Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Svajok taip, tarsi būtum nemirtingas, o gyvenk taip, tarsi mirtum šiandien.
Džeimsas Dynas
Atsakyti
kuriuo tikėti imu. Gal ir visas gyvenimas - vienintelis, vienas didžiausias mano stebuklas, nepaprastas paprastumu.
-- Justinas Marcinkevičius
Atsakyti
Sugundyk mano protą ir gausi kūną. Atverk mano sielą ir būsiu tavo amžinai.

[Seneka]
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2012 11 07, 22:34)
Moters amzius apibreziamas: pirma jaunyste, antra jaunyste, amzina jaunyste.

O as dievinu Coco Chanell sentencijas. Gal todel, kad tik dabar, perkopus per 30, atradau moteriskuma? smile.gif ax.gif
“In order to be irreplaceacle, one must always be different.”
― Coco Chanel
“My life didn't please me, so I created my life.”
― Coco Chanel
“Fashion changes, but style endures.”
― Coco Chanel
“A woman who doesn't wear perfume has no future.”
― Coco Chanel
“Some people think luxury is the opposite of poverty. It is not. It is the opposite of vulgarity.”
― Coco Chanel
You can be gorgeous at thirty, charmimg at forty, and irresistible for the rest of your life.”
― Coco Chanel

Noredamas buti nepakeiciamas asmuo turi nuolatos buti kitoks.i
Gyvenimas manes nemalonino, todel as sukuriau savo gyvenima.
Mana keiciasi, stilius islieka.
Moteris, kuri "nedevi" kvepalu, neturi ateities. Cia prisiminiau M. Monroe sentencija" Kaip nedeviu nieko? esu nuoga, bet "deviu" kvepalus. (na cia kalbos zaismas smile.gif
Galite buti zavinga trisdesimties, stulbinama ė0-ties ir nepakartojama visa savo gyvenima.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
“Kai surasi žmogų, kuris ramiai tave išklauso, kuris priima širdim, ką tu jam sakai, kuris tau neužduoda dviejų klausimų iš karto, bet klauso įdėmiai, ką tu jam sakai,kuris negręžia nuo tavęs akių, ir tavo žvilgsnio nevengia, žinok, jog radai retą lobį lauke - brangų perlą.”
Johanas Kasparas Lavateras
Atsakyti
Niekada nepamiršiu tavęs prisimint heart.gif
Atsakyti
Laikykis atokiau nuo žmonių, kurie siekia sumenkinti tavo tikslus, svajones. Menkaverčiai žmonės taip elgiasi, o didieji - padeda tau patikėti, kad tu irgi gali būti sėkmingas.

Markas Tvenas
Atsakyti
Tam, kad būti teisingu, reikia pradžiai būti geru. O būti geru - reiškia suprasti, kad visi žmonės klysta.
~ Adriano Celentano ~
Atsakyti
Šiame gyvenime nugali tik tai tie, kas nugali patys save. Kas nugali savo baimes, savo tinginystę ir nepasitikėjimą....
Atsakyti
Santuoka-tai santykiai tarp dvieju zmoniu,kur vienas visada teisus,o kitas vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau vyrai atsiprašinėdavo - su gėlėmis rankoje, o dabar galvoja, kad bučinio per skype užteks.
Atsakyti