Sveikos, svočiutės. Nugirdau iš jaunųjų, kad planuoja kviesti apie 100 žmonių, tai ir galvoju dabar, kad su bučinių dėžute mums neišdegs
kaip manot?

Jungiuosi ir aš, būsiu dažnas svečias
pakvietė liudininkais balandžio pabaigoje, kol kas mintys tik gulasi galvoje, o niekas dar nesidėlioja
tad aš čia ilgam....
Beje, jei kam negaila, būčiau labai dėkinga už scenarijų

Beje, jei kam negaila, būčiau labai dėkinga už scenarijų

Mielosios jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. Mus su vyru pakvietė būti liūdininkais vyro brolis. vestuvės kovo 23 d. vestuvės nedidelės, vienos dienos, balius kavinėje, prieš tai zaksas. viskas kaip ir gerai, tačiau tai jauniesiems bus antrosios santuokos, iš pirmų santuokų abu turi jau suaugusius vaikus.nors jaunieji nėra seni, jaunikiui 45, nuotakai 44, tai ir mąstau, kaip suplanuoti viską, kad ta diena jiems būtų įsimintina. gal kas nors esat buvę antrųjų vestuvių liudininkais ir galit pasidalinti mintimis. perskaičiau begalę scenarijų, tačiau visur pagrinde jauniems žmonėms, besituokiantiems pirmą kartą viskas.
Sveikutes
kaip senas temas surasti ir perskaityti-rodo kad nebera,?pradedu ruostis nesu buvusi svociute tai viskas labi idomu kas kur ir kaip.

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 06, 15:21)
Sveikutes
kaip senas temas surasti ir perskaityti-rodo kad nebera,?pradedu ruostis nesu buvusi svociute tai viskas labi idomu kas kur ir kaip.

man šis klausimas taip pat aktualus, tad nepatingėjau paieškoti, ir... visos (ar bent jau daugelis) temų yra Vestuvės -> Planavimas skyrelyje

QUOTE(Ronera @ 2013 01 06, 17:10)
man šis klausimas taip pat aktualus, tad nepatingėjau paieškoti, ir... visos (ar bent jau daugelis) temų yra Vestuvės -> Planavimas skyrelyje 

Ačiū labai

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 06, 16:53)
Ačiū labai
radau ir matau laukia ilgas skaitymas
bet laiko dar yra veiksmas bus tik birželį, bet tas laikas taip greit eina...

visada galima grazias idejas is senu temu perkelti i sias dienas

mes irgi būsim liudininkais birželį, sutirps greitai tas laikas

mamos, svociutes, nesulaukiu atsakymo apie diplomus ir smeliuko pilstyma
1. kur jo gauti
2. i koki inda pilate ir kaip tai vyksta
3. ka tuo metu sakote?
1. kur jo gauti
2. i koki inda pilate ir kaip tai vyksta
3. ka tuo metu sakote?
Mane taip pat to smeliuko ideja uzkabino, niekur nerandu ka ten su juo daro, kokia mintis. kazkas negirdeto. Buvau praeitais metais vienose vestuvese, tai praktiskai viska cia SM randu ta paty. Pirsliene puikiai namu darbus SM atliko. O musu jaunieji irgi tose vestuvese dalyvavo, tai ieskau kazko naujo, idomaus ir negirdeto. Turbut teks kazka pafantazuot. 

Sveikos mielosios! Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, mano būsimos vestuvės dar negreit, tik birželio 1 dieną, bet esu labai didelė panikuotoja, tai pradedu ruoštis ir skaitinėti jau dabar
piršlienė būsiu pirmą kartą ir neapsakomai bijau
prieš metus laiko teko vesti sidabrines vestuves, tai labai pagelbėjo viskam šis forumiukas
kaip matau slaptažodis pakeistas prieš 7 mėnesiukus pašto, tikiuosi, kad nepagailėsite ir atsiųsite naują
kalbant apie smėliuką, tai kažkada dariau panašiai per vieną progą, tai smėliuką nusidažiau pati, puikiai gavosi

QUOTE(sauliki @ 2013 01 06, 20:25)
Sveikos mielosios! Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, mano būsimos vestuvės dar negreit, tik birželio 1 dieną, bet esu labai didelė panikuotoja, tai pradedu ruoštis ir skaitinėti jau dabar
piršlienė būsiu pirmą kartą ir neapsakomai bijau
prieš metus laiko teko vesti sidabrines vestuves, tai labai pagelbėjo viskam šis forumiukas
kaip matau slaptažodis pakeistas prieš 7 mėnesiukus pašto, tikiuosi, kad nepagailėsite ir atsiųsite naują
kalbant apie smėliuką, tai kažkada dariau panašiai per vieną progą, tai smėliuką nusidažiau pati, puikiai gavosi 

ir aš birželio 1 svočiausiu pirmą kartą, ir aš be galo bijau, ir jau pradėjau dėliotis scenarijų

Šiandien MB sakiau,kad parašysiu tuoj scenarijų, o paskui likusius mėnesius vis keisiu

Perskaičiau n temų, prisirankioja įdėjų, bet kai pardedi po truputį dėliotis, tai žiūriu tai tas nelabai tinka, tai kažkas nepatikna, žodžiu darbelio bus gražaus, tik tiek ,kad mūsų jaunieji ir dauguma svečių vestuvėse labaaaaaiii seniai buvę, ko gero mūsiškėse prieš 10 -metį

smeliuka radau internete tik vienoje vietoje , gaila, akd negavau balto, norejosi prie vestuviu temos prisiderinti, bet nutariau, jog merginai bus rozinis, o vaikinui- zydras, nes kitaip nieko negaunu pagal plana, jei kuri zinote is kur gauti dar- sakykite, saukie, ieskosim toliau