Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

Sveikos, svočiutės. Nugirdau iš jaunųjų, kad planuoja kviesti apie 100 žmonių, tai ir galvoju dabar, kad su bučinių dėžute mums neišdegs g.gif kaip manot?
Atsakyti
Jungiuosi ir aš, būsiu dažnas svečias ax.gif pakvietė liudininkais balandžio pabaigoje, kol kas mintys tik gulasi galvoje, o niekas dar nesidėlioja doh.gif tad aš čia ilgam.... mirksiukas.gif
Beje, jei kam negaila, būčiau labai dėkinga už scenarijų rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielosios jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. Mus su vyru pakvietė būti liūdininkais vyro brolis. vestuvės kovo 23 d. vestuvės nedidelės, vienos dienos, balius kavinėje, prieš tai zaksas. viskas kaip ir gerai, tačiau tai jauniesiems bus antrosios santuokos, iš pirmų santuokų abu turi jau suaugusius vaikus.nors jaunieji nėra seni, jaunikiui 45, nuotakai 44, tai ir mąstau, kaip suplanuoti viską, kad ta diena jiems būtų įsimintina. gal kas nors esat buvę antrųjų vestuvių liudininkais ir galit pasidalinti mintimis. perskaičiau begalę scenarijų, tačiau visur pagrinde jauniems žmonėms, besituokiantiems pirmą kartą viskas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip senas temas surasti ir perskaityti-rodo kad nebera,?pradedu ruostis nesu buvusi svociute tai viskas labi idomu kas kur ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 06, 15:21)
Sveikutes  4u.gif  kaip senas temas surasti ir perskaityti-rodo kad nebera,?pradedu ruostis nesu buvusi svociute tai viskas labi idomu kas kur ir kaip.

man šis klausimas taip pat aktualus, tad nepatingėjau paieškoti, ir... visos (ar bent jau daugelis) temų yra Vestuvės -> Planavimas skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2013 01 06, 17:10)
man šis klausimas taip pat aktualus, tad nepatingėjau paieškoti, ir... visos (ar bent jau daugelis) temų yra Vestuvės -> Planavimas skyrelyje 4u.gif

Ačiū labai aciuks.gif radau ir matau laukia ilgas skaitymas karsta.gif bet laiko dar yra veiksmas bus tik birželį, bet tas laikas taip greit eina...
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 06, 16:53)
Ačiū labai  aciuks.gif  radau ir matau  laukia ilgas skaitymas  karsta.gif bet laiko dar yra veiksmas bus tik birželį, bet tas laikas taip greit eina...

visada galima grazias idejas is senu temu perkelti i sias dienas smile.gif taip, kad radus gražių idėjų siūlau dalintis smile.gif

mes irgi būsim liudininkais birželį, sutirps greitai tas laikas wub.gif
Atsakyti
mamos, svociutes, nesulaukiu atsakymo apie diplomus ir smeliuko pilstyma
1. kur jo gauti
2. i koki inda pilate ir kaip tai vyksta
3. ka tuo metu sakote?
Atsakyti
Mane taip pat to smeliuko ideja uzkabino, niekur nerandu ka ten su juo daro, kokia mintis. kazkas negirdeto. Buvau praeitais metais vienose vestuvese, tai praktiskai viska cia SM randu ta paty. Pirsliene puikiai namu darbus SM atliko. O musu jaunieji irgi tose vestuvese dalyvavo, tai ieskau kazko naujo, idomaus ir negirdeto. Turbut teks kazka pafantazuot. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios! Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, mano būsimos vestuvės dar negreit, tik birželio 1 dieną, bet esu labai didelė panikuotoja, tai pradedu ruoštis ir skaitinėti jau dabar blush2.gif piršlienė būsiu pirmą kartą ir neapsakomai bijau blink.gif prieš metus laiko teko vesti sidabrines vestuves, tai labai pagelbėjo viskam šis forumiukas smile.gif kaip matau slaptažodis pakeistas prieš 7 mėnesiukus pašto, tikiuosi, kad nepagailėsite ir atsiųsite naują blush2.gif kalbant apie smėliuką, tai kažkada dariau panašiai per vieną progą, tai smėliuką nusidažiau pati, puikiai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2013 01 06, 20:25)
Sveikos mielosios! Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, mano būsimos vestuvės dar negreit, tik birželio 1 dieną, bet esu labai didelė panikuotoja, tai pradedu ruoštis ir skaitinėti jau dabar  blush2.gif piršlienė būsiu pirmą kartą ir neapsakomai bijau blink.gif prieš metus laiko teko vesti sidabrines vestuves, tai labai pagelbėjo viskam šis forumiukas smile.gif kaip matau slaptažodis pakeistas prieš 7 mėnesiukus pašto, tikiuosi, kad nepagailėsite ir atsiųsite naują  blush2.gif kalbant apie smėliuką, tai kažkada dariau panašiai per vieną progą, tai smėliuką nusidažiau pati, puikiai gavosi  biggrin.gif

ir aš birželio 1 svočiausiu pirmą kartą, ir aš be galo bijau, ir jau pradėjau dėliotis scenarijų blush2.gif biggrin.gif
Šiandien MB sakiau,kad parašysiu tuoj scenarijų, o paskui likusius mėnesius vis keisiu lotuliukas.gif
Perskaičiau n temų, prisirankioja įdėjų, bet kai pardedi po truputį dėliotis, tai žiūriu tai tas nelabai tinka, tai kažkas nepatikna, žodžiu darbelio bus gražaus, tik tiek ,kad mūsų jaunieji ir dauguma svečių vestuvėse labaaaaaiii seniai buvę, ko gero mūsiškėse prieš 10 -metį biggrin.gif tai dabar ką skaitau viskas nauja ax.gif

Atsakyti
smeliuka radau internete tik vienoje vietoje , gaila, akd negavau balto, norejosi prie vestuviu temos prisiderinti, bet nutariau, jog merginai bus rozinis, o vaikinui- zydras, nes kitaip nieko negaunu pagal plana, jei kuri zinote is kur gauti dar- sakykite, saukie, ieskosim toliau
Atsakyti