mums kainavo tik 250 ltl.nes is savo aukso darem
Mes jau užsisakėme. Nešėmės savo aukso. Beveik 12 gr. - 3 žiedelius. Tai kainuos tik padarymas - 400Lt. sakė, kai ateisim pasiimti (maždaug už mėn.) gausim dovanų - nemokamą išgraviravimą
Čia darėm pas auksakalį įsikūrusį Ožeškienės g., Kaune. Bus vienas kraštas balto, kitas - geltono aukso. Labai Noriu pamatyt kaip atrodys

o mes uz darba sumokejom 350lt, uz deimantuka i mano ziedeli 200lt ir 14lt graviravimas pagamino per tris savaites, jau kelis menesius ziedukai guli vis negaliu atsigrozeti, laukiu kada ant pirstuko jis bus
o auksas tai musu buvo 11gr sveria abu

QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 11:29)
na as nelabai nusimanau situose reikalauose
o kur gaunat aukso?na tarkima s turiu nemazai auksiniu papuosalu,ju nenesioju daug metu,ir neketinu,ar taip galima nesti?jie islydis ir pagamins ziedus?ar as cia ne i tema 

mes savo ziedus taip ir pasigaminom is savo aukso t.y ziedu kuriu niekas nebnesioja. Juvelyras juos islyde ir pagamino musu ziedelius

mes uz savo ziedus mokejom 400 litu... Nunesem savo auksa ir padare...
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 13:29)
na as nelabai nusimanau situose reikalauose
o kur gaunat aukso?na tarkima s turiu nemazai auksiniu papuosalu,ju nenesioju daug metu,ir neketinu,ar taip galima nesti?jie islydis ir pagamins ziedus?ar as cia ne i tema 

na mes turejom rusisko tarybinio dar to aukso, vestuviniu ziedu, tevai juk buvo pripirke, plius gkelios grandineles buvo kuriu nenesiojau auskariukai, ziedelis

QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 15:04)
o tada gerai :)maziau moket reiks,nes tik puva dezutei mano tie papuosalai.turiu pora plonu grandineliu,pora plonu apyrankiu,ir pora ziedeliu paciluicikais mama juos vadina.idomuy kiek uzteks?
Ar uzteks tai juvelyras pasakys, bent mazdaug... Aisku gali pvz nueiti i parduotuve ir paziureti kiek tau patinkantys ziedai mazdaug sveria, kad butu aisku ir ramu taip sakant

http://www.auksogija...reuning-87.aspx
tai darbas mums kainavo 200 lt, o aukso labai nemazai turejom, tai tokiems jo nemazai reikjo, sunkoki isejo ~24 gramus abu

Bet siaip darbas labai priklauso nuo modelio, nes jei ziedeliai kokie "imantresni" tai ir zymiai daugiau darbas kainuoja. Ir man siek tiek juokinga kai juvelyras pasako pvz "o prabavimas kainuoja 30lt kainuoja"

QUOTE(Chicgirl @ 2008 06 09, 20:15)
Bet siaip darbas labai priklauso nuo modelio, nes jei ziedeliai kokie "imantresni" tai ir zymiai daugiau darbas kainuoja. Ir man siek tiek juokinga kai juvelyras pasako pvz "o prabavimas kainuoja 30lt kainuoja"
Mano nuomone tai cia net neturetu buti iskiriama, nes kaip ir savaime aisku. Niekad nesidaryciau pas toki juvelyra ziedeliu, taip ir sugadina jie apie save nuomone...

Bet juk juvelyrai ne patys tuos žiedus prabuoja. Tuo užsiima Prabavimo rūmai, o jie nedirba nemokamai. Tai visai logiška, kad juvelyras už prabavimą nori papildomų pinigų, juk jie ne jam atitenka

mes tai ziedelius eisim netrukus gamintis, nenoriu as pirktiniu, salonuose jie man visi tokie vienodi atrodo... man drauges rekomendavo Odema, kuris yra zveryne, ten ir eisime ziedeliu gaminti, labai graziu maciau, kainos ivarios labai.