Įkraunama...
Įkraunama...

Brolienė: Na ir sustorėjai!

Na aš tai niekados taip žmogaus neskaudinčiau.Pati savo kailiu esu patyrusi kaip tai nemalonu verysad.gif .Ir taip pat turiu kelias pažįstamas,buvusias klasiokias,kurios priaugusios kelis,ogal net ir kelioliką kilogramų.Bet,kad žmogų skaudinti...Niekados to net nesu pasakiusi.Otas spyris į užpaklį manau tikrai nepadės,jaigu tu pats valios neturėsi schmoll.gif
Atsakyti
as tai irgi turbut sukusciau po tokio ivykio, bet ne del saves, o kad sushiktai brolienei parodyt kokia as grazi...
ir kai sverciau maziau nei ji tai nuvaziuociau pas ja namo ir kai ji atodarytu duris tai sakyciau NU IR ISSTOREJAI!!

man taip viena karta buvo mano teta pasakius kad as isstorejau... as dar jauna visai buvau...
as jos iki siol nekenciu...

ir svarbiauisia kad as visa laika normaliai sveriau...

eina sau kaip nervina tokios bobos kurios aishkina kaip kiti issotorejo, ar kaip kiti blogai atrodo...
schmoll.gif
Atsakyti
as irgi turiu tokia broliene, isivaizduokit man net nesciai uzmetinedavo, kad jau as tokia stora, kaip jos mama (mama sveria kokia 120, o as paskutiniai menesiais nestumo 75kg blink.gif ), jau tokia pavydi, tokia bjauri, kad baisu, dabar metu svori dar ir del to, kad atsiprasant pasimaivyciau pries ja, nes ji uz mane ir taip storesne tongue.gif
Atsakyti
...o mano brolienė tiesiog sušuko: (ir dar viešoje vietoje - teatre) mane pamačiusi -Na ir suplonėjai.
Nebuvo manęs mačiusi keletą mėnesukų. Jau miela... negaliu...
Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2006 05 05, 12:12)

man labiausiai įstrigęs komentaras, taip pat suveikęs kaip geras spyris, buvo vieno kolegos, su kuriuo susitikau po ilgo nesimatymo, sako: "žinai, per tavo šikną jau vidinio grožio nebesimato"  blink.gif

va tas man jau tiktų blush2.gif
Atsakyti
Kodėl istorijų autorės nebepasirodo po keletos metų,nebepasidalija įpūdžiais,kaip sekasi toliau? rolleyes.gif

QUOTE(nicorrette @ 2006 05 05, 11:12)
"žinai, per tavo šikną jau vidinio grožio nebesimato"  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeigu galima,skolinuos frazę,užsikabinsiu ant šaldytuvo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linea... @ 2006 09 04, 02:56)

o siaip kas kas bet brolienes tai turbut ypatingai akylai vertina  viska, kaip ir beje anytos doh.gif

drinks_cheers.gif 100 procentų
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 02 12, 18:59)

nebūtinai,juk visokių būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 02 12, 19:59)

tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
...mano anyta irgi nelabai "laiminga", kad lieknėju...Juk visada buvau už ją geeeeerokai riebesnė...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 02 15, 19:52)
...mano anyta irgi nelabai "laiminga", kad lieknėju...Juk visada buvau už ją geeeeerokai riebesnė...

lietuviškas pavydas,turbūt biggrin.gif
Atsakyti
teko ir man,po nestumo isgirsti ir neviena karta blink.gif
kokia buvai grazi,o dabar blink.gif -suprask,kaip isturejai doh.gif metu svori,kad buciau dar grazesne nei buvau... tongue.gif
Atsakyti