Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

Padėkit, kas galit.
Koks geras juvelyras gali pagaminti iš mūsų raudono aukso per savaitę vestuvinius žiedus. Net nebeturiu laiko po internetą ieškoti. Gelbėkit.
Atsakyti
Na va, šiandien atsiėmėme žiedus, atrodo taip, kaip ir sutarę buvo, labai smagūs ant pirštų thumbup.gif (įdėsiu kai turėsiu nuotraukytę). Tik graviruoti negraviravom, nes vidus išgaubtas, tai sakė, kad neišsigraviruoja dailiai, na, bet menka čia bėda. O visas darbas su 3 deimantukais kainavo 540lt, pigiau nei buvom sutarę iš pradžių thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi daremes pas ta pati Giedriu, Ametiste. tai uz du ziedus sumokejome 300 lt + 150 lt uz deimanciuka mano ziedelyje. Manau super kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AiniuX @ 2006 05 05, 10:53)
[FONT=Times]Sveiki bye1.gif
Gal atsiras žmogeliukų kurie gaminosi žiedus iš savo aukso? Gal yra juvelyrų kurie taiko geras salygas ir pačiu juvelyru arba firma galima būtų pasitikėti. Nepagalvokit, kad esu Suvalkietis, papraščiausiai noriu žinoti kokios maždaug kainos gali būti, nes žiedams naudojamas auksas jau dvi kartas jungė, manau tai visvien yra šiokia tokia ne vien tik piniginė vertė.
Iš anksto ačiu.

Labas visoms! Cia esu naujoke, tad labai dziaugiuosi, prisijungusi prie cia esanciu vartotoju bigsmile.gif Visoms, kurios tik planuoja gaminti ziedus is savo aukso, arba iesko tinkamo juvelyro, galeciau pasiulyti juvelyra Daliu Kudaba, dirbanti Vilniuje, J. Basanaviciaus g. 22/2, tel. 8 616 95 569, arba 231 40 44. Mes penktadieni su suzadetiniu atsiememe savo vestuvinius ziedus ir likome labai patenkinti! thumbup.gif mirksiukas.gif Suzadetinio mama jau aibe metu uzsakineja is to juvelyro gaminius ir kiekviena karta lieka patenkinta darbu. Mes uz abu savo ziedus (neseme savo auksa) sumokejome 250 Lt bigsmile.gif thumbup.gif Dareme klasikinius, taciau jis mums padare apvalesnius, sunkesnius, tad jie atrodo subtiliai, bet yra vertingesni uz klasikinius ziedus, parduodamus parduotuvese. Aisku, jis daro ir visokius kitokius, galima issirinkti. Kiek mateme su suzadetiniu jo darbus, tai tikrai galiu pasakyti, kad tai elegantiski, ne pigus savo isvaizda ziedai. Bijojome, kad musu neapgautu, taciau jis viska prie musu pasvere, kai ememe gatavus ziedus, dar karta svere, paaiskino kiek nugaruoja ir pan. Todel visoms, kurios nori kokybisku ir savo verte atitinkanciu ziedu, nuosirdziai rekomenduoju ta juvelyra bigsmile.gif good.gif
Atsakyti
gal zinot kiek siuo metu gramas balto aukso? g.gif as siuo metu uzsieny,tai negaliu nueit ir pasiklaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 14, 01:56)
gal zinot kiek siuo metu gramas balto aukso?  g.gif  as siuo metu uzsieny,tai negaliu nueit ir pasiklaust  biggrin.gif

Na kaina priklauso nuo juvelyro.Nes mums dare pazystamas juvelyras vestuvinius ziedus ten yra balto aukso bet jis pasake tik kiek paime uz grama tai mums vienas gramas kainavo 33lt . O mano kaimynas juvelyras prase 50lt uz paprasta auksa tai ciuju uz balta kokius 80-100lt paprasytu.Bet 50lt prase pries 1,5 metu tai dabar auksas pabrangejo
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif

Aš ne apie vestuvinių žiedų gamybą norėjau paklausti, turiu kitą dilemėlę, bet man pasirodė čia tinkamiausia temutė, nes čia daugiausiai žinoma apie papuošalų gamybą. Taigi, ar galima būtų susitarti su juvelyru, kad nunešus raudoną auksą, papuošalą pagamintų iš geltono aukso ? g.gif Na, gal vistiek pigiau ir paprasčiau būtų, negu visai tik parduoti ir viskas. Turiu labai nemielus geltono aukso auskarus, o pati pripažįstu, tik geltonąjį auksą, tai mąstau, gal galima būtų su juvelyru susitarus šakarmakar padaryt, be abejo, kainų skirtumą padengčiau. ax.gif Tikiuosi supratot, ko norėjau paklaust... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą juvelyrą Klaipėdoje?
Atsakyti
MES UZ AUKSA(BALTA) PAS JUVELYRA MOKEJOM 60LT. TAI NEZINAU AR CIA DAUG AR NE
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 16, 12:27)
Sveikos...  4u.gif

Aš ne apie vestuvinių žiedų gamybą norėjau paklausti, turiu kitą dilemėlę, bet man pasirodė čia tinkamiausia temutė, nes čia daugiausiai žinoma apie papuošalų gamybą. Taigi, ar galima būtų susitarti su juvelyru, kad nunešus raudoną auksą, papuošalą pagamintų iš geltono aukso ?  g.gif  Na, gal vistiek pigiau ir paprasčiau būtų, negu visai tik parduoti ir viskas. Turiu labai nemielus geltono aukso auskarus, o pati pripažįstu, tik geltonąjį auksą, tai mąstau, gal galima būtų su juvelyru susitarus šakarmakar padaryt, be abejo, kainų skirtumą padengčiau. ax.gif  Tikiuosi supratot, ko norėjau paklaust...  4u.gif

Jei nevvėluoju su atsakymu... Daugelis juvelyrinių salonų Vilniuje ir Kaune tai daro. Paprastai primoketi nieko nereikia (jei prašo priemokos - paieškokite kito salono smile.gif)
Aukso spalva priklauso nuo priemaišų. Pvz., 585 prabos auksas su 36proc. sidabro ir 5,7proc. vario būna gelvas ar net žalsvokas, su 18,3proc. sidabro ir 23,4proc. vario – rausvas, su 8,3proc. sidabro ir 33,4proc. vario – raudono atspalvio.

Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 10 22, 16:20)
Jei nevvėluoju su atsakymu... Daugelis juvelyrinių salonų Vilniuje ir Kaune tai daro. Paprastai primoketi nieko nereikia (jei prašo priemokos - paieškokite kito salono smile.gif
Aukso spalva priklauso nuo priemaišų. Pvz., 585 prabos auksas su 36proc. sidabro ir 5,7proc. vario būna gelvas ar net žalsvokas, su 18,3proc. sidabro ir 23,4proc. vario – rausvas, su 8,3proc. sidabro ir 33,4proc. vario – raudono atspalvio.

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 10 16, 04:45)
Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą juvelyrą Klaipėdoje?

Aš galvoju apie Jurgaus Karčiauskaitės-Lago arba Vido Bizausko paslaugas. Parodiniai jų darbai man labai labai wub.gif Bet dar nežinau vestuvinių žiedų kainų, aišku jei bus kosminės - teks atsisakyti... g.gif
Atsakyti