Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

QUOTE(Averita @ 2012 11 13, 19:48)
Aistros - tai vėjai, pučiantys į laivo bures. Kai kada jie paskandina jį, bet be jų jis negalėtų plaukti. Viskas pasaulyje pavojinga - ir viskas būtina.

Metas man atsinaujinti, pavogsiu naujam parašui aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 13 lapkričio 2012 - 20:51
QUOTE(Averita @ 2012 11 12, 14:40)
…Lapelį po lapelio kasdien plėšiame nuo sieninio kalendoriaus ir išmetame. Ir nepagalvojame, kad plėšiame savo gyvenimo dienas. Nesusimąstydami nuplėšiame ir išmetame… ir vėl bėgame, skubame, vėluojame, bijome, rūpinamės, nerimaujame…
O vieną dieną nustebsime pamatę, kad nuplėšėme paskutinį kalendoriaus lapelį…ir skubėti jau nebereikės…

Kokia tiesa... jūs labai gražių minčių įdedate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 11 13, 21:49)
Metas man atsinaujinti, pavogsiu naujam parašui aciuks.gif

thumbup.gif

QUOTE(Soled @ 2012 11 13, 21:57)
Kokia tiesa... jūs labai gražių minčių įdedate 4u.gif

smagu, kad patinka mirksiukas.gif

Norėčiau bent dienai grįžti į vaikystę..
Kai didžiausios ašaros buvo dėl nenupirkto šuniuko,
Kai didžiausias skausmas buvo nubrozdinti keliai,
Kai bėgdavai nuo tėvų tik tada,kai norėdavo uždėti kepure,
Kai baisiausi žmonės tau atrodė nepažįstamieji,
Ir kai viskas pasaulyje atrodė tik taika ir meilė !

Papildyta:
…Jei tu niekada nedovanosi jai gėlių – ji pamažu pripras gyventi be jų aromato, jei niekada nesakysi „Aš myliu Tave“ ji pripras prie to, kad žodžiai nereikalingi, jei tu niekada nepalaikysi jos sunkiomis akimirkomis, ji išmoks būti stipri, jei neištarsi „ Aš pasiilgau“, ji išmoks nepastebėti laiko, jei nekuždėsi jai komplimentų ir ji pamirš jų grožį, jei niekada nekalbėsi apie jūsų ateitį, ji gyvens tik praeitimi, jei niekada nenušluostysi jai ašarų nuo skruostų, ji pripras verkti vienatvėje, jei niekada nebūsi šalia tomis trapiomis gyvenimo akimirkomis, niekada nebūsi tuo, kurio Jai reikėjo…
Atsakyti
Meilė kaip ašara, akyje prasidėjus į širdį krinta
Atsakyti

Nieko nėra kvailesnio kaip noras visada būti protingesniam už kitus. F.Rochefoucauldas

biggrin.gif Ko gero, mums nerūpėtų, ką žmonės apie mus pamanys, jei žinotume, kaip retai jie apie mus galvoja. O.Mileris
Atsakyti
Kas sunkiau atitenka - tas labiau vertinama.
Atsakyti
Dėkingumas- rūpestingai prižiūrimas vaisius. Tarp puolusių žmonių jo nerasite
-Samuel Johnson-
Atsakyti
Stiprius žmones sunkumai dar labiau sustiprina, ir, kaip be būtų keista, daro žvalesniais, o silpnieji tampa pikti, ir tai juos sugriauna.
Atsakyti
Nedaryti bloga kitiems,dar nereiškia būti geru žmogumi...
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 11 14, 10:07)
Nedaryti bloga kitiems,dar nereiškia būti geru žmogumi...

tai reiskia buti abejingu...
Atsakyti
MUMS LIEKA TIK MEILĖ, KURIĄ IŠDALIJAME KITIEMS /Elbert Hubbard/
Atsakyti
Vidutiniškai moteris per savo gyvenimą 1 metus praleidžia bandydama nuspręsti, ką apsirengti.
Atsakyti