Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Po darbų smile.gif

žiūriu Karibų piratus smile.gif nors jau N kartų matytas, bet vistiek žiūrisi drinks_cheers.gif

Laukiu jau rytojaus!!!!!

Kur kada tinkamės?! Nes aš po darbų nelabai turėsiu laiko kada prie kompo sedėt blush2.gif lotuliukas.gif Kiek mūsų bus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=AUovGLdse9w

juoko doze pries miega, kas supranta rusiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 09 28, 23:09)
kas supranta rusiskai  biggrin.gif

bebe.gif bebe.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 28, 23:11)

sorry tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Man dar rytas, nes ką tik atsikėliau rolleyes.gif Vakar naktinėjau, pliurpiau internete ax.gif
Šiandien kažko tai man norisi tinginėti rolleyes.gif O ką jūs esat sugalvojusios? Einat vakarot į miestą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 29, 12:56)
Labas rytas bigsmile.gif Man dar rytas, nes ką tik atsikėliau rolleyes.gif Vakar naktinėjau, pliurpiau internete ax.gif
Šiandien kažko tai man norisi tinginėti rolleyes.gif O ką jūs esat sugalvojusios? Einat vakarot į miestą? smile.gif

Nežinau, ką kitos, matyt turi ypatingų planų biggrin.gif mes su DF vakarosim, kas nori prašom jungtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš keliauju į Suvalkiją. Aplankysiu močiutę ir susitiksiu su artimiausiais giminaičiais. Kaune nebuvo jokių intriguojančių pasiūlymų biggrin.gif blush2.gif Tai galvoju kam čia namie tūnot...

Belle su DF, smagiai patūsinkit šiandien ! bigsmile.gif
Atsakyti
Meyle, geros kelionės mirksiukas.gif
Belle fleur, į Panteras trauksit? ax.gif

Mano kaimynai kažką skanaus ir kvapnaus gamina smile.gif Per virtuvėje esančias groteles taip viskas užsiuodžia...jaučiu eisiu ir aš maisto ieškotis rolleyes.gif Dabar kapoju tinginį, bet jau norisi kažko rimtesnio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 29, 14:00)
Nežinau, ką kitos, matyt turi ypatingų planų  biggrin.gif  mes su DF vakarosim, kas nori prašom jungtis  smile.gif

Planavau prisijungti, bet nusivariau per diena blink.gif neisivaizduoju, kas sugebetu mane atplesti nuo lovos biggrin.gif..... smagiai pasokit mirksiukas.gif

Visoms smagaus sestadienio vakaro 4u.gif
Atsakyti
Siausim biggrin.gif
Plaukuosena padaryta, makiažas yra biggrin.gif dar truputi nagai džiūsta ir trauksiu pas Belle bigsmile.gif

Iki rytojaus drinks_cheers.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Oho pavaret jus cia biggrin.gif bet smagu, reiskia visu savaitgalis super duper nuostabus bigsmile.gif
Mano tai truputi liudnas, skauda sirdi del paskutines simpatijos verysad.gif ir vakar suzinojau, kad buvusi didzioji nuostabioji meile kita savaite veda verysad.gif siaip turetu buti dzin, bet deja deja. suspaude nerealiai sirdi unsure.gif
Papildyta:
Meyle, palaikau rysi su abiem, bet kazko nzn nzn ar cia kas iseis unsure.gif nu su pirmu vaikinu gal kas aiskiau bus poryt ar noresiu ir tesiu tolimesni bendravima blush2.gif biggrin.gif o antrasis, tai idomiai su juo, tipiskas neapsisprendelis yra, buvom susitike, viskas faina, zadejo po keliu dienu atvesti man siokiu tokiu lauktuviu ir dingo blink.gif absoliuciai jokiu ziniu, nu ir as rami sau sedziu nei labas, nei viso gero, tai siandien tik grazuolis atsibudo, tarp kitko parase sms, truputi pasirasinejom ir vel tylu ramu biggrin.gif
O kaip tavo visos simpatijos? bigsmile.gif
Papildyta:
Labai patiko vienas straipsnis, labai atitinka mane, na manau ir daugelis cia save atpazins blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
http://www.alfa.lt/s...12-09-27_08-30/
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 09 30, 18:20)
Meyle, palaikau rysi su abiem, bet kazko nzn nzn ar cia kas iseis  unsure.gif nu su pirmu vaikinu gal kas aiskiau bus poryt ar noresiu ir tesiu tolimesni bendravima   o antrasis, tai idomiai su juo, tipiskas neapsisprendelis yra, buvom susitike, viskas faina, zadejo po keliu dienu atvesti man siokiu tokiu lauktuviu ir dingo  blink.gif absoliuciai jokiu ziniu, nu ir as rami sau sedziu nei labas, nei viso gero, tai siandien tik grazuolis atsibudo, tarp kitko parase sms, truputi pasirasinejom ir vel tylu ramu 
O kaip tavo visos simpatijos?
Papildyta:
Labai patiko vienas straipsnis, labai atitinka mane, na manau ir daugelis cia save atpazins
http://www.alfa.lt/s...12-09-27_08-30/

