Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(marmaliade @ 2012 10 02, 10:46)
Tai, kad ir dabar gatveje prieina ir siaip nebijo bet kur susipazinti, tik gal taip iskrenta  ax.gif

na bet man atrodo anksciau ju daugiau buvo g.gif na arba man tiesiog taip "sekasi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 02, 09:44)
Na va, jau ir pas Belle drugeliai atskrido  blush2.gif ech... wub.gif

Vis tik nezinai uz kurio kampo ka sutiksi ir kada...kaip ir buvau anksciau sakius... blush2.gif kai maziausiai tikiesi...
Atsakyti
[quote=kissa666,2012 10 02, 10:48]
na bet man atrodo anksciau ju daugiau buvo g.gif na arba man tiesiog taip "sekasi" biggrin.gif
[/quote]
Nu kai as jaunesne buvau, man ir bernai draugiskeni, ne tokie islepe ir fainesni atrode, ale dabar visi isgraibyti lotuliukas.gif Liko arba tie, kuriu niekas nepaeme, arba uzkieteje karjeristai, arba eina banga besiskirianciu, bet zinai ne visos nori vyro su bagazu, t.y. zmona buvusia ir vaikais, o tu, kurie issiskiria ir be pasekmiu labai mazia, nes buna labai ilgai isdraugave ir kazkas lieka, ar ex nepalieka, ar zmona su alimentais tampo arba skyrybos procese... Tai..
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 10 02, 10:53)
Nu kai as jaunesne buvau, man ir bernai draugiskeni, ne tokie islepe ir fainesni atrode, ale dabar visi isgraibyti  lotuliukas.gif Liko arba tie, kuriu niekas nepaeme, arba uzkieteje karjeristai, arba eina banga besiskirianciu, bet zinai ne visos nori vyro su bagazu, t.y. zmona buvusia ir vaikais, o tu, kurie issiskiria ir be pasekmiu labai mazia, nes buna labai ilgai isdraugave ir kazkas lieka, ar ex nepalieka, ar zmona su alimentais tampo arba skyrybos procese... Tai..

va va... cia tai jau tikrai doh.gif et... cia kaip ir to posako "Jau per velu laukti princo, bet dar per anksti buti su betkuo"
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 02, 10:56)
va va... cia tai jau tikrai  doh.gif  et... cia kaip ir to posako "Jau per velu laukti princo, bet dar per anksti buti su betkuo"

hm g.gif
bet gi per jauna kad taip kalbetum g.gif
va 30-meciai tai taip, o tavo amziuje pats gazas ieskot laisvu, ne komplikuotu ir be bagazo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 spalio 2012 - 10:00
QUOTE(comep @ 2012 10 02, 11:00)
hm  g.gif
bet gi per jauna kad taip kalbetum  g.gif
va 30-meciai tai taip, o tavo amziuje pats gazas ieskot laisvu, ne komplikuotu ir be bagazo  g.gif

na bet patikek... as i klubus jau pvz nemazai laiko vaikstau... su nemazai ten esu susipazinusi... tai zinok tik vienas yra vyresnis uz mane, kuriam 27m biggrin.gif visi kiti jaunesni... 21-22m doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kad vistiek is ju nieko gero... unsure.gif
nezinau kur pazindintis... su savo darbu irgi su niekuo nesusipazinsiu... g.gif
Atsakyti
Va Maybelline niekada neteko naudoti, aš pastaruoju metu naudojau Max Factor Masterpiece, bet dabar nebelabai jis man patinka. Net galvojau gal pabandyti iš tų brangesnių, va iš kokio Dior‘o, tik galvoju, ar verta. Esu kažkada turėjusi Lancome Hypnose, tai tu tikrai nevertas buvo tos sumos.
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 02, 11:02)
na bet patikek... as i klubus jau pvz nemazai laiko vaikstau... su nemazai ten esu susipazinusi... tai zinok tik vienas yra vyresnis uz mane, kuriam 27m  biggrin.gif  visi kiti jaunesni... 21-22m  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir kad vistiek is ju nieko gero...  unsure.gif 
nezinau kur pazindintis... su savo darbu irgi su niekuo nesusipazinsiu...  g.gif

Kissa, dar tikrai jauna esi... gal tiesiog taip sutampa, kad jaunesni tave pakalbina. Nes iki 25 metų tikrai yra pilna vienišų vyrukų. Iki 30 m. irgi dar yra, tik jau su jais sunkiau, nes tokių metų jie jau yra arba labai išrankūs, arba visiški vėjo pamušalai.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 02, 11:39)
Kissa, dar tikrai jauna esi... gal tiesiog taip sutampa, kad jaunesni tave pakalbina. Nes iki 25 metų tikrai yra pilna vienišų vyrukų. Iki 30 m. irgi dar yra, tik jau su jais sunkiau, nes tokių metų jie jau yra arba labai išrankūs, arba visiški vėjo pamušalai.

o tai iki 25m. sakai jie nera isrankus ar vejo pamusalai? biggrin.gif man atrodo dar daugiau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 02, 11:42)
o tai iki 25m. sakai jie nera isrankus ar vejo pamusalai?  biggrin.gif  man atrodo dar daugiau....  biggrin.gif

zinau kad gal durnai skambes tie zodziai, bet busi viena ar nebusi po keliu metu, bet visgi skirtuma suprasi tarp vejo pamusalo vyro 25-eriu ir vejo pamusalo 30-ies zinok biggrin.gif
vyresnes panos supras ka noriu pasakyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 spalio 2012 - 10:52
Sveikos, kadangi turiu priverstine iseigine, tai galiu ir sm pasireikšti. Maniskiui ausų uzdegimas, tad tenka sedeti namuose. Dar turiu vilčių, kad ryt išeis išeiti į darbą, jei ką surasiu, kas pabus.
QUOTE(comep @ 2012 10 02, 10:52)
zinau kad gal durnai skambes tie zodziai, bet busi viena ar nebusi po keliu metu, bet visgi skirtuma suprasi tarp vejo pamusalo vyro 25-eriu ir vejo pamusalo 30-ies zinok  biggrin.gif
vyresnes panos supras ka noriu pasakyt  biggrin.gif  4u.gif

Comep labai tiksliai parasei apie vėjo pamusalus biggrin.gif
DF žinok yra daugybe, kuriems per 35 ir daugiau, bet jie labai mažai kuom skiriasi nu tu, kuriem po 25 metus!
Dziaugiuosi dėl Belles, kad kazkas sugebejo suvirpinti drugelius....
Dabar labiausiai laukiu meyles skambucio tikiuosi ji man padės ir jau ryt galėsiu keliauti į darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 02, 11:52)
vyresnes panos supras ka noriu pasakyt  biggrin.gif  4u.gif

manau, kad suprantu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti