Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(knopke* @ 2012 12 16, 14:39)
*nusipirkau dar cd su vestuciu scenarijumi, bet viskas man gan banaloka ten..
**turbut prasysiu, akd scenariju padedu rasyti mama, ji kuria eiles, nebanalias, kitokias, bet uz dusios girebiancias, tad kai kur reikes tokiu - o kai kur jau as kursiu savais zodziais, nes ruteles, zilos galveles doh.gif

*tai va apie ka ir kalba, ir dar pinigus moket, uz tai ka kitas sukele is google schmoll.gif
**cia ziurint ko paciai reikia. As bent nesirasysiu nei vienu zodziu nei su graudziom padekom, nei kad kam uz sirdies griebtu. Taciau neturiu omeny, kad bus pas mane - nu chebra isgeriam lotuliukas.gif
Atsakyti
na, as taip pat noriu graziai pakalbeti, nebutinai ir graudziai, bet kitaip nei kad visi daro..tiesiog kalbeti graziai ir i tema..o kaip sunku tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 12 16, 18:26)
bet kitaip nei kad visi daro..tiesiog kalbeti graziai ir i tema..

thumbup.gif drinks_cheers.gif

jetus, orai kokie, man baisu pagalvot, kokie siurprizai gali buti 12.28 doh.gif
Atsakyti
ui, greitai jums jau, smagu 4u.gif
musu vestuves buvo ziema, atsimenu, kad salta tikrai nebuvo lotuliukas.gif nors kiti is salcio drebejo, manau, jums ir jauniesiems del rupestelio salta nebus, o oras turetu buti geresnis nei dabar
Atsakyti
Sveikutes merginos. As irgi noreciau prisijungti prie jusu. Pirma karta eisiu pirsliauti. Jusu patarimai labai pravers. Manau or as kanors idomaus idesiu.
Atsakyti
4u.gif Sveikutes svočiutės smile.gif Na man ši garbė jau bus antą kartą. Tad dabar vėl viskas iš naujo. Kelsiu savo senus užrašus ir vėl ieškosiu įdomybių kartu su Jumis smile.gif

Mums vestuvės birželio 1 d. Tad laiko kol kas dar yra. Bet........ jis labai greitai lekia smile.gif
Tad iki malonaus su Jumis bendravimo smile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 12 16, 19:01)
ui, greitai jums jau, smagu 4u.gif
musu vestuves buvo ziema, atsimenu, kad salta tikrai nebuvo lotuliukas.gif nors kiti is salcio drebejo, manau, jums ir jauniesiems del rupestelio salta nebus, o oras turetu buti geresnis nei dabar

tikekimes, kad bent nelis ir vetru nebus lotuliukas.gif

smagu, kad svociuciu nemazeja thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes bigsmile.gif niekad nemaniau, kad kada nors teks ir man ikisti nosi i svociuku tema blush2.gif
bet siandien, labai netiketai, gavom pasiulyma buti pirsliais mano seses vestuvese wub.gif
maniau, kad busim sveciais, tai buvau atsiputus, bet dabar jau kelinta valanda kaip labai godziai skaitau jusu temas wub.gif viena iveikiau, ryt sakiau pradesiu kita biggrin.gif
laiko turiu sociai (iki kitu metu vasaros), tad tikiuos graziai bendradarbiausim blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
oj kaip gerai kam daug laiko liko...pagaliau ir as pradejau kazka ruostis hihihi.gif

labai prasau pagelbekit - ka reikia deti i buciniu dezutes??? uzrasyti kokio tipo bucini pamokyti? nelabai suprantu sita dalyka, bet ideja atrodo gera ax.gif
Papildyta:
jau radau mirksiukas.gif o reikejo tik i google normaliai uzklausa ivesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, vestuvės birželio 1d. Būsim liudininkais pirmą kartą, bet vis tiek pasiruošti kažką reikia, kol kas lengva panika, nes perskaičius šią temelę supratau, kad daug ko nežinau biggrin.gif paskutinį kartą vestuvėse teko būti prieš 10 metų ir tai buvo mūsų pačių biggrin.gif tada kažkaip buvo viskas kitaip, man atrodo daug paprasčiau, nors buvo tradicinės vestuvės su piršliais ir visomis tradicijomis...
Artimiausiomis dienomis sėsim su jaunaisiais visko aptarti. Kol kas nežinau net nuo ko pradėti blush2.gif
Vestuvės bus nedidelės.
Tikiuosi padėsit, patarsit, padrąsinsit ax.gif
Atsakyti
O pas mane toks klausimukas iškilo doh.gif Noriu svočia kviesti savo sesę, bet ji nėštukė, ar gali būti svočia besilaukianti moteris? Tuoksimės bažnyčioje, žinoma, manau reiks dar pas kunigą pasiteirauti, bet, kad tie kunigai vieni vienaip sako, kiti kitaip doh.gif tad brangios svočiukės, ką jūs girdėjote, ar yra kokie prietarai, kurių vertėtų laikytis? ax.gif
Atsakyti
Na ka, susipakuoti ir rytoj i vestuves biggrin.gif parasysiu viska po mirksiukas.gif

QUOTE(sineriuke @ 2012 12 27, 16:48)
O pas mane toks klausimukas iškilo doh.gif Noriu svočia kviesti savo sesę, bet ji nėštukė, ar gali būti svočia besilaukianti moteris? Tuoksimės bažnyčioje, žinoma, manau reiks dar pas kunigą pasiteirauti, bet, kad tie kunigai vieni vienaip sako, kiti kitaip doh.gif  tad brangios svočiukės, ką jūs girdėjote, ar yra kokie prietarai, kurių vertėtų laikytis? ax.gif

Visu pirma, gausite is kunigo atsakyma, kad prietarais tiketi nuodeme mirksiukas.gif
Antra, zinoma, kad gali, jei tik gerai jauciasi ir jei jai paciai nera kazkokiu naptogumu del pilvuko, didelio nuovargio ir t.t. 4u.gif
Atsakyti