Padėkit, kas galit.
Koks geras juvelyras gali pagaminti iš mūsų raudono aukso per savaitę vestuvinius žiedus. Net nebeturiu laiko po internetą ieškoti. Gelbėkit.
Na va, šiandien atsiėmėme žiedus, atrodo taip, kaip ir sutarę buvo, labai smagūs ant pirštų
(įdėsiu kai turėsiu nuotraukytę). Tik graviruoti negraviravom, nes vidus išgaubtas, tai sakė, kad neišsigraviruoja dailiai, na, bet menka čia bėda. O visas darbas su 3 deimantukais kainavo 540lt, pigiau nei buvom sutarę iš pradžių

Mes irgi daremes pas ta pati Giedriu, Ametiste. tai uz du ziedus sumokejome 300 lt + 150 lt uz deimanciuka mano ziedelyje. Manau super kaina

QUOTE(AiniuX @ 2006 05 05, 10:53)
[FONT=Times]Sveiki
Gal atsiras žmogeliukų kurie gaminosi žiedus iš savo aukso? Gal yra juvelyrų kurie taiko geras salygas ir pačiu juvelyru arba firma galima būtų pasitikėti. Nepagalvokit, kad esu Suvalkietis, papraščiausiai noriu žinoti kokios maždaug kainos gali būti, nes žiedams naudojamas auksas jau dvi kartas jungė, manau tai visvien yra šiokia tokia ne vien tik piniginė vertė.
Iš anksto ačiu.

Gal atsiras žmogeliukų kurie gaminosi žiedus iš savo aukso? Gal yra juvelyrų kurie taiko geras salygas ir pačiu juvelyru arba firma galima būtų pasitikėti. Nepagalvokit, kad esu Suvalkietis, papraščiausiai noriu žinoti kokios maždaug kainos gali būti, nes žiedams naudojamas auksas jau dvi kartas jungė, manau tai visvien yra šiokia tokia ne vien tik piniginė vertė.
Iš anksto ačiu.
Labas visoms! Cia esu naujoke, tad labai dziaugiuosi, prisijungusi prie cia esanciu vartotoju

gal zinot kiek siuo metu gramas balto aukso?
as siuo metu uzsieny,tai negaliu nueit ir pasiklaust

QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 14, 01:56)
gal zinot kiek siuo metu gramas balto aukso?
as siuo metu uzsieny,tai negaliu nueit ir pasiklaust 

Na kaina priklauso nuo juvelyro.Nes mums dare pazystamas juvelyras vestuvinius ziedus ten yra balto aukso bet jis pasake tik kiek paime uz grama tai mums vienas gramas kainavo 33lt . O mano kaimynas juvelyras prase 50lt uz paprasta auksa tai ciuju uz balta kokius 80-100lt paprasytu.Bet 50lt prase pries 1,5 metu tai dabar auksas pabrangejo
Sveikos...
Aš ne apie vestuvinių žiedų gamybą norėjau paklausti, turiu kitą dilemėlę, bet man pasirodė čia tinkamiausia temutė, nes čia daugiausiai žinoma apie papuošalų gamybą. Taigi, ar galima būtų susitarti su juvelyru, kad nunešus raudoną auksą, papuošalą pagamintų iš geltono aukso ?
Na, gal vistiek pigiau ir paprasčiau būtų, negu visai tik parduoti ir viskas. Turiu labai nemielus geltono aukso auskarus, o pati pripažįstu, tik geltonąjį auksą, tai mąstau, gal galima būtų su juvelyru susitarus šakarmakar padaryt, be abejo, kainų skirtumą padengčiau.
Tikiuosi supratot, ko norėjau paklaust...

Aš ne apie vestuvinių žiedų gamybą norėjau paklausti, turiu kitą dilemėlę, bet man pasirodė čia tinkamiausia temutė, nes čia daugiausiai žinoma apie papuošalų gamybą. Taigi, ar galima būtų susitarti su juvelyru, kad nunešus raudoną auksą, papuošalą pagamintų iš geltono aukso ?

Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą juvelyrą Klaipėdoje?
MES UZ AUKSA(BALTA) PAS JUVELYRA MOKEJOM 60LT. TAI NEZINAU AR CIA DAUG AR NE
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 16, 12:27)
Sveikos...
Na, gal vistiek pigiau ir paprasčiau būtų, negu visai tik parduoti ir viskas. Turiu labai nemielus geltono aukso auskarus, o pati pripažįstu, tik geltonąjį auksą, tai mąstau, gal galima būtų su juvelyru susitarus šakarmakar padaryt, be abejo, kainų skirtumą padengčiau.
Tikiuosi supratot, ko norėjau paklaust... 

Jei nevvėluoju su atsakymu... Daugelis juvelyrinių salonų Vilniuje ir Kaune tai daro. Paprastai primoketi nieko nereikia (jei prašo priemokos - paieškokite kito salono

Aukso spalva priklauso nuo priemaišų. Pvz., 585 prabos auksas su 36proc. sidabro ir 5,7proc. vario būna gelvas ar net žalsvokas, su 18,3proc. sidabro ir 23,4proc. vario rausvas, su 8,3proc. sidabro ir 33,4proc. vario raudono atspalvio.
QUOTE(Rimaz @ 2008 10 22, 16:20)
Jei nevvėluoju su atsakymu... Daugelis juvelyrinių salonų Vilniuje ir Kaune tai daro. Paprastai primoketi nieko nereikia (jei prašo priemokos - paieškokite kito salono
)
Aukso spalva priklauso nuo priemaišų. Pvz., 585 prabos auksas su 36proc. sidabro ir 5,7proc. vario būna gelvas ar net žalsvokas, su 18,3proc. sidabro ir 23,4proc. vario rausvas, su 8,3proc. sidabro ir 33,4proc. vario raudono atspalvio.

Labai labai ačiū

QUOTE(vikiukstis @ 2008 10 16, 04:45)
Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą juvelyrą Klaipėdoje?
Aš galvoju apie Jurgaus Karčiauskaitės-Lago arba Vido Bizausko paslaugas. Parodiniai jų darbai man labai labai