Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas 4u.gif

Vakar su geriausiom draugėm prisivynavom per visus Kauno barus, tai šiandien leidau sau neiti į universitetą blush2.gif Savaitgalis jau man thumbup.gif Tik koks apniukęs oras, tikras ruduo.

Turiu blogą naujieną bent jau sau doh.gif Gavau kelias atsiskaitymų datas, tai 19, 20, 22, 23 ir 26d man atsiskaitymai... Nepavyks dalyvauti Grand meet`e sad.gif Labai gaila... Na, bet manau tikrai ne paskutinis, bus dar progų. Ir dar guodžia tai, kad su dauguma mergaičių jau esu bendravusi tongue.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 09 26, 18:45)
Meyle  4u.gif bet Tu vis tiek iš kelionės išspaudei tiek šaunaus laiko, ar ne?  mirksiukas.gif Vakar ir užvakar pas mus lietus pliaupė, tik vakarop nustodavo,

Taip, labai daug šaunaus laiko 4u.gif

Paskutinėm dienom ir Londone pliaupė lietus be perstojo... O nusileidau LT - saulė kaitina bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 07:55)
Aga,nusipirkau... blush2.gif Nepasigyriau kazkaip! mirksiukas.gif Niu zinokit jis man grooziu grozis,baltas dar mano... wub.gif

Smagu bigsmile.gif O pirkai su sutartim ar ne? mirksiukas.gif

monkey ir rimkkka, žavios profilinės nuotraukos 4u.gif Nepasirodysit plačiau? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 28 rugsėjo 2012 - 10:17
QUOTE(meyle @ 2012 09 28, 11:15)
Labas rytas 4u.gif
Turiu blogą naujieną bent jau sau doh.gif Gavau kelias atsiskaitymų datas, tai 19, 20, 22, 23 ir 26d man atsiskaitymai... Nepavyks dalyvauti Grand meet`e sad.gif Labai gaila... Na, bet manau tikrai ne paskutinis, bus dar progų. Ir dar guodžia tai, kad su dauguma mergaičių jau esu bendravusi tongue.gif
Taip, labai daug šaunaus laiko 4u.gif

monkey ir rimkkka, žavios profilinės nuotraukos 4u.gif Nepasirodysit plačiau? tongue.gif

na va, nepasimatysim ir vėl lotuliukas.gif
o kaip plačiau pasirodyti? biggrin.gif
Atsakyti
Meyle man taip nuoširdžiai gaila unsure.gif et... verysad.gif

Rimkka, juk daugiau fotosesijos kadrų yra, ar ne? Prašom plačiau pasirodyti mirksiukas.gif

Kvyka bitė darbininkė 4u.gif Smagių vestuvių ! sokiai.gif

Subjuro oras kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 28, 11:37)
Rimkka, juk daugiau fotosesijos kadrų yra, ar ne? Prašom plačiau pasirodyti  mirksiukas.gif

daugiau nieko neturiu... kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 28, 12:37)

Kvyka bitė darbininkė  4u.gif Smagių vestuvių !  sokiai.gif

Subjuro oras kaip  doh.gif

bus matyti kaip cia su tom vestuvem bus. Oras tai kaip tycia savaitgaliui jau ne koks bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 28, 10:15)
Turiu blogą naujieną bent jau sau doh.gif Gavau kelias atsiskaitymų datas, tai 19, 20, 22, 23 ir 26d man atsiskaitymai... Nepavyks dalyvauti Grand meet`e sad.gif

Smagu bigsmile.gif O pirkai su sutartim ar ne? mirksiukas.gif

Ejjj taip negalima...Tu turejai vaziuoti kartu... verysad.gif man nepatinka! g.gif unsure.gif
Ir manes kazkodel neguodzia ta mintis jog mes jau buvom susitikusios ir pazistamos esam siek tiek... tongue.gif blush2.gif

Pirkau be jokiu sutarciu...Visada vienoj privacioj firmoj perkam telefonus su seima, jei reikia,tai ten dar ir nuolaida gavau... mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergytes, grazaus visoms savaitgalio! mirksiukas.gif 4u.gif Turiu 3 keleivius i Vilniu,nuotaika pakyleta... Soksiu i suknyte parejus,uzkasiu,griebsiu daiktus ir vaziuosiu... Jau visai nebedaug liko..Mmm... blush2.gif Grizus prisiduosiu... rolleyes.gif
Sparneliai plazdena... wub.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Seila @ 2012 09 28, 12:10)
Ejjj taip negalima...Tu turejai vaziuoti kartu... verysad.gif man nepatinka! g.gif  unsure.gif
Ir manes kazkodel neguodzia ta mintis jog mes jau buvom susitikusios ir pazistamos esam siek tiek... tongue.gif  blush2.gif

Pirkau be jokiu sutarciu...Visada vienoj privacioj firmoj perkam telefonus su seima, jei reikia,tai ten dar ir nuolaida gavau... mirksiukas.gif

Ei...kaip gaila Meyle schmoll.gif,kad negalesi sudalyvauti,bet reiks mudviem, kita savaite pasimatyti.
Del grand meeto, tai as lyg ir turesiu laisva sestadienio popiete, tai butinai prisijungsiu ir palaikysiu kompanija Seilutei
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 09 28, 13:25)
Mergytes, grazaus visoms savaitgalio! mirksiukas.gif  4u.gif Turiu 3 keleivius i Vilniu,nuotaika pakyleta... Soksiu i suknyte parejus,uzkasiu,griebsiu daiktus ir vaziuosiu... Jau visai nebedaug liko..Mmm... blush2.gif Grizus prisiduosiu... rolleyes.gif

Ech, kaip fainai 4u.gif baltai baltai pavydu biggrin.gif Si savaitgali pas mane nusimato krikstynos, o po to trauksim i koki klubeli pasisokti...
Lauksim...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 28, 10:29)
na va, nepasimatysim ir vėl 
o kaip plačiau pasirodyti?

Tai va, Palangoj rodos šalia buvom, dabar vėl per plauką... doh.gif

Na turėjau omenyje tą patį, ką parašė Ethella. Kad galėtum įkelti daugaiu nuotraukų mirksiukas.gif Bet jeigu neturi, tai laukiam wub.gif Pas profesionalą buvot? rolleyes.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 09 28, 10:37)
Meyle man taip nuoširdžiai gaila

Man irgi verysad.gif Lapkričio 15d atvyksiu savaitgaliui į Vilnių, gal bent kavutės suderintume mirksiukas.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 28, 12:10)
Ejjj taip negalima...Tu turejai vaziuoti kartu... verysad.gif man nepatinka! g.gif  unsure.gif

Man irgi nepatinka, bet atsakomybė yra atsakomybė cool.gif
Gal sekmadienį, jeigu turėsi jėgų, bent valandėlei stabteltum Kaune tongue.gif Pasiilgau blush2.gif
Čia kalbu apie meet`o sekmadienį, o dabartinio linkiu kuo geresnio. Oi, kaip tau gera širdutėj... wub.gif Lauksim įspūdžių mirksiukas.gif

QUOTE(Astulka* @ 2012 09 28, 13:32)
Ei...kaip gaila Meyle ,kad negalesi sudalyvauti,bet  reiks mudviem, kita

Si savaitgali pas mane nusimato krikstynos, o po to trauksim i koki klubeli pasisokti...

Mhm sad.gif O mudvi paderinsim artimiausiu metu, juk jau taip seniai matėmės g.gif mirksiukas.gif

Smagios krikštynų šventės ir šokių iki aušros ! bigsmile.gif

kvyka, vestuvės... wub.gif Smagiai tau pasibūt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 28 rugsėjo 2012 - 14:28
QUOTE(Seila @ 2012 09 28, 15:25)
Mergytes, grazaus visoms savaitgalio! mirksiukas.gif  4u.gif Turiu 3 keleivius i Vilniu,nuotaika pakyleta... Soksiu i suknyte parejus,uzkasiu,griebsiu daiktus ir vaziuosiu... Jau visai nebedaug liko..Mmm... blush2.gif Grizus prisiduosiu... rolleyes.gif

Gražaus laiko wub.gif Ir joa, būtinai prisiduok sugrįžusi biggrin.gif Ei, bet tai pasisekė ir keliauninkų tinkamų sulaukti bigsmile.gif

Meyle, nors nepažįstu tavęs asmeniškai, bet man irgi gaila, kad nebūsi 4u.gif Man kažkaip norėtųsi, kad visos visos būtume kartu Tą Šeštadienį ax.gif Vat ką daro kasdieninis bendravimas čia doh.gif bigsmile.gif

Kvyka, kieno vestuvėse dalyvausi? smile.gif Smagaus laiko ir, kad oras nekvailiotų mirksiukas.gif Kaip, kad šiandien doh.gif Nu vat šią akimirką saulutė šviečia smile.gif

Atsakyti
Mergaitės, gal galit rekomenduot kokią gerą gerą komediją? ax.gif Atsisiunčiau 7 rimtus filmus, galvoju reik ir kokią komediją... Penktadienį leisiu namuose, toks niūrus oras už lango, gal namuose reik susikurt linksmą atmosferą cool.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 28, 14:55)
Meyle, nors nepažįstu tavęs asmeniškai, bet man irgi gaila, kad nebūsi 4u.gif Man kažkaip norėtųsi, kad visos visos būtume kartu Tą Šeštadienį ax.gif Vat ką daro kasdieninis bendravimas čia doh.gif  bigsmile.gif

group.gif Seeeeekta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaune pila kaip iš kibiro... Kaip gera būti namuose ax.gif Niekas neištemptų iš namų, na nebent drugeliai tongue.gif biggrin.gif Kurie mane gerokai aplenkę kelių tūkstančių kilometrų spinduliu mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 28 rugsėjo 2012 - 16:36