Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 27, 21:35)
Beje, apžiūrėjau ir aš Rimkka su Monkey smile.gif  Man jūs tokios abi panašios atrodot ax.gif  O Rimkkos makiažą labai noriu pagirti 4u.gif Pati dažeisi? Žiauriai gražu, gal žinai kas užtepta ant tavo lūpų, nes spalva ir tas žėrėjimas wub.gif

ačiū, ačiū, akys mano dažytos, skaistalai ir blizgis - monkey, nes tokių dalykų nevartoju lotuliukas.gif

QUOTE(monkey @ 2012 09 27, 22:02)
Kadangi lupdazis buvo mano, tai as ir pakomentuosiu  ax.gif BareMinerals ..spalva: fruit cocktail....dar pasigirsiu, kad ir ruzas mano buvo  tongue.gif ..Rimkkai jis labai tiko    smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Monkey, jei nebūtum pasisveikus, žinok tikrai nebūčiau pamačius blush2.gif 4u.gif

Kadangi jau rytoj penktadienis.... Tai norejau paklaust, ar darom kokį apšilimą šeštadienį vakare? ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 27, 22:41)
Šį kartą kompanionas labiau patiko  lotuliukas.gif  bet ir filmas ok buvo biggrin.gif

Smagu bigsmile.gif Aš savaitgalį su dviem vyrukais susitinku rolleyes.gif Bandau nusiteikt, kad nieko nesitikėčiau, o bet tačiau doh.gif

QUOTE(monkey @ 2012 09 27, 23:02)
Kadangi lupdazis buvo mano, tai as ir pakomentuosiu  ax.gif BareMinerals ..spalva: fruit cocktail....dar pasigirsiu, kad ir ruzas mano buvo  tongue.gif ..Rimkkai jis labai tiko    smile.gif

Galiu pasakyt, kad viskas tiko thumbup.gif
Atsakyti
Penktadienis, merginos keliamės keliamės ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Labas ryyytas PENKTADIENI! ax.gif Pagaliau... blush2.gif

Kaip man gerkle skauda!!!aaa... doh.gif Taip prastai miegojau sianakt... g.gif
As vakar filme Kita svajoniu komanda buvau, kadangi ejau su drauge ir jos draugu leidom vyrui rinkti filma,maniau nesamone bus bet aj ejau...Zinokit man paliko ispudi!Krepsinis...istorija Lietuvos...Juk tai taip idomu... Zalio supratimo neturejau koki spaudima reikejo patirtis musu garsiesiems is tarybu sajungos dedziu...Zodziu kitokio zanro bet liux... 4u.gif

Laurita pabudus ir darbo vietelej... drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 28 rugsėjo 2012 - 08:01
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 27, 23:00)
Smagu bigsmile.gif Aš savaitgalį su dviem vyrukais susitinku rolleyes.gif Bandau nusiteikt, kad nieko nesitikėčiau, o bet tačiau doh.gif
Galiu pasakyt, kad viskas tiko thumbup.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 09 28, 08:51)
Penktadienis, merginos keliamės keliamės  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

atsikėlus aš... bent jau taip atrodė, ale jau visa savaitė neišsimiegojusi esu per tą sinusitą, nes galvą skauda nežmoniškai. pagaliau vakar puskė išrašė man antibiotikų, nes pas gydytoją patekti misija neįmanoma doh.gif bandysiu sveikti...
o jau rytas doh.gif doh.gif doh.gif pramiegojau, nespėjau į trūlą, įsėdau į sekantį, tas sugedo pakeliui, laukiau vėl kito... doh.gif ai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 28 rugsėjo 2012 - 08:08
Sveikos bigsmile.gif

Prisiregistruoju. Dar nedingusi ir dar laukianti meiles biggrin.gif

Zinokii, kaip zudo dirbti grafiku slenkanciu ir kai tenka iki 20 val.... griztu 21 val. ir jau nieeeeeeeeeeeeeeeko nebenoriu. I SM net nebelendu. Truputi paskaitau anglu, paklausau tekstuku, paedu nakciai ir i lova bigsmile.gif

p.s. ryt vestuuuuuuvesss. Aisku busiu sveciu, nes poros neturiu ir nerado lotuliukas.gif Tikiuosi gero laiko praleidimo ax.gif

p.s. soriuka, bet neskaiciau keliu dienu puslapiuku, ka priraset ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 27, 11:30)
Marmaliade, lauksiu atsiliepimų apie šį filmą  4u.gif

Laba ryta.
Niu vakar nuejom y filma, ale visi seansai beveik ispirkti, tai vieta atradom, tik seanse 23.30 doh.gif (kaip dirbantiems zmonems, tai velokai). Filmas pats toks netipinis, aktoriai labai geri: Penelope Cruz, tas aktorius is filmo "Gyvenimas yra grazus" (labai rekomenduoju). Siaip istorijos yra kelios, pirma istorija: eiline seima, kur vyras nei is sio, nei is to tampa populiarus, antra: vaikinukas, kuris laukia savo paneles atvaziuojant i miesta ir ivyksta nesusipratimas, jis is kazkur "nukritusia" prostitute pristato tevams kaip marcia, o jo mergaite tikroji susideda su aktorium ir trecia istorija apie jaunuolius, kurie supazindina tevus ir merginos tevukas (Woody Allen) atranda talenta jaunuolio teve. Na, toks pusiau komiskas, pusiau rimtas, labai daug realybes, daug ironizavimo ir uzsleptu minciu, aisku tas braizas, kad visi miega su visais ir siaip, kad zmones ne nuodemingi smile.gif Siaip galvojau, kad bus prastesnis pagal atsiliepimus, ale visai patiko, na ne vienas is jo sedevru, bet visai vertas demesio... Mano vaikinukui patiko, nors jis ir siaip megsta Wooy Allen'o filmus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Marmaliade, ačiū už išsamius atsiliepimus 4u.gif Su kavalierium ėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 28, 10:04)
Labas rytas  4u.gif

Marmaliade, ačiū už išsamius atsiliepimus  4u.gif Su kavalierium ėjai?  mirksiukas.gif

Jap ax.gif Ner uz ka 4u.gif

Geriausias pausauly tetis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmaliade: 28 rugsėjo 2012 - 09:09
Labas rytas....miegojau kaip reikiant smile.gif cia is dalies delto, kad praejusia puse nakties pralunatikavau biggrin.gif
Sirguliuojancioms 4u.gif
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 27, 22:35)
Monkey, jei nebūtum pasisveikus, žinok tikrai nebūčiau pamačius  blush2.gif  4u.gif

Kadangi jau rytoj penktadienis.... Tai norejau paklaust, ar darom kokį apšilimą šeštadienį vakare?  ax.gif  cool.gif

Tai suprantama...demesys i kompanjona buvo sutelktas mirksiukas.gif
Sestadieni turiu darbu darbeliu, tai bandysiu tik i naktine dali speti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Neseniai iš lovos išsiropsčiau biggrin.gif apsiniaukę.. tamsu..feeee schmoll.gif vienu momentu jau galvojau negi šviesą reikės kambarį jungti doh.gif
Atsakyti