Gyvenime svarbiausia ne tai, kad tu esi laiminga, svarbiausia, kad kiti yra laimingi vien dėl to, kad tu esi. Tu esi reikalinga, svarbi, teiki kitiems džiaugsmą, tavęs kažkam labai labai reikia, apie tave galvoja, dėl tavęs nerimauja
Štai dėl ko tu turi jaustis laiminga
Labai dažnai esame didžiausi priešai patys sau, nes kvailai statome kliūtis ant kelio, vedančio į laimę.
"Kiekviename iš mūsų snaudžia genijus, o būdrauja idiotas."
Kokie laimingi žmonės, kurie įstengia pristabdyti buities tėkmę, surasti atokvėpio pertraukėlę atskubančioms džiaugsmo akimirkoms. Tam reikia tikrai nedaug pastangų tiesiog stabtelėti, sutelkti savo dėmesį ten, kur gera bei jauku, ir nuoširdžiai pasidžiaugti.
Iš "Tavo ir mano gyvenimo džiaugsmo knygos"
Iš "Tavo ir mano gyvenimo džiaugsmo knygos"
...Kai gamta palieka kam nors proto spragą, paprastai užtepa ją storu pasitenkinimo sluoksniu... (autorius?)
...Kuo žmogus protingesnis, tuo daugiau pastebi žmonėse gero. Blaise Pascal
Man
...Kartais viskas sekasi. Nesibaiminkite, tai praeis. J.Renardas
...Kuo žmogus protingesnis, tuo daugiau pastebi žmonėse gero. Blaise Pascal
Man

...Kartais viskas sekasi. Nesibaiminkite, tai praeis. J.Renardas
...Norint atlikti, ką nors didinga, reikia ne tik veikti, bet ir svajoti, ne tik kurti planus, bet ir tikėti.
A.France
A.France
Jauna pora užėjo į pačią gražiausią miesto žaislų parduotuvę. Vyras ir moteris ilgai apžiūrinėjo spalvingus žaislus Čia galėjai rasti verkiančių lėlių, elektroninių žaidimų, miniatiūrinių viryklių.Tačiau sutuoktiniai niekaip negalėjo išsirinkti. Jiems į pagalbą atskubėjo maloni pardavėja.
- Mes turime mažą dukrelę,- ėmė aiškinti jai moteris. Visą dieną ji būna namie viena. Mes grįžtame tik vėlai vakare.
- Mūsų dukrelė beveik nesišypso,- tęsė vyras. Norėtume jai nupirkti kažką tokio, kas padarytų ją laimingą,- vėl kalbėjo moteris,- ypač tada, kai mūsų nėra namie Ką nors, kas ją pradžiugintų, kai pasilieka viena.
- Man labai gaila,- mandagiai nusišypsojo pardavėja.- MES NEPARDUODAME TĖVŲ.
/Rožės dvelksmas : trumpi pasakojimai sielai / Bruno Ferrero./
- Mes turime mažą dukrelę,- ėmė aiškinti jai moteris. Visą dieną ji būna namie viena. Mes grįžtame tik vėlai vakare.
- Mūsų dukrelė beveik nesišypso,- tęsė vyras. Norėtume jai nupirkti kažką tokio, kas padarytų ją laimingą,- vėl kalbėjo moteris,- ypač tada, kai mūsų nėra namie Ką nors, kas ją pradžiugintų, kai pasilieka viena.
- Man labai gaila,- mandagiai nusišypsojo pardavėja.- MES NEPARDUODAME TĖVŲ.
/Rožės dvelksmas : trumpi pasakojimai sielai / Bruno Ferrero./
- Sako geri draugai ant kelio nesivolioja.
- Žinai, su maniškiais visko būna
- Žinai, su maniškiais visko būna
Jei šalia tavęs kas nors kenčia, verk kartu su juo. Jei kas nors laimingas, juokis. Meilė žiūri ir mato, klauso ir girdi. Mylėti - tai dalyvauti kito gyvenime visa savo esybe. Kas myli, savyje randa neišsemiamą sugebėjimą guosti ir stiprinti. Esame tarsi viensparniai angelai: galime skristi tik tada, kai esame apsikabinę.
--Bruno Ferrero--
--Bruno Ferrero--
Lapelį po lapelio kasdien plėšiame nuo sieninio kalendoriaus ir išmetame. Ir nepagalvojame, kad plėšiame savo gyvenimo dienas. Nesusimąstydami nuplėšiame ir išmetame
ir vėl bėgame, skubame, vėluojame, bijome, rūpinamės, nerimaujame
O vieną dieną nustebsime pamatę, kad nuplėšėme paskutinį kalendoriaus lapelį ir skubėti jau nebereikės
O vieną dieną nustebsime pamatę, kad nuplėšėme paskutinį kalendoriaus lapelį ir skubėti jau nebereikės
...Pažinojau tik vieną žmogų, kuris mane suprato, bet ir tas suprato neteisingai...
Susipykote, įskaudinote,
tylite, laukiate , kenčiate. Abu. Kas žengs pirmą žingsnį susitaikymo link? Sakoma, kad ne visada atleidimo prašo tas,kuris kaltas.Dažniausiai tas,kuris labiausiai brangina santykius. Jūs abu vienodai branginate jūsų santykius
Tik moteris , ji visada laukia,
laukia iš vyro to pirmojo žingsnio, tos menkos, kažkokiu būdu parodytos užuominos, žodžio, judesio
Iš vyro pusės reikia tiek nedaug, ir tą pačią akimirką moteris atleis, supras, atsiprašys,
Ir tai ne moteriškas užsispyrimas, ne, tai įgimtas, pasąmoninis moters noras neprarasti savigarbos, tai tiesiog ateina iš moters prigimties, ir net jai pačiai kartais sunku suprasti, kodėl taip sunku žengti tą pirmąjį žingsnį.