Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 04, 08:37)
Labiausiai man gėda, kad aš jam sakiau, jog jis manęs neatsimins, o gavosi taip, kad pati net apie jokį Gintarą lyg girdėjusi nebūčiau. Monkey, aš tada linksminausi, net nežinau, ar jis man patiko, tiesiog pasiutimas tą vakarą buvo užėjęs man, tai ir buvau labai bendraujanti ir aktyvi. O šiaip jis vis tiek nė truputėlį neprilygsta mano galvos skausmui, panos pagalvosit, kad aš išprotėjau, bet jis man yra nuostabus, nerealus, protingas ir aš galiu tiesiog žiūrėti jam į akis, kurios yra siaubingai gražios, ir aš jau jausiuosi laiminga. Bet bet bet... nors bendravimas susitikus yra labai gražus, nėra tiek dėmesio kiek aš norėčiau, bijau, kad jis nenori to paties, ko aš, ir tikrai neįsivaizduoju, kas čia bus. Tai vat, kad tiek nesvaigčiau žinokit tikrai tuo Gintaru pasinaudosiu, reikia kažkaip nukreipti mintis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kokia pažįstama situacija! man taip buvo su tuo kariškiu simpatija, kur kaip Belle rašo, pažiūrėjai į akis ir gera lotuliukas.gif
deja, tai labai greit baigėsi doh.gif
užtat su dabartiniu nėra tų drugelių, virpulių, tačiau šalia jo jauku, ramu, gera ir keista tuo pačiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 04, 08:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi kokia pažįstama situacija! man taip buvo su tuo kariškiu simpatija, kur kaip Belle rašo, pažiūrėjai į akis ir gera  lotuliukas.gif
deja, tai labai greit baigėsi  doh.gif

gal su visais kariskiais taip pat? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 04, 08:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi kokia pažįstama situacija! man taip buvo su tuo kariškiu simpatija, kur kaip Belle rašo, pažiūrėjai į akis ir gera  lotuliukas.gif
užtat su dabartiniu nėra tų drugelių, virpulių, tačiau šalia jo jauku, ramu, gera ir keista tuo pačiu lotuliukas.gif

Ačiū Rimka, labai optimistiškai nuteikei biggrin.gif Bet tarp mūsų dar net nieko nebuvo, man tiesiog jisai patinka ir kaip žmogus, ir kaip vyras.

Rimka, žiūrėk irgi kokia slapukė. Tai ką čia visos su kavalieriais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 04, 09:05)
Ačiū Rimka, labai optimistiškai nuteikei  biggrin.gif  Bet tarp mūsų dar net nieko nebuvo, man tiesiog jisai patinka ir kaip žmogus, ir kaip vyras.

Rimka, žiūrėk irgi kokia slapukė. Tai ką čia visos su kavalieriais?  bigsmile.gif

aš be kavalieriaus, mes nedraugaujam biggrin.gif tik susitikinėjam, na ir blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Tikras ruduo už lango...aišku viskas normalu, spalio mėnuo visgi cool.gif

Belle, laikau už tave kumščius, kad viskas baigtųsi teigiamai. Taip gražiai parašei, ech...

QUOTE(rimkka @ 2012 10 04, 07:54)

Pala pala, tu irgi turi simpatiją??? Ale visos kokios slapukės pradėjot darytis, nebesusigaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 04, 09:08)
Labas rytas 4u.gif Tikras ruduo už lango...aišku viskas normalu, spalio mėnuo visgi cool.gif

Belle, laikau už tave kumščius, kad viskas baigtųsi teigiamai. Taip gražiai parašei, ech...
Pala pala, tu irgi turi simpatiją??? Ale visos kokios slapukės pradėjot darytis, nebesusigaudau biggrin.gif

na, turiu su kuo susitikinėti, ale pasakyti, kad jis man baisiai patinka - to negaliu smile.gif kaip sakant, plaukiu pasroviui mirksiukas.gif

