Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 20:03)
Jisai skambina, sms'ais neužsiima... na vakar parašė sms, bet paskui iš karto paskambino... ai nu žodžiu...  biggrin.gif nesvarbu... nebesigilinam  biggrin.gif

biggrin.gif ...man taip pat, kol ten tik koks pasimatymas ..kitas...nesinori labai gilintis, nes viskas gali labai paprastai pasibaigti... ypac, kai siais laikais ..visi vis iesko.. iesko... geresnio/es...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 03 spalio 2012 - 20:25
QUOTE(monkey @ 2012 10 03, 20:24)
viskas gali labai paprastai pasibaigti... ypac, kai siais laikais ..visi  vis iesko.. iesko... geresnio/es...

drinks_cheers.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 10 03, 21:24)
biggrin.gif ...man taip pat, kol ten tik koks pasimatymas ..kitas...nesinori labai gilintis, nes viskas gali labai paprastai pasibaigti... ypac, kai siais laikais ..visi  vis iesko.. iesko... geresnio/es...

Žinai, pagaliau ir aš norėčiau būti ta geresnė, kurią surado... Bėda ta, kad aš pati apie save taip nemanau doh.gif
Atsakyti
Nusilakavau nagus su šiandien nusipirkta raudona spalva wub.gif Pradžius ir tiesiu taikymu į lovą. Kažkoks blogietis liūdesys kabina, tai geriau užmušiu jį sapnais... Labanaktis, draugeškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 18:26)
Taip, mane labai domina, tik nežinau, kokio lygio susidomėjimas manimi... stengiuosi nusiraminti ir daug negalvoti, bet lengviau pasakyti nei padaryti. Aš kaip ir Seila labai daug mąstau  biggrin.gif

blush2.gif tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 19:03)
Jisai skambina, sms'ais neužsiima... na vakar parašė sms, bet paskui iš karto paskambino... ai nu žodžiu...  biggrin.gif nesvarbu... nebesigilinam  biggrin.gif

viskas labai svarbu... bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, panos... pralinksmino mane... išsitraukiau rūbus lyginti, skambina kažkas, numeris nežinomas, atsiliepiu... sako, "labas Ramune, ar žinai, kas skambina"... Tokiu neužtikrintu balsu sakau, kad ne... "Čia Gintaras". Galvoju, wtf, koks dar Gintaras... O taigi pasirodo čia gi mūsų su DF šeštadieninių šokių rezultatai apsireiškė lotuliukas.gif DF tau neskambinėja? biggrin.gif Žiauriausia, kad jis man priminė, kad aš jam aiškinau, kad jis manęs neatsimins ir kad neskambins biggrin.gif Ir duodama numerį sakiau, kad būtinai man paskambintų lotuliukas.gif O pati net vardo neįsidėmėjau...
Žodžiu, kviečia mane į pasimatymą, tipo labai gražiai šoku, labai faina esu lotuliukas.gif Gal reik nueiti? Nors man atrodo, kad nelabai man jis patiko, nežinau, kodėl aš jam apskritai daviau numerį, bet gal susitikti? Vis geriau negu kankintis dėl to kito simpatijos, nes su juo man dar ne iki galo aišku...
Atsakyti
Belle fleur, o žinai, kad tokie žodžiai kaip "nesvarbu", "nebesigilinam" labai žadina smalsumą ax.gif biggrin.gif Siūlau nueit į pasimatymą mirksiukas.gif O bent atsimeni kaip jis atrodod maždaug? biggrin.gif

Meyle, kaip gražu raudoni nagai wub.gif

Monkey, o iš manęs tai nei sms, nei skambučių pretendentai nesulaukia blush2.gif Ignoruoju aš telefoną dažnai... doh.gif Ir ką dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 03 spalio 2012 - 21:29
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 03, 22:27)
Belle fleur, o žinai, kad tokie žodžiai kaip "nesvarbu", "nebesigilinam" labai žadina smalsumą ax.gif  biggrin.gif  Siūlau nueit į pasimatymą mirksiukas.gif O bent atsimeni kaip jis atrodod maždaug? biggrin.gif

Nu ką ką... nėra dar į ką labai gilintis...

Kažkiek atsimenu, bet faktas, kad dienos šviesoje kitaip būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 23:27)
Oi, panos... pralinksmino mane...

lotuliukas.gif ..aha, atsimenu kažkokį tais Gintarą g.gif

Rašinėjausi ir aš su tuo kur nr daviau biggrin.gif ir neatsiminiau kam tokiam biggrin.gif Žodžiu, ten ir istorija buvo doh.gif Nerašiau čia nieko, gėda man blush2.gif lotuliukas.gif Čia jis taip pasakojo kaip buvo.. šokau aš su jo draugu, sako, matau su gražia panele šoka, tai ir priejau biggrin.gif tai su dviem bernais vienu metu šokau (šitą tai atsimenu biggrin.gif biggrin.gif ir nuviliojo mane nuo savo draugelio biggrin.gif ot tie bernai biggrin.gif
Irgi susitikt penktadienį kvietė, tai nžn dar kaip čia bus, sakiau pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 03, 22:38)
lotuliukas.gif  ..aha, atsimenu kažkokį tais Gintarą  g.gif 

Rašinėjausi ir aš su tuo kur nr daviau biggrin.gif ir neatsiminiau kam tokiam biggrin.gif Žodžiu, ten ir istorija buvo  doh.gif  Nerašiau čia nieko, gėda man  blush2.gif  lotuliukas.gif  Čia jis taip pasakojo kaip buvo.. šokau aš su jo draugu, sako, matau su gražia panele šoka, tai ir priejau biggrin.gif tai su dviem bernais vienu metu šokau (šitą tai atsimenu biggrin.gif biggrin.gif ir nuviliojo mane nuo savo draugelio biggrin.gif ot tie bernai biggrin.gif
Irgi susitikt penktadienį kvietė, tai nžn dar kaip čia bus, sakiau pagalvosiu biggrin.gif

Tai gal jau ne tokie ir blogi, kaip Belle rase, tranai, kur apie jus Panteroje sukosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 10 03, 23:50)
Tai gal jau ne tokie ir blogi, kaip Belle rase, tranai, kur apie jus Panteroje sukosi  lotuliukas.gif

Tai nežinia kaip ten dienos šviesoje ir blaiviomis akimis atrodytu jie dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 03, 22:38)
lotuliukas.gif  ..aha, atsimenu kažkokį tais Gintarą  g.gif 

Labiausiai man gėda, kad aš jam sakiau, jog jis manęs neatsimins, o gavosi taip, kad pati net apie jokį Gintarą lyg girdėjusi nebūčiau. Monkey, aš tada linksminausi, net nežinau, ar jis man patiko, tiesiog pasiutimas tą vakarą buvo užėjęs man, tai ir buvau labai bendraujanti ir aktyvi. O šiaip jis vis tiek nė truputėlį neprilygsta mano galvos skausmui, panos pagalvosit, kad aš išprotėjau, bet jis man yra nuostabus, nerealus, protingas ir aš galiu tiesiog žiūrėti jam į akis, kurios yra siaubingai gražios, ir aš jau jausiuosi laiminga. Bet bet bet... nors bendravimas susitikus yra labai gražus, nėra tiek dėmesio kiek aš norėčiau, bijau, kad jis nenori to paties, ko aš, ir tikrai neįsivaizduoju, kas čia bus. Tai vat, kad tiek nesvaigčiau žinokit tikrai tuo Gintaru pasinaudosiu, reikia kažkaip nukreipti mintis.
Atsakyti