vikiukstis, man irgi būtų labai įdomu ir naudinga sužinoti atsiliepimus apie Klaipėdos juvelyrus ir jų kainas.
2007 m. vasarą mano draugai užsakinėjo žiedus iš juvelyrų, kurie dirba prie "Kaubojaus sapno" centre (tokioj siauroj gatvelėj). Su savo auksu žiedai apsiėjo apie 600-700Lt, bet liko labai patenkinti
2007 m. vasarą mano draugai užsakinėjo žiedus iš juvelyrų, kurie dirba prie "Kaubojaus sapno" centre (tokioj siauroj gatvelėj). Su savo auksu žiedai apsiėjo apie 600-700Lt, bet liko labai patenkinti

vikiukstis, man irgi būtų labai įdomu ir naudinga sužinoti atsiliepimus apie Klaipėdos juvelyrus ir jų kainas.
2007 m. vasarą mano draugai užsakinėjo žiedus iš juvelyrų, kurie dirba prie "Kaubojaus sapno" centre (tokioj siauroj gatvelėj). Su savo auksu žiedai apsiėjo apie 600-700Lt, bet liko labai patenkinti smile.gif
ačiū bandysiu paieškoti kur ten yra, nes po naujų metų jau norėčiau užsisakyt. Jei 600-700lt tai normaliai manau. galvojau kad kokia 2000lt kainuos vien darbas. Idomu tik kokie pas tavo draugus žiedai ar paprastučiai klasikiniai ar kokie mandresni su kokiais brilijantukais.
2007 m. vasarą mano draugai užsakinėjo žiedus iš juvelyrų, kurie dirba prie "Kaubojaus sapno" centre (tokioj siauroj gatvelėj). Su savo auksu žiedai apsiėjo apie 600-700Lt, bet liko labai patenkinti smile.gif
ačiū bandysiu paieškoti kur ten yra, nes po naujų metų jau norėčiau užsisakyt. Jei 600-700lt tai normaliai manau. galvojau kad kokia 2000lt kainuos vien darbas. Idomu tik kokie pas tavo draugus žiedai ar paprastučiai klasikiniai ar kokie mandresni su kokiais brilijantukais.

QUOTE(vikiukstis @ 2008 11 12, 12:15)

Ten be akmenukų, bet ne visai paprasti. Su kažkokias trikampėliais, rodos..

ziedus daremes taip, nuejome i parduotuve, issirinkome ziedukus pacius graziausius
papraseme, kad duotu zieduka parodyti, na kitiems, palikom uztata, o ta zieduka nunesem juvelyrui, rotundo gatvej, tas pasiziurejo, pasake, ka gales padaryt, ko negales, na ir uzskem ten ziedus, o ta zieduka grazinom ir atsiemem uztata. siaip visai patenkinti, grazus klasikiniai ziedukai, tik parduotuvej grazesni, bet ir kaina 10 kartu didesne, gaila, bet tuo metu neturejom ziedam 3000lt, nors tie parduotuvej tai man pasakiski buvo, padare aisku panasius, bet tie grazesni

mes ziedukam pinigeliu nepagailejom, issirinkom butent tokius kokiu norejom neziuredami i kaina. Nusprendem, kad juos nesiosim visa gyvenima, todel svarbiausia turi mums patikti

Mums visiškai paprastų, klasikinių, 5,5mm pločio žiedelių gamyba kainavo 250 Lt, turėjome savo aukso.
Nemačiau reikalo už klasikinius aukso gijoj mokėti virš 2000, o pagamino tikrai ne prasčiau
Nemačiau reikalo už klasikinius aukso gijoj mokėti virš 2000, o pagamino tikrai ne prasčiau

QUOTE(Ceresne @ 2008 12 17, 23:17)
Mums visiškai paprastų, klasikinių, 5,5mm pločio žiedelių gamyba kainavo 250 Lt, turėjome savo aukso.

Pasiėmiau šiandien mūsų žiedukus. Gaminomės Kaune, Kalniečių prekybos centre esančioje juvelyro dirbtuvėje. auksas buvo jo, bendras žiedų svoris 13 gr. klasikiniai žiedai.neapvalinti. 6mm pločio .su balto aukso juostele viršuje. sumokėjom 1000 lt. už viską. Liko tik išsigraviruoti kažka vidinėj pusėj, bet čia nedega.iki birželio 6 spėsim

o kur jūs tuos žiedus darėtės?
Nes kaina tikrai nesikandžioja.
Nes kaina tikrai nesikandžioja.

QUOTE(Stebuklinga @ 2008 08 28, 22:19)
Mes ziedus dareme Vilniuje, mano ziedukas kainavo 600Lt (3 brilijantukai+ ziedo pagaminimas 100 Lt + 100 Lt sertifikavimas, auksas buvo musu).
http://www.artogeiab...CFUQI3wod6BdCZg
rekomenduoju darytis cia, ziediliai bus vienetiniai, galesit dalyvauti gamybos procese, gausit sertifikatus..draugai daresi tai liko labai patenkinti, ir labai grazius ziedukus pasidare
rekomenduoju darytis cia, ziediliai bus vienetiniai, galesit dalyvauti gamybos procese, gausit sertifikatus..draugai daresi tai liko labai patenkinti, ir labai grazius ziedukus pasidare