Belle, mano patirti tai nebūtinai teisinga wink.gif tu jam gal tikrai patinki, o vat aš kaip supratau, tai nepatikau biggrin.gif tik man stogą rovė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tikiuosi, kad tau viskas bus labai gerai su juo smile.gif mintimis aš su tavimi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 04, 09:04)
gal su visais kariskiais taip pat? hihihi.gif

su kiek bendravau per ieskoka, tai taip, visi trenkti lotuliukas.gif - merginos buvo teisios mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už palaikymą ax.gif . Aš vis kartoju sau, kad nereikia taip visko sureikšminti, reikia tiesiog į viską paprasčiau žiūrėti, džiaugtis gyvenimu, galų gale gi tokia mergina turi didesnius šansus sudominti kažką, nei būdama paranojike. Nors mano savijauta tai ne kažką... jau ne tik gerklę skauda, bet ir sloga bando kabintis. Jau beveik turiu tą sexy pakimusį balsą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 04, 09:22)
Ačiū mergytės už palaikymą  ax.gif . Aš vis kartoju sau, kad nereikia taip visko sureikšminti, reikia tiesiog į viską paprasčiau žiūrėti, džiaugtis gyvenimu, galų gale gi tokia mergina turi didesnius šansus sudominti kažką, nei būdama paranojike. Nors mano savijauta tai ne kažką... jau ne tik gerklę skauda, bet ir sloga bando kabintis. Jau beveik turiu tą sexy pakimusį balsą  biggrin.gif

pasigavai virusą smile.gif sunkiai aš jį pakėliau - teko šį kartą ir antibiotikų griebtis, bet pasveikau smile.gif
Atsakyti
labarytis mirksiukas.gif
koks ukanotas tikras rudeniskas oras, tik galetu saulyte islysti, man grazu kai spinduliai pro ruka skverbias wub.gif

bet tai mergos tikrai kokios slapukes...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 04, 09:27)
labarytis  mirksiukas.gif
koks ukanotas tikras rudeniskas oras, tik galetu saulyte islysti, man grazu kai spinduliai pro ruka skverbias  wub.gif
bet tai mergos tikrai kokios slapukes...

na ne tai kad slėpiau, bet tiesiog nesakiau, nes nėra čia kuo girtis - drugelių nėr, kojų nepakerta.... žmogus pasitaikė drovus, nei paima už rankos, nei pabučiuoja... bučiuoja tik kai tamsu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
geriausias topas - kad mano ex vyras manęs negali pamiršti, todėl išmetė mane iš skype ir FB, o kai pamatė FB mano profilio foto, parašė, kad dabar bus dar sunkiau pamiršti... juokas mane ima, kai skirtis, tai nemyli, nori laisvės, metai praeina - nepamiršau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 04, 09:30)
na ne tai kad slėpiau, bet tiesiog nesakiau, nes nėra čia kuo girtis - drugelių nėr, kojų nepakerta.... žmogus pasitaikė drovus, nei paima už rankos, nei pabučiuoja... bučiuoja tik kai tamsu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
geriausias topas - kad mano ex vyras manęs negali pamiršti, todėl išmetė mane iš skype ir FB, o kai pamatė FB mano profilio foto, parašė, kad dabar bus dar sunkiau pamiršti... juokas mane ima, kai skirtis, tai nemyli, nori laisvės, metai praeina - nepamiršau...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

viespatie su viespaciukais, tai negi sunkui buriui bobu bent seksu pasigirt???????? fool.gif hihihi.gif

pfff, turi bent proto ismest is kontaktu, saunuolis cool.gif
o jei prisileistum ji, garantija sugalvotu kad visgi jis pamirso tave cool.gif asiolas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 04, 09:35)
*viespatie su viespaciukais, tai negi sunkui buriui bobu bent seksu pasigirt????????  fool.gif  hihihi.gif
pfff, turi bent proto ismest is kontaktu, saunuolis  cool.gif
**o jei prisileistum ji, garantija sugalvotu kad visgi jis pamirso tave  cool.gif  asiolas ir tiek

*hm, kad ir seksas nėra jau labai įspūdingas, kad būtų galima pasigirti lotuliukas.gif
**oi neeee, neprisileisiu aš jo nė pro kur - sugebėjau išmesti jį iš širdies, gal tik įdomu jam kaip sekasi, nes vis dėlto, 8 metai kartu buvo... jis nepasikeitė ir nepasikeis niekada, tad kam man to reikia smile.gif be to, man dabar patinka mano gyvenimas - būrys draugių, šokiai-pokiai, sekta wink.gif
Atsakyti