doh.gif Mano nuomone tai cia net neturetu buti iskiriama, nes kaip ir savaime aisku. Niekad nesidaryciau pas toki juvelyra ziedeliu, taip ir sugadina jie apie save nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Chicgirl @ 2008 06 09, 20:15)
Bet siaip darbas labai priklauso nuo modelio, nes jei ziedeliai kokie "imantresni" tai ir zymiai daugiau darbas kainuoja. Ir man siek tiek juokinga kai juvelyras pasako pvz "o prabavimas kainuoja 30lt kainuoja" doh.gif  Mano nuomone tai cia net neturetu buti iskiriama, nes kaip ir savaime aisku. Niekad nesidaryciau pas toki juvelyra ziedeliu, taip ir sugadina jie apie save nuomone...

Bet juk juvelyrai ne patys tuos žiedus prabuoja. Tuo užsiima Prabavimo rūmai, o jie nedirba nemokamai. Tai visai logiška, kad juvelyras už prabavimą nori papildomų pinigų, juk jie ne jam atitenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 10 birželio 2008 - 06:51
mes tai ziedelius eisim netrukus gamintis, nenoriu as pirktiniu, salonuose jie man visi tokie vienodi atrodo... man drauges rekomendavo Odema, kuris yra zveryne, ten ir eisime ziedeliu gaminti, labai graziu maciau, kainos ivarios labai.
Atsakyti
mes nesem savo auksa ,abu svers apie 17gramu,darbas 700 4u.gif
Atsakyti