Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

tiesiog jaunesni vejo pamusalai tokie dazniausia yra del noro pasiganyt, issiganyt, pagyvenimo sau ''kol gali''...
vyresni dar like laisvi, ''nesupakuoti'' vejo pamusalai - del gyvenimo budo laugh.gif
tik jaunesni is to isauga, vyresni nelabai, arba nebent netycia jiems netiketai katra mergina pririsa biggrin.gif

nesakau kad 100 proc, visur visada yra isimciu, bet siaip tai taip yra ir tiek laugh.gif taip pasaulis suredytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 spalio 2012 - 12:51
tai jeigu jaunesni is to isauga.. reiskias galima rasti ir normaliu 27-30m. vyru biggrin.gif
Atsakyti
Comep viską aiškiai išdėstei thumbup.gif

Tie vėjo pamušalai iki 25 dar su perspektyva, jog pasikeis, suaugs, subres, o va kai 30mečiai ir vyresni su tokiu gyvenimo būdu, tai nu ni dai bog, vilties itin mažai, kad keisis doh.gif

Kissa, aišku galima, ne visi jie tokie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 02 spalio 2012 - 12:57
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 02, 13:56)
tai jeigu jaunesni is to isauga.. reiskias galima rasti ir normaliu 27-30m. vyru  biggrin.gif

isauga... ir kuria santykius wink.gif
tai tu vadinamu kaip sakai normaliu laisvu vyru rasti sunku...
tame ir bukis, as tau ta noriu pasakyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 02, 11:42)
o tai iki 25m. sakai jie nera isrankus ar vejo pamusalai?  biggrin.gif  man atrodo dar daugiau....  biggrin.gif

Bet tarp tų 25-mečių „pamušalų“ yra ir normalių vienišų vaikinų, kurių tikrai yra daugiau nei pavyzdžiui tarp 30-mečių. Šitie jau ir su patirtim kažkokia būna, žino savo vertę ir jau taip paprastai nesužavėsi pasišypsojus.
Atsakyti
Niu ka...savaitgali turesiu sveciu. blush2.gif reik gal pasigalvoti ka paveikti... g.gif Vis tik sostine ne pajuris... doh.gif
Gal i spektakli kuri vakara? g.gif Kretingos ziemos sodas,beabejones jura...Galvojau gal kuri vakara savo mergas sukviesti kas su antrom pusem,kas ne boulinga pazaisti...Bet kaip tycia viena iskrenda,kita isvaziuoja draugo mamos sveikinti, kita lieka be simpatijos ta savaitgali... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 02 spalio 2012 - 13:19
Seila yuhu ! Viskas juda itin gera linkme wub.gif Pabūsit dviese, nereiks nei draugių į kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 02, 13:49)
Seila yuhu ! Viskas juda itin gera linkme  wub.gif Pabūsit dviese, nereiks nei draugių į kompaniją  mirksiukas.gif

Na namuose as nenoriu sedeti visa savaitgali... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 02, 15:20)
Na namuose as nenoriu sedeti visa savaitgali... blush2.gif

Nebūtina gi namie tik sėdėti, kaip ir sakei teatras arba filmas, jei geras oras - išeisit pasivaikščioti, nuvažiuosit prie jūros, kur skanios kavos su pyragu, o kad ir namie - vakarienę kartu gaminti wub.gif
Atsakyti
Seila wub.gif Man tai pas tave atvažiavus jūros užtektų rolleyes.gif Šito reiškinio negaliu sulygint nei su teatrais, nei su boulingu ar draugėm ax.gif Tai ir vėl nusimato puikus laikas bigsmile.gif
Dar į temą...man dažnai atrodo, kad aš pati tokia vėjo pamušalas, kad ta prasme "apspjaunu" daugybę vyrukų blush2.gif Ir įtariu, kad kol kas bent jau nesikeičiu...
O kalban apie tušus, tai neturiu ką pasakyt- nenaudoju ax.gif Šiaip nesu natūralistė, bet blakstienų dažyti nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 02, 14:25)
Nebūtina gi namie tik sėdėti, kaip ir sakei teatras arba filmas, jei geras oras - išeisit pasivaikščioti, nuvažiuosit prie jūros, kur skanios kavos su pyragu, o kad ir namie - vakarienę kartu gaminti wub.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 02, 14:25)
Seila wub.gif  Man tai pas tave atvažiavus jūros užtektų rolleyes.gif Šito reiškinio negaliu sulygint nei su teatrais, nei su boulingu ar draugėm ax.gif Tai ir vėl nusimato puikus laikas bigsmile.gif

Teeeeiiipp viskas bus gerai...Turi buti gerai! blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 02, 15:25)
O kalban apie tušus, tai neturiu ką pasakyt- nenaudoju ax.gif Šiaip nesu natūralistė, bet blakstienų dažyti nemėgstu schmoll.gif

Aš tai turiu ilgas blakstienas, tik jos į galą nušviesėjusios, todėl be tušo gana nykiai atrodau, nors kasdien į darbą eidama nesidažau. Užtat kažkur einant norisi pasiryškinti ir pati kitaip visai jaučiuosi. Žodžiu šiandien padariau tyrimą, visas išklausinėjau tai dabar belieka apsispręsti
Seila, kaip faina... va čia yra nerealu, viskas gražu ir aišku wub.gif
Atsakyti