Labas,

Suprantu tavo liūdesį, juk natūralu 4u.gif Vienas iš mano simpatijų, prieš mėnesį susilaukė sūnaus. Atrodo jau ne vieneri metai nebendravom, bet kūnu praėjo šiurpuliukai... Taip jau būna.
O kuris neapsisprendėlis - Pirmasis ar Antrasis? blush2.gif (apie pirmąjį spėjom apkalbėt realiai, o apie antrąjį nebe) Pirmojo pasakojimas man sudarė įspūdį, kad jis viskam dėl tavęs pasiryžęs bigsmile.gif
Beje, kaip tu jautiesi Lietuvoje? Kokia situacija su darbo paieškom?
Poryt laukia kažkoks ypatingas pokalbis ar tiesiog susitikimas? Sakai, kad turėtų kažkas paaiškėti blush2.gif
Na, tie dingimai tikrai neprideda jiems pliusų doh.gif Iš vienos pusės, natūralu, kad jie renkasi ir aklai neneria į santykius su viena, kai dar nė su viena nėra kažko gilaus. Bet kaip galima šitaip drąsiai dingt ir po to atsirast, aš niekada nesuprasiu cool.gif Nemoka jie būt tokiais gerais aktoriais, kokiom aktorėm sugebam būti mes, moterys tongue.gif Net jei keliais frontais tenka, bet sugebam išlikti nedemaskuotos ir tokios pat žavingos biggrin.gif

Pas mane šiuo metu štilių štilis. Neturiu visiškai jokių simpatijų ir nedraugauju su drugeliais, deja unsure.gif
Na, beveik kasdien susirašau su vasaros vienos dienos romanu, neleidžia apkiautėt ir vis sužadina šypseną veide 4u.gif Bet čia tiesiog smulkmena kasdienybėje. Dar tasai pas kurį atostogavau UK, atkakliai pasiryžęs užkariaut mano suakmenėjusią širdį biggrin.gif Jau šiąnakt grįžta į LT cool.gif
Irrrrr, su vienu vaikinu susirašinėju kelis mėnesius. Dar kaip tik, kai buvai pas mane svečiuose Palangoje, sakiau, kad iš Danijos - gal pameni mirksiukas.gif Tai šiandien grįžo į LT, pirmąkart sulaukiau jo skambučio - išgirdau balsą blush2.gif Pokalbis patiko, ateinančią savaitę atvyks į LT ir pagaliau įvyks abiejų ilgai lauktas susitikimas bigsmile.gif Noriu labai labai, bet tuo pačiu toks jaudulys...nemėgstu aš tų internetinių susitikimų, nes juose būna begalė nesusipratimų doh.gif Na, bet viskas bus gerai.

Labai patiko straipsnis mirksiukas.gif Tikrai daug tiesos. Ir užkliuvo akis už vieno komentaro - eilėraštuko biggrin.gif :

Neverk ir nesidžiauk, jei draugas žmoną rado.
Vadinas, jam kankint ji buvo paskirta.
Ne, niekam nepavyks išvengt likimo savo.
Atskris ir tau strėlė, Amūro paleista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 30 rugsėjo 2012 - 19:20